НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Алткойновете тръгват надолу, Биткойн пада под $ 5,300

АПР. 22, 2019 09:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Алткойновете тръгват надолу, Биткойн пада под $ 5,300

Неделя, 21-ви април - повечето от 20-те топ криптовалути отчетоха леки до умерени загуби.Биткойн (BTC) отново падна под $ 5,300, според данни от CoinMarketCap.

Най-голямата криптовалута е поевтиняла с около 1% за деня, търгувайки се на $ 5,263 по време на писане на статията, според CryptoPanic. По отношение на седмичната си графика монетата е нараснала с 2.69%.

Blockstream обяви успеха на транзакция “без доверие” на форуърден договор за Биткойн с Crypto Garage. Разработчикът казва, че развитието бележи важен момент в актуализирането на децентрализираната инфраструктура за търговия и сетълмент за дериватите на BTC.

Основателят на Fundstrat Global Advisors Том Лий посочи, че стойността, която понастоящем се отчита от Bitcoin Misery Index, никога не е наблюдавана в мечи пазар.

Етериум (ETH) задържа позицията си като най-големия алткойн  по пазарна капитализация, с близо $ 17,9 милиарда. 

Данните на CoinMarketCap показват, че ETH е намалял с над 2,5% през последните 24 часа. По време на писане на статията ETH се търгува около $ 169. На седмицата, монетата е на зелено с близо 2%.

XRP спадна с 2.7% през последните 24 часа и в момента се търгува на около 0.320 долара. За седмицата монетата е нараснала с почти един процент. Освен това текущата цена на монетата е с 6,85% по-ниска от най-високата за седмицата.

Сред 20-те най-големи криптовалути от пазарна капитализация, монетите, които отчитат най-забележителното ценово действие, са litecoin (LTC), Ethereum classic (ETC) и онтологията (ONT), които са с 6% по-малко. Общата пазарна капитализация на всички криптовалути е 177,5 милиарда долара.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света