НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech (ALGT) набира $5.9 милиона от инвеститори, като се бори с Chainlink и Ethereum

31.05.2024 9:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech (ALGT) набира $5.9 милиона от инвеститори, като се бори с Chainlink и Ethereum

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) набра над $5.9 милиона на фона на инвестиция в H100, като се противопоставя на пазарните тенденции! Вижте как AI платформата за търговия на Algotech засенчва Chainlink (LINK) и Ethereum

Ветровете на промяната се завихрят на крипто пазара, но Algotech (ALGT) устоява на бурята с впечатляващи резултати. Тяхната текуща предварителна продажба надхвърли зашеметяващите $5.9 милиона, набрани отчасти благодарение на инвестицията им в графични процесори H100.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на Chainlink (LINK) се покачва благодарение на партньорството със Swift и техническия напредък

Chainlink (LINK) преживява бичи възход, надминавайки ключови пълзящи средни стойности в ценовата си траектория. Тази динамика може да се отдаде на стратегическото партньорство, сключено със Swift Payments, основен играч в глобалната индустрия за разплащания.
Сътрудничеството, подчертано на неотдавнашната Конференция Consensus в Остин, Тексас, вля вълна от оптимизъм в общността на LINK. Самата конференция, на която присъстваха над 15,000 участници от повече от 100 държави, подчерта глобалното значение на това партньорство за Chainlink (LINK).

Освен това техническият напредък в екосистемата на Chainlink допълнително засилва настроенията на инвеститорите. Мрежата може да се похвали с 12 завършени актуализации в шестте си услуги и деветте поддържани блокчейна, което отразява ангажимента за иновации и мащабируемост.

Това технологично превъзходство, съчетано с неотдавнашния скок на цената с приблизително 3.5% за седмицата и 36% през последния месец, повиши пазарната оценка на Chainlink до $10.5 милиарда. Понастоящем Chainlink (LINK) се търгува на цена около $17.90, което отразява силната му пазарна позиция.

Ethereum (ETH) се търгува в диапазон въпреки одобрението на ETF

Понастоящем Ethereum (ETH) преживява период на търговия в тесен диапазон, като през последните 24 часа се понижи леко с 0.8% и се търгува на ниво от $3,744. В рамките на този период от време цената се колебаеше между $3,700 и $3,880, подчертавайки сравнително тесен търговски диапазон.

Макар че неотдавнашното одобрение на спот ETF за ETH от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ със сигурност внесе известен оптимизъм на пазара, световната крипто общност все още очаква по-значителен скок на цената на Ethereum (ETH). Важно е да се уточни, че въпреки зелената светлина на SEC за 19B-4 формулярите, тези ETF все още не са достъпни за търговия. Индивидуалните S-1 заявки за всеки ETF все още изискват одобрение от SEC, преди инвеститорите да получат достъп до тях.

Въпреки това има положителни признаци. SEC е дала зелена светлина на осем отделни предложения за ETF, подадени от големи финансови институции като BlackRock, VanEck, Fidelity и няколко други. Тези ETF-и, които се очаква да бъдат листвани на големи борси като Nasdaq и NYSE Arca, потенциално могат да отключат значителен капиталов поток в екосистемата на Ethereum (ETH), след като получат окончателно одобрение.

Това би могло да бъде катализатор за бъдещи увеличения на цените, но засега Ethereum (ETH) се държи стабилно в очакване на тези развития.

Предварителната продажба на Algotech привлича инвеститори от Ethereum след разширяването на H100

Изградена върху сигурната основа на блокчейна на Ethereum, Algotech (ALGT) е готова да направи революция в алгоритмичната търговия. Тази иновативна платформа използва силата на най-съвременния изкуствен интелект, за да даде възможност на потребителите от всички нива на опит.

Представете си, че разполагате с екип от усъвършенствани AI анализатори, които работят за вас денонощно. Algotech анализира пазарни данни в реално време, генерира автоматизирани стратегии за търговия въз основа на данните, предосавени от AI и предлага персонализирани препоръки, съобразени с вашата уникална толерантност към риск и инвестиционни цели.

Algotech надхвърля основната автоматизация – той персонализира преживяването. Платформата взема предвид вашите инвестиционни цели и склонност към риск, като дава възможност на опитните търговци да усъвършенстват стратегиите си с помощта на прогнози, базирани на AI, и същевременно предоставя на начинаещите инвеститори инструментите и увереността да навлязат на пазара.
Този новаторски подход намери отклик сред инвеститорите, за което свидетелства впечатляващият успех на текущата предварителна продажба, надхвърлила зашеметяващите $5.9 милиона набрани средства. Освен това значителната инвестиция в графични процесори H100 означава ангажимента на Algotech да продължи да подобрява алгоритмичните си възможности.

Algotech срещу колебанията на пазара: Фар на стабилността?

Докато утвърдени играчи като Chainlink (LINK) и Ethereum (ETH) изпитват контрастни пазарни движения, Algotech (ALGT) изглежда чертае свой собствен курс. Една от потенциалните причини за относителната стабилност на Algotech може да бъде нейният фокус върху специфична ниша – търговия, задвижвана от изкуствен интелект. Освен това моделът на текуща предварителна продажба създава усещане за изключителност и потенциално изолира Algotech (ALGT) от по-широките пазарни колебания.

За повече подробности относно този проект:
Посетете сайта на предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.