НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech (ALGT): Възползвайте се от шума – прогнозира се, че ще надмине Ethereum и Binance Smart Chain

30.01.2024 9:45 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech (ALGT): Възползвайте се от шума – прогнозира се, че ще надмине Ethereum и Binance Smart Chain

Анализаторите разкриха прозрения за представянето на цената на Ethereum (ETH), като запазиха бичата прогноза за цената на ETH.

Binance Smart Chain наскоро отбеляза спад на дневните уникални адреси. Междувременно инвеститорите пренасочват активите си към Algotech (ALGT). Нека да разкрием как една от най-добрите криптовалути на пазара, Algotech (ALGT), може да засенчи Ethereum (ETH) и Binance Coin (BNB).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


TLDR

  • Algotech (ALGT) изненада инвеститорите, след като набра $1.1 милиона за два дни.
  • Прогнозата за цената на ETH предполага, че криптовалутата може да нарасне до $2,900.
  • Анализаторите прогнозират, че Binance Coin (BNB) може да се покачи до $325.45.

Вълнуващото пътешествие на Algotech (ALGT) оставя инвеститорите очаровани

Algotech (ALGT) е новаторска децентрализирана платформа за алгоритмична търговия, създадена да обслужва високоскоростния пейзаж на търговията с криптовалути. Въоръжена с технологии за машинно обучение, Algotech (ALGT) дава възможност на трейдърите безпроблемно да маневрират през сложния крипто пазар, като насърчава прецизността и точността в техните търговски начинания.

Несъмнено влиянието на емоционалните пристрастия в търговията може да замъгли рационалната преценка и да доведе до вземането на лоши решения. Като една криптовалута, която си заслужава да бъде следена, Algotech (ALGT) използва стратегии за алгоритмична търговия, вкоренени в анализа на данни, които ефективно елиминират емоционалните пристрастия. Този подход, основан на данни, дава възможност на трейдърите да вземат обективни решения, което увеличава вероятността за постигане на устойчива рентабилност.

Освен това правилното управление на риска заема централно място в Algotech (ALGT), където са въведени строги протоколи за защита на капитала на потребителите. Блокчейн пионерът има за цел да намали рисковете и да повиши ефективността на търговията за своите потребители чрез щателни оценки на риска, стратегическо оразмеряване на позициите и ефективна диверсификация на портфейла. Някои смятат, че Algotech (ALGT) е добър избор за начинаещи.

Algotech (ALGT) организира изключително успешна частна продажба, набирайки $1.1 милиона за два дни. Платформата опроверга очакванията и напредна до етап 1 на публичната си предварителна продажба, предлагайки токени ALGT на цена от $0.04. Тъй като съобразителните инвеститори разпознават нейния потенциал, се очаква Algotech (ALGT) евентуално да поскъпне с 275% до $0.15 след края на предварителната продажба.

Ethereum (ETH) може да претърпи силен подем на цената през следващите седмици

Последните прозрения на крипто аналитиците разкриват, че Ethereum (ETH) биковете са поели управлението на ценовата динамика на токена. За това свидетелства неотдавнашното ликвидиране на къси позиции, възлизащи на около $28 милиона, което предполага забележителна промяна в пазарните настроения.

Освен това Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Invest, наскоро пренасочи фокуса си към Ethereum (ETH). Ууд набляга на нарастващото значение на Ethereum (ETH) в секторите на децентрализираните финанси (DeFi) и незаменимите токени (NFT), като същевременно подчертава способността му да задоволи нарастващото търсене на възвръщаемост на финансовите пазари.

Освен това неотдавнашната зелена светлина от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) за спот Bitcoin ETF отбелязва ключов момент в сферата на криптовалутите. Това решение подчертава значителната промяна към масовото приемане на дигиталните валути в традиционните финанси.

Метриките от веригата показват, че през изминалата седмица Ethereum(ETH) е поевтинял от $2,467 до $2,275. Според анализатори спадът на Ethereum (ETH) е свързан с повишената волатилност на пазара.

В перспектива, предстоящото решение на Комисията по ценните книжа и борсите относно спот Ethereum ETF, насрочено за 23 май 2024 г., има значителна тежест. Благоприятен резултат би могъл да тласне Ethereum (ETH) към забележителен възходящ тренд. Прогнозата за цената на ETH предполага, че пиковата цена на Ethereum може да бъде $2,900 до юни 2024 г.

Binance Smart Chain регистрира спад на дневните уникални адреси

Според данни от DappRadar, от 31 декември 2023 г. насам веригата на BNB е отбелязала забележително намаляване на дневния брой активни портфейли в нейните децентрализирани приложения (dApps). Към 24 януари броят на активните портфейли в Binance Smart Chain е 119,400, което бележи 88% спад спрямо наблюдаваните на 1 януари 1.01 милиона активни адреса.

Макар че наскоро веригата на BNB отбеляза намаляване на броя на потребителите и транзакциите си на ден, историята е много по-обширна. Анализаторите посочват, че общият брой на транзакциите, обработени във веригата в рамките на един месец, е надминал всички други блокчейн мрежи. Само през последните 30 дни във веригата на BNB са извършени зашеметяващите 45.36 милиона транзакции, което далеч надхвърля 2.07 милиона транзакции в Ethereum.

Същевременно метриките от веригата сочат, че през изминалата седмица цената на монетата BNB е спаднала от $311.91 на $302.75. Експертите разкриват, че пазарната консолидация се е отразила неблагоприятно на цената на BNB въпреки високата ангажираност на инвеститорите в BNB.

От друга страна, анализаторите запазват бича позиция по отношение на траекторията на BNB, като се очаква мрежата да инициира различни подобрения на екосистемата през следващите седмици. Прогнозата за цената на BNB предполага, че цената на монетата BNB може да се покачи до $325.45 до края на февруари.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.