НАЧАЛО Прессъобщения

Алткойн сезонът се завръща: Cosmos (ATOM) и Jupiter (JUP) водят към печалби, докато предпродажбата на Algotech надхвърля $4.3 милиона

05.05.2024 9:25 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн сезонът се завръща: Cosmos (ATOM) и Jupiter (JUP) водят към печалби, докато предпродажбата на Algotech надхвърля $4.3 милиона

Крипто пазарът отново се разгорещява, като алткойните заемат водеща позиция, докато Биткойн се консолидира. От всички блестящи звезди, Cosmos (ATOM) и Jupiter (JUP) са най-забележими.

От друга страна, Algotech (ALGT) привлече вниманието на хората заради новаторския си опит да трансформира търговията с криптовалути, използвайки усъвършенствани алгоритми и автоматизация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на Algotech постигна продажби за над $4.3 милиона, което показва, че все повече хора се интересуват от автоматизирани платформи за търговия с криптовалути.

Cosmos (ATOM) скочи с 3% до $8.6, с поглед към границата от $10

Напоследък токенът Cosmos (ATOM) поскъпна с около 3%. Понастоящем цената на Cosmo е $8.58, като 24-часовият обем на търговията е $92 милиона. Cosmos (ATOM) се понижи с 0.5% през последните 24 часа. В текущата класация на CoinMarketCap е на 29-то място, с пазарна капитализация от $3.39 милиарда.

Макар че цената на ATOM срещна временен връх от $14.225 в началото на миналата година, сега диапазонът ѝ между $7.72 и $8.95 през последните няколко седмици показва, че е налице значителна корекция. Индикаторите от индекса на относителната сила (RSI) до стохастичния осцилатор подкрепят тази идея и предполагат силен потенциал от страна на биковете през следващите сесии.

Ако се присъединят още купувачи, може да видим как ATOM се покачва на нивото от $9. Устойчив пробив над това ниво би изложил Cosmos на тест на рекордните стойности около $10 преди края на този месец. Въпреки това инвеститорите трябва да следят стабилността на Cosmos (ATOM) и да са наясно с възможните фактори, които могат да предизвикат ценови движения.

Анализатори гледат към целта от $2 за Jupiter (JUP)

Jupiter, пионерският агрегатор на ликвидност, движещ значителна част от дейността на децентрализираната борса (DEX) Solana, също привлече вниманието с родния си токен JUP. Понастоящем се търгува на цена от $1.05 с 24-часов обем на търговия, надхвърлящ $124 милиона. Ценовата траектория на JUP не е нищо друго освен забележителна. След първоначалния спад, последвал дебюта му, токенът намери подкрепа около 0,45 USD през февруари, създавайки предпоставки за първия си възходящ тренд. Кулминацията му беше достигането на рекордно висока стойност от $1.5521 на 18 март, преди да последва здравословно възстановяване.

Тъй като Jupiter (JUP) се приближава към нивото от $1,
техническите анализатори очакват потенциален пробив, като целта е $2. Въпреки това се препоръчва предпазливост, тъй като неуспехът да се запази възходящата инерция може да предизвика 30% корекция, която потенциално да върне Jupiter (JUP) обратно към нивото на подкрепа от $0.90.

Подарък от $250,000 на Algotech предизвиква вълнение сред инвеститорите

Сред алткойн манията, предварителната продажба на Algotech се очертава като интересен проект. Понастоящем, в третия си етап, предварителната продажба предлага токени на цена от $0.08, като на следващия етап цената ще се увеличи до $0.10. Algotech е децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия, която има за цел да революционизира търговския и инвестиционния пейзаж чрез иновативни технологии и автоматизация.

Най-важната част от системата на Algotech са нейните усъвършенствани алгоритми, които са създадени, за да отключат по-добри възможности за търговия. Тези алгоритми разглеждат различни стратегии, като например търговия по инерция, обръщане на средната стойност, търговия с пробиви и възможности за арбитраж, като по този начин позволяват на търговците да избират методите, които искат да използват, в зависимост от своите нужди и предпочитания.

Algotech обяви и мега раздаване на $250,000 заедно с текущата предварителна продажба, при което 10 късметлии могат да получат ALGT токени на стойност $25,000 всеки. За да се класира, човек трябва да е инвестирал поне $100 в предварителната продажба на Algotech и да е изпълнил всички необходими задачи, изисквани от тях.

Въпреки това, с все повече хора, които инвестират в предварителната продажба всеки ден, сред инвеститорите и търговците нараства вълнението относно това кога ще бъде стартирана официално и колко промени може да предизвика тази платформа в света на крипто търговията?

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.