Home

Алткойните губят критична подкрепа след агресивни продажби, ETH, AVAX и SHIB са лидери в загубите

06.07.2024 10:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойните губят критична подкрепа след агресивни продажби, ETH, AVAX и SHIB са лидери в загубите

Крипто пазарът стана свидетел на забележителен спад, воден от Биткойн и следван от алткойните. Тази широко разпространена разпродажба доведе до това, че много алткойни загубиха ключови нива на подкрепа, което предизвика безпокойство сред инвеститорите.

Анализаторите сега внимателно наблюдават ситуацията, като се стремят да разберат дали това бележи краткосрочна корекция или началото на продължителен мечи период.

Разпродажбата на Биткойн (BTC) засилва сътресенията на пазара

Пазарната стойност на Биткойн (BTC) рязко се понижи през последните няколко дни, нарушавайки множество критични прагове на подкрепа. Текущият обменен курс бележи ново петмесечно дъно, което предизвиква безпокойство сред пазарната общност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Спадът на Биткойн е повлиян от няколко фактора. Сред тях заслужава да се отбележи решението на германското правителство да се освободи от значителна част от притежаваните от него BTC, което наводни пазара с токени и засили натиска от продажби.

Освен това предстоящото уреждане на отношенията с кредиторите на вече несъществуващата борса Mt. Gox и несигурността, свързана с предстоящите президентски избори в САЩ, засилиха тревогите на пазара. Последиците от спада на Биткойн бързо и тежко засегнаха търговците, особено тези, които бяха използвали прекалено голям ливъридж.

Водещ спад: Етериум (ETH), Avalanche (AVAX) и Shiba Inu (SHIB)

По време на забележителния спад на крипто пазара, Етериум (ETH), Avalanche (AVAX) и Shiba Inu (SHIB) се очертаха като изявени губещи, предизвиквайки спад във всички алткойни. Етериум (ETH) понесе значителен удар на фона на неотдавнашната нестабилност на пазара. В рамките на последните 7 дни Етериум (ETH) отбеляза рязък спад от над 11%, като се срина от около $3,165 до приблизително $2,839 преди да се възстанови до $3,000 към момента на писане на статията.

Този рязък спад в цената на Етериум (ETH) предизвика рязко увеличение на ликвидациите, което засегна над 221,704 търговци, понесли загуби в рамките на последните 24 часа. Обемът на ликвидацията на позициите на Етериум (ETH) надхвърли този на Биткойн, като през предходния ден надхвърли забележителните $107 милиона.

На фона на мечите настроения на пазара, Avalanche (AVAX) претърпя 9% спад на цената през изминалата седмица, като в момента се търгува на ниво от $25.7. Въпроси като опасенията за мащабируемостта на мрежата и засилената конкуренция поставят на изпитание доверието на инвеститорите в Avalanche (AVAX). Avalanche (AVAX) се бори с пречки напоследък, включително периодични проблеми със скоростта и разходите по транзакциите поради технологични пречки в мрежата.

Shiba Inu също така се сблъска със забележителен 9.6% спад в цената си за последната седмица. Този спад разтревожи инвеститорите в SHIB, особено след като обемът на търговията с китове се понижи с над 500% в рамките на 7 дни. Внезапният спад на мащабните транзакции сигнализира за потенциални проблеми за пазарната стабилност на меме монетата. Този спад показва, че големи инвеститори държат своите Shiba Inu (SHIB) токени извън традиционните борси, вероятно очаквайки по-благоприятна пазарна среда.

Algotech (ALGT) има потенциал да нарасне до $1 след пускането си на пазара?

Докато по-голямата част от пазара на криптовалути е изправена пред спад, Algotech (ALGT) се откроява като обещаваща възможност за инвеститорите. Продължаващата предварителна продажба на Algotech успешно е събрала над $11 милиона, като текущата цена на токените по време на този етап е определена на $0.08. Анализаторите очакват значителен потенциал за растеж на Algotech (ALGT), като прогнозите предполагат скок на цената до $1 скоро след старта.

Algotech (ALGT) е известна с новаторския си подход към алгоритмичната търговия с криптовалути. Отличавайки се от много конкуренти, платформата използва авангардни технологии като изкуствен интелект и машинно обучение. Пример за нейната отдаденост е неотдавнашната инвестиция от $1.2 милиона в графични процесори H100, за да увеличи скоростта и възможностите на своя двигател за AI.

Разликата в представянето на Algotech (ALGT) и по-широкия спад на пазара се откроява. Докато основните криптовалути като Биткойн и Етериум (ETH) се борят с пазарния натиск и несигурност, Algotech (ALGT) привлича вниманието заради потенциала си да трансформира света на крипто търговията.

Инвеститорите са привлечени от набора от алгоритмични стратегии на платформата, силния технически гръбнак и авангардните инструменти за управление на риска, търсейки иновативни решения в крипто сферата.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Algotech

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.