НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech се превръща в най-бързо продаваната предпродажба с почти изчерпан бонус кръг, привличайки китовете на DOGE и SHIB

28.05.2024 9:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech се превръща в най-бързо продаваната предпродажба с почти изчерпан бонус кръг, привличайки китовете на DOGE и SHIB

На фона на бързо променящата се криптовалута, нов играч ентусиазира инвеститорите и изкриви традиционните норми.

Algotech е иновативна платформа за алгоритмична търговия с криптовалути, която разпалва индустрията и постига голям успех с предварителния кръг на продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С набраните значителни $5.8 милиона и почти разпродаден бонус кръг, Algotech затвърди позицията си на една от най-бързо продаваните предпродажби в последно време, привличайки вълна от внимание от участници в крипто сферата, включително китове от общностите на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

DOGE се насочва към ключова съпротива при $0.20

Цените на Dogecoin се събудиха след дълга консолидация. Базираната на меме криптовалута проби на 20 май и се покачи с 6% от ъгъла на върха на 36-дневен консолидационен диапазон. Ценовото действие на DOGE разкрива по-високи върхове и по-високи дъна в технически план, което сигнализира за изчерпване на мечките и предстоящо връщане на бичия импулс.

Всъщност дори данните на веригата подкрепят точно това, тъй като повечето притежатели на DOGE са били в режим на натрупване в подготовка за това движение.

Ако този бичи ход продължи и 50-дневната експоненциална пълзяща средна продължи да действа като долна граница, тогава DOGE вероятно ще тества пробив от 10% към ключовото ниво на Фибоначи при $0.186. При общия сценарий DOGE може да се покачи доста над зоната на предлагане от $0.20 до $0.210, която досега действаше като силно ниво на съпротива, в което институционалните трейдъри поставяха своите поръчки за продажба.

Консолидацията на SHIB може да предхожда друго движение

Въпреки че меме монетата SHIB наскоро проби с бича формация на флаг, сигнализирайки, че ценовото ѝ действие вероятно ще се насочи към възходящ тренд, вместо това тя остана доста спокойна и неволева в сравнение с това, което човек би очаквал. Ако разгледаме ценовото действие на SHIB наскоро, токена намери силна съпротива около $0.0000259 и последва период на консолидация.

Същият би могъл да подготви почвата за още едно потенциално потегляне към мартенските върхове, ако SHIB успее да превърне нивото на съпротива в този диапазон в подкрепа. Метриките на веригата показват смесена картина, в резултат на което коефициентът NVT показва, че токенът SHIB може да е надценен, а натискът за продажба се е увеличил през последните седмици.

Дори и нещата да са доста мечи за SHIB, нивото на социалния обем в каналите е изключително високо и говори за това колко невероятно популярна е тази меме монета в действителност в по-широката крипто общност. Техническият изглед показва нещо като надлъгване между биковете и мечките, като CMF предполага, че продължаването на бичия импулс все още може да е възможно.

Китовете DOGE и SHIB гледат на Algotech като на нещо, което променя може да промени играта

Във вечно динамичния пейзаж на търговията с криптовалути Algotech вече заема водеща позиция, като се възползва от инвеститорите и предефинира границите на алгоритмичната търговия. Предварителната продажба счупи рекорди, като се превърна в най-бързия брой продажби в което и да е предлагане на криптовалута до момента, а бонусният кръг е близо до пълно разпродаване.

Интересът на китовете Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) насочи вниманието им към този проект като променящ правилата на играта в пространството на крипто търговията. Големи притежатели на монети на тема куче, заедно признати за гигантските си притежания и потенциал за създаване на пазари, сега допринасят за феноменалния успех на Algotech.

С всеобхватна продуктова пътна карта, която сочи пътя към разработването на подобрения на платформата, покритие на активите, нови усъвършенствани инструменти за търговия и анализи, социална търговия и функции на общността, AlgoTech е на път да вдигне летвата в крипто търговията, давайки на своите потребители инструменти и способности.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.