НАЧАЛО Алткойни

Алткойн пазарът се засилва – Bitcoin SV успява да нарасне значително

09.01.2021 22:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн пазарът се засилва – Bitcoin SV успява да нарасне значително

Днес цената на Bitcoin SV се повиши с 64%, докато пазарът на алткойни ускорява темпото.

BSV е изграден върху блокчейн, който се разклонява от Bitcoin Cash, който сам по себе си е разклонение на Биткойн, който в момента задава нови максимуми всяка седмица.

 

Нямаше внимание към токена до голяма степен заради по-известните монети като Етериум и XRP, но BSV днес търгува на цена от над $286 към момента на писане на статията. Това все още е далеч от рекорда му от $441, определен на 14-ти януари 2020 г.

 

Всички погледи са насочени към ETH, който се е увеличил с 60% през последната седмица, тъй като в него е бившият рекорд от над 1,400 долара, определен през януари 2018 г.

 

Изглежда алткойн сезонът е тук, като EOS и TRX са със печалби от 17% и 13% съответно. Dogecoin също е нараснал със 10%, което е продължение на печалбите, при които той е скочил със 70% миналия понеделник.

 

Форкът на Bitcoin Cash е резултат от софтуерна “гражданска война” между два инженерни лагера. Лагерът SV се появи начело с Крейг Райт, австралийски компютърен учен, който твърди, че е създал Биткойн (но не е).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.