НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech въвежда нова DeFi ера: Може ли да победи AI криптовалути като Bittensor и Kaspa?

13.03.2024 10:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech въвежда нова DeFi ера: Може ли да победи AI криптовалути като Bittensor и Kaspa?

Пазарът на AI монети оказва въздействие върху цялата крипто индустрия поради нарастващото търсене.

Според доклад на Fortune Business до 2027 г. се очаква пазарът на блокчейн AI да нарасне над $973 милиона. AI монетите и крипто активите, използващи изкуствен интелект, подобряват потребителското изживяване, мащабируемостта и протоколите за сигурност в блокчейн индустрията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Макар че пейзажът на AI проектите вечно се развива, Bittensor (TAO), Kaspa (KAS) и Algotech (ALGT) са едни от основните играчи, които може да имат шанс да направят революция в AI и блокчейн сектора със своите солидни основи и токеномика. Тези AI монети предизвикаха интереса на инвеститорите с последователните си скокове и силната си пазарна позиция.

Bittensor (TAO) и KASPA (KAS) се издигат на преден план

Bittensor (TAO), задвижвана от Polychain, се откроява като новаторска платформа, която обещава да трансформира блокчейн технологията чрез интегриране на AI. През последната година TAO отбеляза цялостен масивен скок от 900%. Цената на TAO, която се е увеличила въпреки пазарния спад поради по-малката конкуренция в областта на AI и силните фундаментални показатели, е добър показател за интереса на купувачите.

Цената на токена TAO се увеличава и се задържа във възходящата си траектория, тъй като пресича основните пълзящи средни стойности. Инвеститорите упорито разширяват възходящото движение и показват своето надмощие. Монетата наскоро достигна исторически връх от $725, като анализаторите предполагат по-нататъшен тласък до $800 преди предстоящия бичи пазар.

Каспа (KAS), като PoW криптовалута, която използва протокола GHOSTDAG, за да позволи на блоковете да съществуват съвместно и да постигат консенсус, е нейна уникална характеристика. Токенът демонстрира забележителен скок в цената през февруари. Съветникът на Forbes за Индия посочи Kaspa като AI монета, която трябва да се обмисли за предстоящия бичи пазар.

Kaspa се противопостави на пазарните очаквания с феноменалния скок от 1,100% за една година. Въпреки огромния ѝ потенциал крипто общността спекулира, тъй като тя все още не е регистрирана на значими борси като Binance, Coinbase или OKX. Инвеститорите проучват други AI проекти като Algotech, който е по-достъпен и може да има огромен потенциал в DeFi пространството.

Algotech се бори да надмине Bittensor и Kaspa в DeFi пространството

Algotech (ALGT) е нововъзникващ проект, който предлага най-вълнуващите перспективи за растеж за AI крипто ентусиастите и DeFi. Иновативната технология и авангардните случаи на използване ще продължат да стават все по-актуални, тъй като търсенето на усъвършенствани инструменти за търговия се увеличава. Algotech се фокусира върху осигуряването на постоянна рентабилност чрез използването на изкуствен интелект и автоматизирани стратегии за търговия.

DeFi платформата е набрала $1.9 милиона в публична предварителна продажба, надхвърляйки над 5,000 уникални притежатели. Разнообразните алгоритми на Algotech осигуряват персонализирани и надеждни решения, които максимизират успеха на трейдъра. Компанията поставя иновациите на първо място, като осигурява прозрачност и безпроблемна адаптация към разнообразни информационни пейзажи.

С над 45 милиона ALGT токена, продадени в рамките на две седмици, предварителната продажба на Algotech се смята за достъпна на примамлива цена от $0.06. Анализаторите прогнозират, че когато ALGT токените бъдат регистрирани на значими крипто борси, те ще се покачат с 300% до исторически максимум от $1.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.