НАЧАЛО Прессъобщения

Алткойните се подготвят за 25х печалби: Optimism (OP), Cardano (ADA) и BlastUP (BLP) в центъра на вниманието

08.03.2024 12:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойните се подготвят за 25х печалби: Optimism (OP), Cardano (ADA) и BlastUP (BLP) в центъра на вниманието

Биткойн ETF помогна на флагманската криптовалута да постави нов рекорд. Междувременно алткойни като Optimism (OP), Cardano (ADA) и BlastUP (BLP) са в светлината на прожекторите, позиционирайки се за значителни печалби.

Развиващият се сценарий свързва тези движения на криптовалутите, подсказвайки за потенциалните промени и възможности в рамките на пазара на криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека се потопим по-дълбоко в поредицата от събития, които показват посоката на крипто сектора.

BlastUP се появява като играч, който променя пейзажа на стартирането на dApp

BlastUP е уникална платформа за стартиране (launchpad) на dApp, базирана на Blast – легендарна блокчейн система от втори слой, която доминира в заглавията на вестниците със своя главозамайващ старт, осигурявайки над $1 милиарда TVL само за един месец. Въздействието на BlastUP може да бъде огромно, тъй като нейните иновативни решения за стартиране на dApps с пълен набор от Web3 и AI инструменти ще бъдат хит за стартъпите.

Предварителната продажба на BlastUP токени е в ход и инвестирането в тях в този момент може да бъде като закупуването на Етериум за няколко долара през 2017 г. С всеки нов етап на предварителна продажба токените BlastUP ще увеличават стойността си. Цената на текущия етап е определена на $0.05, докато цената при листването ще бъде $0.1. Сега е идеалният момент да закупите BlastUP токени на най-добрата цена с 50% отстъпка.

>> Уловете истинска промяна на играта: купете BlastUP токени с 50% отстъпка СЕГА <<

Притежателите на BlastUP токени получават достъп до много привилегии – от приоритетна продажба на токени до ексклузивни награди за лоялност в IDO. Притежателите могат също така да печелят лихви чрез стейкинг на BlastUP токени и да се възползват от сийд стейкинг функцията, която осигурява безплатни токени от поддържани проекти.

BlastUP не е просто поредният крипто проект, той има силна основа, за да спечели лоялността на широка аудитория. Като предоставя цялостен набор от инструменти, този launchpad има за цел да намали бариерите за навлизане на блокчейн стартъпите, като им гарантира, че разполагат с всичко необходимо, за да успеят от самото начало.

Подробната пътна карта на BlastUP обхваща периода до 2026 г., като се планира въвеждането на скрийнър за AI IDO, инструменти за разработчици на AI стартъпи и пазар за общността. BlastUP се подготвя да се превърне в следващото голямо нещо в крипто пространството, така че по-добре побързайте и се качете на борда, преди да е станало твърде късно.

>> Готови ли сте за скок? Купете токени BlastUP сега и катапултирайте инвестициите си <<

Цената на Optimism сигнализира за потенциален растеж със забележим риск от спад

От гледна точка на краткосрочната перспектива, текущата цена на Optimism е добре позиционирана над последните средни цени, базирани на 10-дневната и 100-дневната проста пълзяща средна, съответно на $4.05 и $3.20. При тези бичи индикатори и пробиването на бариерата от $4 бихме могли да видим потегляне към най-близкото ниво на съпротива при $4.32 и евентуално към втората съпротива при $4.95. С MACD, който също препоръчва покупка, има потенциал за растеж за инвеститорите.

Въпреки това, макар че тези показатели предполагат силен потенциал, те също така подчертават излагането на известен риск от понижение. Най-близкото ниво на подкрепа е доста отдалечено – $2.95, в сравнение с текущата цена от $4.65, с по-нататъшно понижение до $2.20 при второто ниво на подкрепа. Неутралните стойности на RSI и стохастичния показател предполагат, че е оправдана премерена реакция. Дългосрочните инвеститори може да пожелаят да наблюдават тези нива отблизо, като балансират оптимистичната перспектива със стратегическа предпазливост.

Цената на Cardano се задържа въпреки изключването от фонда на Grayscale

Въпреки новината за изключването на Cardano от новия фонд на Grayscale, цената от $0.75 се задържа стабилно на най-близкото ниво на съпротива. В съчетание с препоръката за покупка на MACD, повишеният инвеститорски интерес може да тласне ADA към второто ниво на съпротива от $0.85 в краткосрочен план. 100-дневната проста плъзгаща се средна също показва бичи тренд в подкрепа на тази оптимистична гледна точка.

От друга страна, новината може да повлияе негативно на репутацията на ADA, предизвиквайки спад на цената. При положение че най-близкото ниво на подкрепа се намира на $0.52, една вълна в доверието на пазара може да доведе до отдръпване на ADA към тази стойност. Междувременно неутралната препоръка на стохастичния RSI подчертава несигурността. Продължителният низходящ импулс може да тласне ADA още по-напред към второто ниво на подкрепа от $0.38, както е посочено от 10-дневната пълзяща средна.

Заключение

Въпреки че алткойни като Optimism и Cardano продължават да показват обещаващи резултати и потенциал за растеж, BlastUP изглежда притежава най-голям потенциал за значителни печалби. Нейните иновативни решения за стартиране на dApps, съчетани с предварителната продажба на BlastUP токени с висока инвестиционна стойност, предполагат, че сега е подходящ момент за инвестиране. Като част от стабилната екосистема на Blast и с пътна карта до 2026 г., уникалната концепция на BlastUP я определя като забележителен претендент в крипто пространството.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.