НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech (ALGT) набра рекордните $1.1 милиона за 2 дни в частната си продажба, като надмина очакванията и съперничи на резултатите на EOS 

01.02.2024 10:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech (ALGT) набра рекордните $1.1 милиона за 2 дни в частната си продажба, като надмина очакванията и съперничи на резултатите на EOS 

При скорошно развитие на събитията, Algotech (ALGT) опроверга очакванията, като събра зашеметяващите $1.1 милиона само за два дни по време на частната си продажба.

Това впечатляващо постижение привлече значително внимание в крипто пространството и позиционира Algotech като сериозен съперник на EOS.
Но кой от токените се смята за най-добрата криптовалута за покупка през 2024 г.?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


TLDR

  • Algotech (ALGT) показва невероятен растеж по време на текущата си предварителна продажба.
  • Цената на EOS потенциално може да се понижи до $0.65 до 4 февруари.

Рекордната частна продажба тласка Algotech (ALGT) към успеха

Algotech (ALGT) наскоро влезе в светлината на прожектрите, като събра зашеметяващите $1.1 милиона по време на частната си продажба в рамките на два дни. Това забележително постижение надхвърли очакванията и постави Algotech в пряка конкуренция с представянето на EOS.

След изключително успешната си частна продажба, Algotech (ALGT) влезе в своята публична предварителна продажба. По време на тази фаза в мрежата на Етериум (ERC-20) ще бъдат предоставени над 43.7 милиона токена ALGT. Текущата търговска стойност на ALGT в етап 1 възлиза на $0.04, като предлага входна точка за всички инвеститори.

Пазарните експерти и ентусиасти очакват с нетърпение бъдещото представяне на токена ALGT на Algotech. Преди пускането на пазара цената на алткойна ще достигне $0.15, отбелязвайки впечатляващ скок от 275% преди официалното му пускане.

Освен това ключовата сила на Algotech (ALGT) се крие в ангажимента ѝ за спазване на нормативните изисквания. За разлика от други платформи, платформата стриктно следва протоколите “Опознай своя клиент” (KYC) и “Борба с  прането на пари” (AML). Algotech има за цел да предостави на своите потребители сигурна и съвместима среда за търговия, като се придържа към тези стандартни за индустрията разпоредби.

Пазарните настроения отслабват динамиката на EOS

На 15 януари 2024 г. EOS Network Ventures (ENV) направи стратегическа инвестиция в размер на $2.4 милиона в DeFi инфраструктурата на NoahArk, отбелязвайки значителен етап в отключването на нов растеж, иновации и сътрудничество в рамките на DeFi екосистемата на EOS и по-широката Web3 екосистема.

Новината веднага оказа положително въздействие върху EOS, като доведе до 6.76% увеличение на стойността ѝ. В рамките на 24 часа цената на криптовалутата EOS се повиши от $0.74 на $0.79

Въпреки първоначалния тласък обаче цялостните пазарни нагласи станаха мечи и се отразиха негативно на EOS. С течение на времето цената на EOS постепенно се понижи с 11.39%, достигайки $0.70 на 28 януари.

Като се имат предвид преобладаващите мечи настроения и индикациите от техническите показатели, много крипто експерти очакват по-нататъшен спад в стойността на EOS. Те прогнозират, че до 4 февруари цената на EOS потенциално може да спадне до $0.65.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 11:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 11:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Кои три криптовалути трябва да наблюдавате за евентуална бърза 10х печалба?

През 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с нов оптимизъм, тъй като инвеститорите се отърсват от бруталната крипто зима на 2022-2023 г.

22.02.2024 9:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.