НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech: Нов супер претендент в сектора на предварителните продажби на криптовалути, конкуриращ Optimism и Cardano

25.03.2024 11:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech: Нов супер претендент в сектора на предварителните продажби на криптовалути, конкуриращ Optimism и Cardano

Сцената на криптовалутите кипи от активност, тъй като Cardano (ADA) и Optimism (OP) водят със значителни постижения!

Разгледайте и Algotech (ALGT), най-новата сила в областта на предварителните продажби на криптовалути, която може да се похвали с платформа, управлявана от изкуствен интелект, която обещава интелигентна търговия, сигурност и доходоносни награди.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Възможно ли е това да е асото в ръкава за проницателните инвеститори? Нека разгледаме най-новите разработки, които разтърсват света на криптовалутите!

Cardano е изправена пред предизвикателства: Инвеститорите търсят другаде

Cardano стои като основен играч на световната блокчейн арена, като може да се похвали с пазарна капитализация, доближаваща $23 милиарда. Някога тя се нареждаше на челно място в децентрализираното пространство.

Общността на Cardano (ADA) повдигна въпроси, свързани с мащабируемостта на блокчейна и възприетия застой в развитието. Освен това нейната скорост на транзакциите в секунда (TPS) е значително по-ниска от тази на по-новите блокчейн технологии.

В резултат на това инвеститорите пренасочват вниманието си към по-обещаващи проекти, ценени в търсене на алтернативи с по-голям потенциал за растеж.

Понастоящем цената на Cardano е на ниво от $0.7073, като преживява незначителен спад от 2.56% в различните графики. Въпреки това инвестиционната общност остава оптимистично настроена относно перспективите на Cardano, очаквайки бичи обрат в близко бъдеще.

Със значителната си пазарна капитализация от $22.9 милиарда, Cardano си осигурява място в десетте най-големи криптовалути. Въпреки това, обемът на търговията с нея отбеляза значителен ръст от 12% през последните 24 часа, възлизайки на $437 милиарда след леко отдръпване на пазара.

Ценовото влакче при Optimism: скорошни спадове и бъдещи перспективи

Анализът на неотдавнашните ценови тенденции на Optimism (OP) разкрива смесен сценарий. През последния месец стойността му е скочила с 4%, но ако погледнем в шестмесечен период, се наблюдава впечатляващо увеличение от около 160%.

Понастоящем на цена от $3.85, Optimism се търгува малко под следващото си ниво на съпротива при $4.32. Ако възходящата тенденция продължи, може да видим, че тя се доближава или дори предизвиква второто ниво на съпротива при $4.95. Обратно, при спад на пазара може да видим отстъпление на цените до нивата на подкрепа при $2.95 или потенциално до $2.20.

На инвеститорите се препоръчва да следят представянето на валутата около 10-дневната пълзяща средна стойност от $3.77 и 100-дневната средна стойност от $3.49, тъй като тези стойности показват неотдавнашната волатилност на цените.

Ако разширим изгледа, за да разгледаме историята на представянето на Optimism, монетата достигна най-високата си стойност за всички времена от $4.86. Този исторически връх предполага, че има възможност Optimism да се върне към тези върхове или дори да ги надмине, при подходящи пазарни условия.

Макар че траекторията на растеж в миналото е обещаваща за дългосрочните инвеститори, важно е да се помни, че пазарните тенденции по своята същност са непредсказуеми и миналото представяне не е категоричен показател за бъдещите резултати.

Успехът на предварителната продажба на Algotech подчертава неговия потенциал

Algotech (ALGT), е нова платформа за DeFi търговия, която предоставя на търговците достъп до сложни пазарни данни и стратегии. Нейното сливане на изкуствен интелект и блокчейн технология привлече вниманието, обещавайки нова ера на възможностите за търговия.

Пазарните анализатори са оптимистично настроени към перспективите на Algotech, благодарение на нейните иновативни функции като откриване на пробиви, арбитраж с голям обем и социална търговия. Платформата съчетава удобен за потребителя интерфейс със строги мерки за сигурност, което гарантира сигурно и ефективно изживяване при търговия.

Използването на изкуствен интелект от страна на Algotech не само улеснява анализа на пазарните тенденции, но и засилва управлението на риска, като предлага на потребителите прозрения за вземане на информирани решения. С нарастването на търсенето на DeFi решения, Algotech е в добра позиция да предефинира търговията с дигитални активи, предлагайки на потребителите несравними възможности за растеж и рентабилност.

Algotech (ALGT), наскоро блесна ярко с успешна публична предварителна продажба, набирайки над $2.4 милиона само за две седмици. С повече от 60 милиона продадени ALGT токена, инвеститорите са нетърпеливи да влязат на цена от $0.06, преди тя да се увеличи до $0.08.

На ранните инвеститори се предоставят права за управление, което им позволява да влияят върху ключови решения. Освен това платформата възнаграждава ранните инвеститори с дял от таксите за търговия. Тези елементи позиционират Algotech като водеща алтернатива на Cardano и Optimism през 2024 г., като обещават комбинация от иновации, растеж и ангажираност на общността.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.