НАЧАЛО Прессъобщения

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

18.05.2024 17:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

Тъй като инвеститорите търсят алтернативи с по-висок потенциал за растеж за предстоящия бичи пазар, Retik Finance (RETIK) е готова да нарасне до 3,500% след пускането си на пазара. Меме монетата Bonk (BONK) изпитваше трудности въпреки увеличаването на социалната ангажираност, а конкурентната инициатива Retik Finance (RETIK) се появи като потенциален претендент на пазара на криптовалути.

Retik Finance, променяща правилата на играта, целяща да свърже традиционните и децентрализираните финансови индустрии, се подготвя за дългоочакваното си пускане на 21 май 2024 г.

Пазарна позиция на Bonk (BONK)

Въпреки повишеното внимание и ръста на цените в сектора на меме монетите, BONK (BONK) не успя да се възползва от оптимистичната тенденция. Инвеститорите започват да се притесняват, тъй като цената на BONK спадна драстично през последните няколко дни въпреки увеличаването на социалната ангажираност и обема.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Разминаването между нарастващата социална ангажираност и отслабващите чувства може да е част от проблемите на BONK. От 14 април насам токенът показва признаци на бичи тренд, достигайки по-високи върхове и по-ниски дъна, въпреки че редовно среща съпротива на нивото от $0.00002946. Ако тази бариера не бъде преодоляна, цените може да спаднат много повече, което потенциално може да доведе до загуби за инвеститорите в BONK.

Присъствие на Retik Finance (RETIK) на пазара

Със своята широка гама от продукти Retik Finance (RETIK) е двигател на иновациите в сектора на децентрализираното финансиране (DeFi). В допълнение към peer-to-peer кредитирането, платежните портали, сигурните многоверижни портфейли и дебитните DeFi карти, RETIK е универсален доставчик на децентрализирани финансови услуги.

Диференцирайки се от Bonk, нейният фокус върху сигурността, използваемостта и достъпността я поставя в челните редици на инвеститорите, които търсят надеждни и авангардни DeFi решения. Налице е цяла гама от DeFi решения от RETIK, които отговарят на различни финансови изисквания. Peer-to-peer кредитиране, сигурни многоверижни портфейли, DeFi дебитни карти, платежни портали и други инструменти за управление на дигитални активи – всички те са възможни благодарение на RETIK, която предлага на потребителите невиждана досега гъвкавост и лекота. Независимо от нивото ви на познания за криптовалутите, модерните решения на RETIK отговарят на финансовите изисквания на своите потребители. RETIK се гордее с лесния за използване интерфейс и дизайна, който е подходящ за потребители от всички категории. Потребителското изживяване в потребителския интерфейс на RETIK е гладко и завладяващо, независимо дали сте начинаещ или опитен потребител.

Установяването на доверие и увереност у инвеститорите и потребителите зависи от прозрачността, поради което RETIK поддържа отворен подход на разработване. RETIK насърчава чувството за доверие и отговорност, като информира заинтересованите страни от всеки етап – от актуализациите на проекта до участието на общността.

Колективните характеристики на Retik Finance в рамките на DeFi сектора и пазарното му присъствие правят възможно поскъпването на монетата до 3,500%. Освен въздействащото положение на Retik Finance, обявяването на датата на стартирането му се превръща в допълнителен фактор, който прави възможен скока в цената на Retik до края на май 2024 г.

Предложено стартиране на Retik

Финансовата криптовалута Retik (RETIK) приключи успешно предварителната си продажба и е готова да стартира на 21 май 2024 г. Според съобщението за проекта токените RETIK ще се продават първоначално за $0.15, което ще позволи на инвеститорите да се възползват от растежа на проекта още сега. Тъй като стартирането е насрочено за 15:00 ч. на много борси, включително Uniswap, токените RETIK ще бъдат широко достъпни и ще имат достатъчна ликвидност. Освен това се очакват допълнителни подобрения на листването, което ще засили позициите на RETIK на пазара на криптовалути.

Заключение

В заключение, Retik Finance (RETIK) изглежда е жизнеспособен заместител, който е готов за възможен скок от 3,500% след въвеждането на 21 май 2024 г., докато Bonk (BONK) се бори с пазарни проблеми. Пазарът се отличава с обширния набор от DeFi продукти на RETIK, акцента върху сигурността и отворената методология за разработка. С планиран дебют на много борси, включително Uniswap, RETIK е в добра позиция да увеличи пазарния дял и ликвидността, като същевременно предоставя на инвеститорите модерни решения и значителни възможности за развитие в постоянно развиващия се свят на криптовалутите.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.