НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech (ALGT) възнаграждава притежателите си с airdrop: Открийте AI феномена, който привлича инвеститори от BNB и Solana след набирането на $5.2 милиона

22.05.2024 9:26 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech (ALGT) възнаграждава притежателите си с airdrop: Открийте AI феномена, който привлича инвеститори от BNB и Solana след набирането на $5.2 милиона

В тази статия се разглежда как набирането на $5.2 милиона от Algotech и иновативните функции на изкуствения интелект привличат инвеститори от утвърдени платформи. Дали Algotech е следващият DeFi гигант?

Algotech ($ALGT) е потребителски ориентиран крипто проект, насочен към подобряване на шансовете на инвеститорите за печалба, като същевременно се намалят загубите в крипто пространството, и прави значителни вълни сред целия пазар на криптовалути, особено сред общностите на DeFi гиганта Solana SOL и Binance Coin BNB, които с готовност търсят следващите големи възможности в децентрализираните финанси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Какво е AlgoTech

AlgoTech е зараждаща се платформа за децентрализирани финанси (DeFi), която има за цел да създаде задълбочена комбинация от блокчейн, изкуствен интелект и анализ на данни, за да подобри и направи възможно най-безпроблемно изживяването при търговия както за крипто ентусиастите, така и за трейдърите.

Algotech предоставя алгоритми в реално време, които водят търговците до печалба и преодоляване на вероятните предизвикателства в рамките на търговските дейности. Нейното алгоритмично решение осигурява пазарна информация в реално време и надеждни инструменти за търговия. То предлага точни стратегии за търговия за избрани сделки и управлява техния риск.

Функциите на AlgoTech, задвижвани от изкуствен интелект, й осигуряват стабилна позиция спрямо други DeFi платформи като Solana (SOL) и Binance Coin (BNB). AlgoTech като платформа успя да привлече по-широка потребителска база с неотдавнашната си рекордна предварителна продажба на ALGT с набрани $5.2 милиона и airdrop кампания, като опрости сложните финансови процеси в широк спектър и предложи персонализирани инвестиционни възможности.

Защо инвеститорите преминават от BNB и Solana към Algotech?

В момента неотдавнашният приток на инвеститори от утвърдени платформи като Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) е резултат от следните фактори:

Успехът на набраните $5.2 милиона по време на предварителната продажба на AGLT

Предварителната продажба на AGLT беше на етапи и крипто инвеститорите не се забавиха, преди да достигнат целта на етапа на предварителната продажба на AGLT, от един етап до следващия. В края на последния етап Algotech успя да набере впечатляващите $5.2 милиона, което е значителна сума в сравнение с набирането на средства от страна на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB).

Това само предполага, че инвеститорите са се вгледали дълбоко в предложението за стойност на Algotech и придобили доверие към платформата, което е привлякло други инвеститори, стремящи се да станат част от следващата голяма платформа в крипто пространството.

Функциите на изкуствения интелект в AlgoTech

В постоянно развиващия се и променящ се глобален свят на криптовалутите сме свидетели как пространството се движи от една тенденция към друга, а сега ентусиастите и инвеститорите в криптовалути се задълбочават в проекти, свързани с AI, тъй като изкуственият интелект е дошъл на дневен ред.

Изкуственият интелект се отличава с невероятния си потенциал за рационализиране на процесите – от работните процеси до ежедневните дейности, тези на финансово управление и инвестиционните стратегии за генериране на възможности за пасивен доход.

Въпреки това AI е в състояние да предложи по-сигурна среда за търговия, като идентифицира измами в DeFi търговията.

Платформите за криптовалути, които са успели ефективно да включат AI в своите функции, получиха много търсене и AlgoTech не е изключение. Инвеститорите пренасочиха вниманието си от големите блокчейн системи като Solana (SOL) и блокчейн Binance Coin (BNB) към платформи с AI функции като AlgoTech.

Airdrop събитието на ALGT

Крипто валутните airdrop събития се радват на голямо одобрение в глобалния финансов свят, тъй като те са начин да се подпомогне темпът на приемане на криптовалутите.

Неотдавнашният airdrop на AGLT събра очакваното внимание, тъй като послужи като впечатляваща награда за ранните инвеститори и ефективно демонстрира ангажимента на AlgoTech към нейната общност. Най-новата стратегия на ориентирания към резултатите екип на AlgoTech привлече инвеститори от общностите на SOL и BNB.

В заключение, инвеститорите постоянно търсят нови проекти, определени да заменят големите платформи като Solana и Bincance Coin, тъй като тези големи проекти нямат гъвкавостта да дадат масивна възвръщаемост на инвестициите. Така че крипто инвеститорите се преместват от Solana SOL и Binance Coin BNB, бързайки да се насочат към платформата на Algotech, задвижвана от изкуствен интелект, което може да се види от предварителното набиране на $5.2 милиона.

Предварителната продажба на AGLT продължава и е завършена на 96.75% към момента на писане на статията.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Ефектът от спада на Solana върху Dogecoin и Furrever Token – трябва ли инвеститорите да се притесняват?Въпреки че по-широкият пазарен спад хвърли сянка върху много активи, перспективите пред Dogecoin и Furrever Token остават устойчиви.

21.06.2024 11:35 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.