НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech се бори за челно място сред новите криптовалути през май 2024 г. с AI търговия въпреки скока на Uniswap и динамиката при цената на Render

24.05.2024 9:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech се бори за челно място сред новите криптовалути през май 2024 г. с AI търговия въпреки скока на Uniswap и динамиката при цената на Render

Нова революционна сила навлезе на пазара на криптовалути и привлича вниманието на трейдърите и инвеститорите на фона на цялата тази изключително динамична промяна.

Утвърдени играчи като Uniswap и Render се движат по съответните си ценови траектории, докато децентрализирана платформа за алгоритмична търговия, Algotech, е водеща за всички останали. Иновативният подход, задвижван от изкуствен интелект, бързо разрастващата се общност и повече от $5.2 милиона, събрани по време на предварителната продажба, са на път да променят начина, по който търговците и инвеститорите подхождат към бързо променящите се пазари на криптовалути.

Траекторията на Uniswap и спекулации за достигане на $10

Последните няколко седмици бяха изпълнени с екшън на пазарите на криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Водеща в бичите движения беше цената на базираната на децентрализиран протокол за обмен Uniswap, която поскъпна с над 27% за последните 7 дни и успя да потърси критични пълзящи средни стойности. Това беше допълнително подхранено от решителния отговор на Uniswap Labs след получаването на известие от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ, заявявайки, че обвиненията са „слаби и погрешни“. Поради този факт цената на токена UNI имаше скок в обема си на търговия и насочи спекулациите на инвеститорите към $10.

Технически погледнато, Uniswap формира модел на двойно дъно и постави пробив, след като проби съпротивата на шията при $9. Ценовото действие и дейностите по закупуване на обеми предполагат, че биковете се движат нагоре, а продавачите изглежда са се хванали в капана си. Пазарните анализатори и инвеститорите прогнозират, че Uniswap ще се изкачи над историческия си връх от $44.97 и ще се търгува в диапазона от $17.63 до $19.98 в края на годината.

Render (RNDR): Яхване на бичата вълна с 10% месечен ръст

Друг доста добре представящ се проект, Render (RNDR), също се подготвя да пробие над горната трендлиния на възходящия триъгълник и да продължи да се движи нагоре. Биковете пробиват това ниво на съпротива със значителен ръст на цената през последните 30 дни в светлината на пазарния тренд, като в момента се търгува на ниво от $10.

Въпреки това ралито на Render в двуцифрена цена се сблъска с потенциални насрещни ветрове, тъй като някои от ключовите технически индикатори сочат към мечо влияние. Параболичният SAR показва точки, превишаващи цената при вероятен спад в краткосрочен план. Освен това стойността на Chaikin Money Flow от -0.01 сочи към слаб възходящ тренд или възможно развитие на низходящ тренд.
Ако този мечи сценарий се сбъдне, Render трудно ще пробие над горната линия на възходящия триъгълник и може да се свлече до $9.8. Ако обаче положителните настроения надделеят, цената на токена може да пробие над $12.

Пътуването на Algotech към издигане през май 2024 г.

В този списък на най-революционните криптовалути за май 2024 г. Algotech (ALGT) е оценена доста добре, колкото Uniswap и Render. Това е децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия, която внесе иновации в търговията и инвестициите чрез своите авангардни технологии и автоматизация на процеса. Досега предварителната продажба е изключително успешна, като е събрала 23,000 инвеститора, като екипа от разработчици намеква за възвръщаемост от 1,200%. В момента проекта се намира на 4-ти етап от своята предпродажба, където цената на токена е $0.10.

Най-доброто от характеристиките, предоставени от Algotech, е разнообразието от стратегии сред алгоритмите, което включва търговия по инерция, търговия с пробиви, средно обръщане и възможности за арбитраж. Освен това Algotech е силно ангажирана със стабилна техническа инфраструктура, която ефективно се справя с големи обеми на търговия, изпълнява транзакциите бързо, намалява латентността и е удобна за потребителите. Усъвършенстваните стратегии за управление на риска намаляват възможността за загуби, което води до подобряване на общата цялост на търговията, а оттам и до създаване на по-устойчива и успешна търговска среда.

Вградените качества на Algotech ще бъдат прозрачността и децентрализацията, за да се гарантира, че транзакциите могат да бъдат наблюдавани, като същевременно те ще бъдат използвани, за да се противопоставят на всякакви потенциални отрицателни въздействия, които пазарът може да има.

Машинното обучение и изкуственият интелект в тази платформа ще анализират данни от миналото, както и от текущия пазар, за да могат да отсяват тенденции и модели, които евентуално да предоставят възможност за вземане на информирани решения.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.