НАЧАЛО Прессъобщения

Али Мартинес сподели прогноза за цената на Cardano (ADA) докато Биткойн (BTC) китовете продължават да създават вълни – Pullix (PLX) е готов за обещаващ старт

24.01.2024 6:48 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Али Мартинес сподели прогноза за цената на Cardano (ADA) докато Биткойн (BTC) китовете продължават да създават вълни – Pullix (PLX) е готов за обещаващ старт

Цената на Cardano претърпя леко обезпокоителен спад, заплашващ да тласне ADA към нестабилна фаза.

Въпреки това експертният анализатор Али Мартинес подбужда оптимизъм за Cardano, прогнозирайки нов ценови диапазон, който може да се появи, ако криптовалутата отрази предишната тенденция.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От друга страна, Биткойн се радва на голямо търсене, тъй като мрежата на BTC регистрира транзакции от страна на китовете на стойност над стотици милиони. Междувременно Pullix, който се коментира, може да бъде сред най-добрите криптовалути за инвестиране през 2024 г., също преживява значително приемане, тъй като предварителната продажба на токени наближава своя край.

Ценови прогнози на Али Мартинес за цената на Cardano (ADA)

Cardano преминава през фаза, подобна на тази, която преживя в края на 2020 г. Още през 2020 г. Cardano се сблъска със серия от кратки спадове, които са подобни на сегашната му фаза, след което по-късно се издигна, повишавайки ранга си сред другите топ криптовалути.

Ако миналото се повтори, има вероятност Cardano (ADA) да започне да поскъпва отново около април. Следвайки този модел, би могло да има повишение до $0.80, временен спад до $0.60 и в крайна сметка значително покачване до $7.

Али Мартинес пуска този анализ в своя акаунт в X, подбуждайки оптимизъм за това, че монетата на Cardano ще оцелее в този настоящ кратък мечи етап, като вероятно ще отрази представянето на предишната си ценова траектория.

Транзакциите на Биткойн (BTC) китовете продължават да вълнуват пазара

След множеството масивни китови транзакции, които Биткойн регистрира през изминалата седмица, последователността се запазва, тъй като BTC регистрира още една масивна транзакция, включваща 11,739 BTC, на стойност над $488 милиона.

Въпреки че цената на Биткойн не бележи голямо поскъпване, индивидуалните и институционалните инвеститори все още проявяват желание да придобиват Биткойн. Тази реалност е предизвикана от очакването за предстоящото рязко движение на Биткойн във фазата на неговото халвинг събитие.

Преди две седмици бяха одобрени 11 спот ETF за Биткойн в момент, в който BTC спадна поради предишна фалшива новина за одобрение им. След действителното одобрение обаче Биткойн поскъпна до връх от $45,000. Може да се предположи, че ще има още едно голямо покачване на цената на Биткойн с наближаването на следващия халвинг.

Pullix привлича все повече внимание, тъй като предварителната продажба на токени наближава своя край

Pullix (PLX), хибридна борса, която все още не е стартирала, успя да привлече вниманието на много инвеститори, като разпродаде по-голямата част от токена си в предварителна продажба точно преди публичния си дебют, планиран за някъде през първото тримесечие на 2024 г.

Освен с динамичния си модел на ценообразуване, който гарантира повишаване на цената на родния токен на проекта – PLX, Pullix се отличава и с други забележителни причини. Основната от тях включва иновативна хибридна платформа, която се справя с ограниченията на ликвидността на крипто пазара.

В опит да реши проблема, който възпрепятства растежа и приемането на децентрализираните борси, Pullix предоставя единна платформа, която съчетава първокласни елементи на децентрализирани (DEX) и централизирани (CEX) борси. По този начин тя е в състояние да отговори на всички изисквания за търговия, като същевременно гарантира на потребителите лесен достъп до ликвидност.

Освен това Pullix осигурява сигурна платформа, ориентирана към неприкосновеността на личния живот, което затвърждава привлекателността ѝ като първокласна инвестиция. Забележително е, че токенът PLX не само служи като търговска валута на екосистемата Pullix, но също така осигурява възможности за пасивен доход за инвеститорите чрез стейкинг, като удължените периоди на заключване водят до по-висока възвръщаемост.

Потребителите могат еднакво добре да управляват и оптимизират своите награди, като ги заявяват, презаписват или съхраняват по сигурен начин. Тези всеобхватни функции позиционират токена PLX като топ криптовалута, в която да се инвестира.

С наближаването на края на етап 6 от текущата предварителна продажба на токени, криптовалутата Pullix набира значителна популярност, като досега е станала свидетел на продажбата на над 75 милиона токена. Същевременно предварителната продажба все още предлага голям потенциал за висока възвръщаемост и инвеститорите могат да се възползват от възможността да закупят токена PLX на текущата му цена от $0.08 преди евентуално по-нататъшно увеличение. Тъй като от етап 6 остават по-малко от 20%, тези, които проявяват интерес към платформата, могат да се насочат към сайта и да разгледат проекта, преди цената отново да се увеличи.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 9:03 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 9:01 3 мин. четене

Топ 7 DeFi монети, които да държите за максимален шанс за печалба през 2024 г.

Децентрализираните финанси, често наричани просто DeFi, бързо се превръщат в един от най-важните сектори на криптовалутите. 

05.03.2024 8:35 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.