НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

23.02.2024 10:42 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

В резултат на това дискусиите в крипто общността постепенно се изместват от тези утвърдени проекти. И следователно, има осезаемо чувство на вълнение около по-нови начинания като Algotech (ALGT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Algotech, със своите иновативни алгоритмични решения, предназначени за търговия, привлече значително внимание, като предварителната му продажба събуди интереса на тълпа от нетърпеливи инвеститори, които търсят възможности за пасивен доход.

Polkadot и Polygon губят инвеститори на фона на несигурността

Въпреки настоящата бича тенденция, наблюдавана на крипто пазара, продължаващата несигурност продължава да хвърля сянка върху доверието на инвеститорите. Дори известни алткойни като Polkadot и Polygon не са защитени срещу тази несигурност, за което свидетелстват неотдавнашните загуби, надхвърлящи 5% и за двата алткойна.

Интересно е, че на фона на тези загуби се наблюдават значими колебания в пазарната динамика както на Polkadot, така и на Polygon. Например, докато пазарната капитализация на Polkadon отбеляза спад от близо $400 милиона, обемът на търговията му отбеляза значителен скок от 64%. По подобен начин пазарната капитализация на MATIC също отбеляза спад от приблизително $500 милиона, но въпреки това активността на търговията му нарасна с 52%.

Тези интригуващи промени в пазарната динамика подчертават сложното взаимодействие между нагласите на инвеститорите и търговската активност в рамките на екосистемата на криптовалутите.

Algotech: $ALGT следващият начин за получаване на пасивен доход

Algotech ($ALGT) привлече вниманието на инвеститорите с умният си алгоритъм за търговия. Алгоритмичната търговия набира популярност в световен мащаб като метод за търговия.

Традиционната ръчна търговия се сблъсква с предизвикателства като грешки, емоции и по-малко анализ. Ето защо трейдърите се обръщат към алгоритмите, които вземат решения въз основа на данни. И сега Algotech (ALGT) се откроява като потенциален претендент за място сред редиците на най-добрите платформи на днешния пазар.

Algotech (ALGT) е платформа за крипто търговия със смарт функции, задвижвани от машинно обучение. Тази усъвършенствана технология помага на потребителите на Algotech (ALGT) да правят по-бързи и по-печеливши сделки. Algotech (ALGT) се фокусира върху използването на краткосрочни пазарни възможности, което позволява на потребителите да реализират бързи печалби чрез търговия по инерция.

Освен това потребителите на Algotech (ALGT) могат да генерират допълнителен доход чрез различни канали на платформата. Тя въвежда и програма за награди с осем различни нива. Членовете на всяко ниво получават част от приходите на платформата. Интересното е, че процентът на дял от приходите се увеличава с всяко по-високо ниво.

Много инвеститори проявяват интерес към Algotech (ALGT), защото не прилича на други токени, които са виждали преди. В момента можете да закупите Algotech ($ALGT) токен само за $0.04, но експертите смятат, че цената му може да се повиши до $0.15 в бъдеще.

Това, което наистина привлече вниманието на инвеститорите, беше предварителната продажба на Algotech, която събра впечатляващите $1.1 милиона само през първите 48 часа. След като бяха изкупени над 55 милиона ALGT токена от общо 350 милиона, токена в момента се намира в началния етап на процеса от четири части, водещ до официалното му пускане на пазара. Прогнозите сочат, че по време на ICO инвеститорите могат да получат минимална възвръщаемост от 275%, ако всичко мине по план и проектът се развие в правилната посока.

Все повече хора се обръщат към инструменти, които да им помогнат да търгуват, особено в света на криптовалутите. Algotech (ALGT) се бори да бъде най-добрият инструмент за търговия на крипто пазара и работи наистина усилено, за да може това да се случи.

За повече подробности относно този проект:

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

При много алткойни има големи очаквания за рязък ръст дори преди халвинг събитието на Биткойн, което ще се случи след няколко дни. 

16.04.2024 10:33 6 мин. четене

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.