Home

Algotech въвежда нови функции, Fantom и Optimism се сриват заради слабите настроения

05.07.2024 18:30 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech въвежда нови функции, Fantom и Optimism се сриват заради слабите настроения

Волатилният пазар на криптовалути показа контрастни съдби на Fantom (FTM) и Optimism (OP) - и двете се борят на фона на липса на положителни настроения, докато Algotech (ALGT) блести като обещаваща перспектива благодарение на иновативните си функции и нарастващото внимание на инвеститорите.

Фондация Fantom (FTM) се бори с финансови неуспехи и правни спорове

Fantom (FTM), някога отличник в сферата на децентрализираните финанси (DeFi), напоследък се сблъсква със значителни пречки. Проектът се справя с финансови предизвикателства и такива, свързани със сигурността, след забележителна загуба, дължаща се на пробив в Multichain Bridge. Този пробив доведе до финансови неуспехи и предизвика поредица от правни спорове, тъй като Фондация Fantom (FTM) се стреми да възстанови откраднатите средства.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Фондация наскоро реши да намали изискванията за стейкинг с 90%, за да повиши сигурността на мрежата. Въпреки че тази промяна има за цел да подобри достъпността и надеждността на мрежата, тя предизвика опасения относно цялостната ефикасност на протоколите за сигурност на Fantom. Това решение бе взето след пробив в сигурността през октомври 2023 г., когато официалният портфейл на Fantom (FTM) беше компрометиран, което доведе до загуба на $550,000.

Поредицата от неуспехи значително повлия на доверието на инвеститорите, което доведе до низходяща тенденция в цената на Fantom. Последните данни показват значителен спад от 7.76% в стойността на Fantom (FTM) само в рамките на 24 часа, като в момента тя е $0.42. Някои анализатори изразяват опасения относно потенциала за възстановяване в краткосрочен план.

Потенциален обрат за Optimism (OP) на фона на пазарните предизвикателства

Optimism (OP), решение за мащабиране от втори слой, разработено за Етериум, се сблъска с предизвикателства на фона на последните пазарни условия. Инициативата, създадена с цел повишаване на ефективността на транзакциите и намаляване на разходите в рамките на екосистемата на Етериум, е свидетел на борба за привличане на вниманието, като нейният собствен токен, Optimism (OP), среща трудности при поддържането на възходящата си траектория.

Към настоящия момент стойността на Optimism (OP) възлиза на $1.35, отбелязвайки 11% спад, свързан най-вече с по-широките икономически тенденции и притесненията за значителни разпродажби на биткойни. Устойчивите негативни настроения около Биткойн поставиха значителни предизвикателства пред различни алткойни, включително Optimism (OP).

На фона на настоящия икономически спад някои експерти забелязват обнадеждаващи признаци за потенциален обрат. Делът на успешните инвеститори спрямо активните сметки е спаднал под 5%, което подсказва за потенциално отслабване на натиска от продажби. Освен това съотношението на пазарната стойност към реализираната стойност (MVRV) достигна -28% за 30 дни – точка, която исторически се свързва с пазарен подем.

Ако тези показатели се окажат точни, има перспектива Optimism (OP) да отскочи първоначално до $2, като вторичната цел е определена на $2.82. Въпреки това, спад под $1.66 може да предизвика по-нататъшни понижения, като вероятното базово ниво е $1.55.

Анализатори прогнозират 1,200% възвръщаемост на инвестициите за ранните инвеститори в Algotech (ALGT)

Стремежът на Algotech да трансформира алгоритмичната търговия с криптовалути набира скорост на фона на предизвикателствата, пред които са изправени други проекти. Компанията се отличава с иновативните си функции и ескалиращия ентусиазъм на инвеститорите, като си осигури впечатляваща сума от над $9.8 милиона в средства по време на текущата си предварителна продажба.

Платформата съчетава най-съвременни технологии със смарт стратегии за търговия, предоставяйки набор от функции, пригодени да оборудват търговците на динамичния пазар на криптовалути. Те обхващат разнообразни алгоритмични подходи, стабилна инфраструктура за управление на големи обеми на търговия и усъвършенствани инструменти за намаляване на риска.

Привлекателността на Algotech се състои в обещаващия потенциал за значителна възвръщаемост. Анализаторите предвиждат забележителен скок в стойността на нейния основен токен, ALGT, който да надхвърли цената на първоначалното ѝ предлагане. Примамливата перспектива за 1,200% възвръщаемост на инвестицията се откроява, пленявайки инвеститорите, търсещи изгодни възможности на фона на настоящите пазарни тенденции.

Този впечатляващ потенциал за растеж, съчетан с иновативната стратегия на проекта в областта на алгоритмичната търговия, привлече интереса на инвеститорите, търсещи възможности в настоящата пазарна фаза.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.