НАЧАЛО Прессъобщения

AliExpress започва да приема FLOKI плащания, Tradecurve ще приема потребители от всяка точка на света

юни 12, 2023 17:36 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AliExpress започва да приема FLOKI плащания, Tradecurve ще приема потребители от всяка точка на света

Floki Inu направи огромна крачка към доминиране в света на меме монетите, тъй като вече се използва за извършване на покупки в допълнение към AliExpress.

Това бележи безпрецедентна интеграция с един от най-големите онлайн търговци на дребно в света и може напълно да революционизира начина, по който хората получават и взаимодействат с криптовалутите, като същевременно повишава привлекателността на криптовалутата Floki Inu. Друг проект, който влезе в заглавията на медиите, е Tradecurve, който ще даде възможност за безграничен достъп до криптовалути и деривати на всеки от всяка точка на света.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

AliExpress приема плащания с Floki Inu

Представители на Floki Inu съобщиха, че потребителите на пазара AliExpress вече могат да купуват стоки чрез използването на меме криптовалутата. Активът е добавен към платформата Shopping.io, а това от своя страна дава възможност на потребителите да правят поръчки на различни пазари чрез директни плащания с криптовалута.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Добавянето на Floki Inu към услугата ще проправи пътя на повече меме монети да получат внимание и полезност в реални приложения и ще рационализира начина, по който криптовалутите се възприемат и използват в по-широкото финансово пространство. Към 3 юни 2023 г. Floki Inu се търгуваше на цена от $0.00003196. През последната седмица Floki Inu отбеляза незначително увеличениe, но с Shopping.io, все още има възможност за подем.

Tradecurve достъпна за всеки и навсякъде

Tradecurve ще направи революция в индустрията за търговия, тъй като платформата решава някои от ключовите проблеми, с които борсите се сблъскват днес, като например възможността да обслужват потребители, които нямат достъп до банкови услуги, недостъпността в определени части на света, високите такси или ограничаването им ексклузивно до търговия с криптовалути. В резултат на това Tradecurve платформа от следващо поколение, която ще позволи на потребителите да търгуват на хиляди различни пазари директно от портфейла си с криптовалута, като използват възможностите на блокчейн.

Ограниченият достъп до търговия с криптовалути и деривати засяга милиони търговци на дребно в световен мащаб поради причини като високи минимални депозити и регулаторни ограничения на изискванията за KYC. В Tradecurve всеки може да получи достъп до търговия, без да е необходимо да попълва KYC. Предлагайки разпределена ликвидност и съхранение без депозитар, потребителите на Tradecurve могат да се възползват от високо ниво на сигурност и ниски разходи за търговия, като всичко това е изградено във веригата, за да се гарантира най-високо ниво на достъпност и сигурност.

Някои от най-забележителните характеристики зад Tradecurve включват висок ливъридж, започващ от 500:1, и алгоритмична търговия, при която потребителите могат да създават персонализирани, управлявани от изкуствен интелект търговски ботове, за да оптимизират портфейла си. Те могат също така да получат услуга за ВИП сметка и защита от отрицателен баланс, а за начинаещите има дори специална Академия за търговия, в която се разглежда всичко, което трябва да знаят.

На етап 3 от предварителната продажба TCRV се търгува на цена от $0.015. На този етап са продадени над 23,585,752 TCRV токена, а на етап 4 стойността се очаква да се увеличи до $0.018. Анализаторите прогнозират, че TCRV може да се покачи 50 пъти по време на предварителната продажба и със 100 пъти при стартирането.

Получете достъп до повече информация, свързана с токена TCRV, на следните линкове:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се към общността в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.