НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech се появява като предизвикателство за Uniswap, привлича инвеститори от Solana (SOL) и Chainlink (LINK) в етап 3 на предпродажбата

04.04.2024 9:36 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech се появява като предизвикателство за Uniswap, привлича инвеститори от Solana (SOL) и Chainlink (LINK) в етап 3 на предпродажбата

С наближаването на халвинга на Биткойн след малко по-малко от 24 дни, крипто пазарът е свидетел на рязко нарастване на притока на капитали.

В разгара на този процес Algotech (ALGT), новак в сектора на децентрализираните финанси (DeFi), набира скорост в текущия си предпродажбен етап и се позиционира като претендент на Uniswap (UNI).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститори, които вече са запознати с големи криптовалути като Solana (SOL) и Chainlink (LINK), проявяват интерес към Algotech. Това нарастващо внимание показва, че Algotech има потенциала да се превърне в значителен играч в бъдещето на DeFi.

Uniswap: Революция на децентрализираната търговия в DeFi пейзажа

Uniswap (UNI), известен протокол за децентрализирана търговия, получи широко признание за ролята си в улесняването на автоматизираната търговия с децентрализирани финансови (DeFi) токени.

Стартирал през ноември 2018 г. като автоматичен маркет мейкър (AMM), Uniswap отбеляза рязък ръст на популярността си през тази година, което до голяма степен се дължи на нарастващата DeFi тенденция и повишената активност в търговията с токени.

С основната си цел да автоматизира търговията с токени, като същевременно поддържа отвореност към всички притежатели на токени, Uniswap има за цел да повиши ефективността на търговията в сравнение с традиционните борси.

Чрез прилагането на автоматизирани решения за справяне с предизвикателствата, свързани с ликвидността, Uniswap смекчава проблемите, които измъчваха първите децентрализирани борси.

Към 4 април 2024 г. цената на Uniswap възлиза на $10.9 за UNI, като може да се похвали с пазарна капитализация от $6.55 милиарда и 24-часов обем на търговия от $163 милиона. Въпреки че отбеляза спад от 0.56% през последните 24 часа, UNI е незначително по-висока от стойността си от предходния ден, но все пак по-ниска от 7-дневния си максимум и минимум.

Solana (SOL) се изкачва към съпротивата, докато Chainlink (LINK) укрепва на фона на перспективите за второто тримесечие

Solana се откроява като стабилна блокчейн платформа с отворен код, използваща блокчейн, за да предоставя решения за децентрализирано финансиране (DeFi) в различни сектори, включително финанси, технологии и изкуство. Известна с впечатляващата си способност да обработва до 50,000 транзакции в секунда, без да жертва децентрализацията, Solana съчетава консенсусните механизми за доказателство за залог и доказателство за история, за да постигне това постижение.

Към 4 април цената на Solana се колебае около $183, като през последните 24 часа обемът на търговията е $3.7 милиарда. Пазарната й капитализация е приблизително $81.3, което я нарежда на четвърто място с циркулиращо предлагане от 444.81 милиона токена SOL.

След една предизвикателна 2022 г., в която загуби около 94% от стойността си, Solana направи забележително възстановяване, демонстрирайки своята устойчивост и потенциал като стойностна инвестиция на криптопазара.

Отвъд полезността си като криптовалута, Solana служи като основополагаща платформа за DeFi, NFT, блокчейн игри и Metaverse проекти. Бъдещите прогнози за цената остават оптимистични, като прогнозите сочат, че тя може да достигне между $250 и $300 през 2024 г., водена от положителния пазарен импулс и настроения.

От октомври 2023 г. насам Solana (SOL) е свидетел на впечатляващ скок от близо 700%, осигурявайки си позиция сред 5-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация. Понастоящем SOL се доближава до ключовото ниво на съпротива при $203 в дневния таймфрейм, което преди това беше тествано на 18 март 2024 г. Успешен пробив може да тласне SOL към повторно тестване на нивата на съпротива при $240 и $260. Неуспехът да се преодолее тази съпротива обаче може да предизвика повторно тестване на нивата на подкрепа.

Анализирайки 4-часовия таймфрейм, съпротивата е концентрирана в зоната $200-$210, докато непосредствената подкрепа се намира на $168.

От друга страна, Chainlink (LINK) показа устойчивост с 150% ръст на цената през последната година, търгувайки се за $17.19. С развоя на второто тримесечие Chainlink е на път да постигне значителни успехи, като потенциално се възползва от вълнението около халвинга на Биткойн и се стреми да достигне историческия си връх от $53, ниво, наблюдавано за последен път преди три години.

Algotech (ALGT) надминава Uniswap и набира $3.3 милиона в предварителна продажба

Algotech (ALGT) се очертава като открояващия се проект в етап на предварителна продажба през 2024 г., надминавайки дори Uniswap по потенциал за растеж. Проектът предизвика вълни, като набра $3.3 милиона в своя публичен предпродажбен втори етап, като за един ден бяха събрани впечатляващите $650,000.

С над 75 милиона продадени ALGT токена и 9,000 уникални притежатели, придобити само в рамките на три седмици, Algotech отбеляза забележителен инвеститорски интерес. Нейната дефлационна токеномика и усъвършенствана платформа за алгоритмична търговия я позиционират като топ избор за инвеститорите.

Китовете на крипто гигантите Solana и Chainlink се привличат към Algotech преди халвинга, тъй като вярват, че Algotech (ALGT) е готова да осигури 10Х възвръщаемост. Цената на ALGT в момента е $0.08 и се очаква да се повиши до $0.08 в третия етап на предварителната продажба. Очаква се Algotech да изиграе значителна роля в бичия поход, като прогнозите са цената да се покачи до $1 преди листването на основните борси на CEX.

Ранните инвеститори в предварителната продажба на Algotech не само си осигуряват собственост върху ALGT токените, но и получават достъп до права за управление и дял от печалбите на платформата. Този уникален модел съгласува стимулите за дългосрочния успех на проекта и насърчава ангажираността на общността, като затвърждава позицията му на интересен крипто проект за наблюдение през 2024 г.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.