Home

Algotech надхвърля $9 милиона, а експертите сравняват старта ѝ с Avalanche (AVAX) и Aptos (APT)

20.06.2024 22:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech надхвърля $9 милиона, а експертите сравняват старта ѝ с Avalanche (AVAX) и Aptos (APT)

Algotech, изгряваща звезда в пространството на децентрализираните финанси (DeFi), успешно си осигури над $9 милиона в предварителна продажба, което я изстреля към челните редици на DeFi иновациите.

Това впечатляващо постижение предизвика сравнения между Algotech и утвърдени DeFi играчи като Avalanche (AVAX) и Aptos (APT), предизвиквайки вълнение относно потенциала на Algotech да разруши индустрията.

Algotech – изгряващата звезда в DeFi

Algotech (ALGT) не е обичайният DeFi проект. Той предлага мощен удар: усъвършенствана платформа за алгоритмична търговия и практическа полезност в реалния живот. Тази комбинация дава възможност на трейдърите да се ориентират в динамичния крипто пазар бързо и уверено.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Платформата използва най-съвременните технологии на изкуствен интелект и машинно обучение за автоматизиране на процесите на търговия – функция, която свежда до минимум търговските рискове и има за цел да максимизира печалбите, като същевременно сведе загубите до минимум. В допълнение към нейната привлекателност, ERC-20 токенът на Algotech, ALGT, предоставя на притежателите си привилегии за управление и право на глас в бъдещето на иновативния софтуер на Algotech. Освен това потребителите на ALGT се възползват от стабилен поток от приходи, което го прави привлекателно предложение за всички видове търговци.

Говорейки за ALGT, токенът преживява рязък скок в търсенето по време на предварителната си продажба, която в момента е в Бонус етапа с цена от $0.04 за брой. Впечатляващо е, че над 87% от токените вече са продадени. Инвеститорите трябва да действат бързо, тъй като остават само няколко милиона токена, преди цената да скочи до $0.10 на следващия етап, което представлява потенциално 25% увеличение на стойността.

Преодоляване на бариерата от $9 милиона – вот на доверие

Публичната предварителна продажба на Algotech надхвърли границата от $9 милиона, надминавайки очакванията и демонстрирайки огромно доверие на инвеститорите. Този вот на доверие е доказателство за силата на технологията на Algotech и нейната ясна визия за бъдещето на DeFi сектора. Набраните средства ще подпомогнат продължаващото развитие на Algotech, внедряването на продукти и разширяването на нови пазари.

Avalanche (AVAX) разширява обхвата си с платформа за токенизация и интеграция със Stripe

Avalanche (AVAX) се насочва към финансовите институции с пускането на новата платформа за токенизация на Misyon Bank. Тази инициатива има за цел да предостави токенизирани турски еврооблигации на индивидуални инвеститори, като потенциално предлага диверсификация и защита срещу обезценяване на валутата.

Някои обаче разглеждат тези усилия, заедно с интеграцията на осем Web3 приложения на платформата със Stripe през 2024 г., като борба за запазване на релевантността в постоянно променящия се крипто пазар. Интеграцията със Stripe позволява на създателите на приложения да включат уиджет за лесно конвертиране на фиат в криптовалута, което потенциално улеснява навлизането на нови инвеститори и решава проблема със студения старт.

Aptos (APT): Стабилна производителност и иновативни технологии привличат вниманието

Aptos (APT) се очертава като лидер в надпреварата за стабилност и иновации в блокчейн пространството. За разлика от някои конкуренти, Aptos може да се похвали с безупречен рекорд по време на работа от стартирането си, което я прави надеждна платформа за разработчици и потребители, търсещи сигурна основа.

Тайната зад успеха на Aptos се крие в нейния специално създаден език за смарт договори – Move. Разработен от бивши инженери на Meta, които оглавиха проекта Diem, Move използва ефективността и скоростта на Rust, за да създаде стабилна среда за разработка. Макар че самият Diem може и да не се е осъществил, опитът, който стои зад него, сега подхранва мисията на Aptos да бъде търговски жизнеспособен от първия ден.

Прогнозата на индустриалния анализатор Артър Хейс, че Aptos (APT) потенциално може да надмине Solana, отразява продължаващото търсене на следващия доминиращ блокчейн играч. Със своите технически умения и последователни резултати Aptos (APT) е силен претендент в това постоянно развиващо се пространство.

Сравнения на Algotech (ALGT) с титаните на DeFi: Avalanche (AVAX) и Aptos (APT)

Не е изненада, че Algotech е сравняван с утвърдени DeFi гиганти като Avalanche (AVAX) и Aptos (APT). Както Avalanche, така и Aptos са издълбали своите ниши в DeFi пейзажа, предлагайки уникални решения и привличайки големи потребителски бази.
Въпреки това Algotech се отличава с фокуса си върху конкретни болезнени точки и с ангажимента си да изгради лесна за ползване платформа, която да е предназначена за по-широка аудитория. Докато Avalanche и Aptos се грижат за мощни потребители и разработчици, Algotech има за цел да направи DeFi достъпна за всички.
Algotech има ясна пътна карта за бъдещето, като на хоризонта се очертават вълнуващи разработки. Най-вече дългоочакваното листване на водещата борса за криптовалути Bitmart потенциално ще се осъществи скоро, което допълнително ще стимулира обхвата и достъпността на Algotech за глобалната аудитория.

За повече информация относно този проект:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.