НАЧАЛО Прессъобщения

Algotech (ALGT) е в центъра на вниманието на пазара, а Dogecoin (DOGE) и Binance Coin (BNB) се представят по-слабо

27.01.2024 19:20 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech (ALGT) е в центъра на вниманието на пазара, а Dogecoin (DOGE) и Binance Coin (BNB) се представят по-слабо

През последната седмица Dogecoin (DOGE) и Binance Coin (BNB) също поеха част от тежестта от спада на крипто пазара.

Въпреки че прогнозата за цената на DOGE и прогнозата за цената на BNB остават бичи, Algotech (ALGT) превзе част от вниманието на крипто пазара благодарение на усъвършенстваните си търговски тактики и стремеж към рентабилност.

TLDR

  • Прогнозата за цената на DOGE предполага, че Dogecoin (DOGE) може да нарасне до $0.093 до края на февруари
  • Прогнозата за цената на BNB показва, че Binance Coin (BNB) може да се покачи до $315.45 до средата на февруари
  • Algotech (ALGT) доминира в заглавията, след като премина към етап 1 на своята публична предварителна продажба

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Algotech (ALGT) придобива популярност на фона на впечатляващото си представяне на предварителната продажба

В постоянно нестабилната сфера на пазара на криптовалути Algotech (ALGT), децентрализирана платформа за търговия, установява партньорства с известни борси за криптовалути, като гарантира, че търговците се радват на безпроблемна свързаност и достъп до широк набор от двойки за търговия.

Данните от книгата на поръчките са ключов ресурс за Algotech (ALGT), предлагащ ценна информация за текущата динамика на търсенето и предлагането на разнообразни криптовалути. Algotech (ALGT) изостря разбирането си за пазарните настроения, като щателно проучва дълбочината и ликвидността на книгата за поръчки, улеснявайки цялостното разбиране на потенциалните ценови движения.

С мащабируемост в основата си, алгоритмичните стратегии на Algotech (ALGT) дават възможност на трейдърите да се ориентират в разнообразни търговски обеми и да се приспособяват към динамичния пейзаж на пазара. Тази адаптивност отговаря на нуждите на трейдърите, които наблюдават както по-малки портфейли, така и обширни институционални сметки, като предлага ефективни решения за различни размери и честота на търговията.

Понастоящем Algotech (ALGT) се намира в етап 1 на своята публична предварителна продажба, като токените ALGT се разменят на цена от $0.04. Тъй като все повече инвеститори купуват ALGT токени поради огромната им полезност, анализаторите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се покачи с 275% до $0.15 до края на предварителната продажба.

Класическата игра Doom е вградена в мрежата на Dogecoin (DOGE)

В новаторски ход култовата игра DOOM от 1993 г., която е шутър от първо лице, беше увековечена в блокчейна на Dogecoin (DOGE). Това постижение се дължи на иновативен протокол, позволяващ на разработчиците да съхраняват значителни данни директно в блокчейн мрежата. Отбелязвайки 30-ата годишнина от създаването на играта DOOM, интегрирането ѝ в Dogecoin (DOGE) се явява ключов момент в продължаващата еволюция на блокчейн технологията.

Doginals, подобно на Ordinals на Биткойн, служат като дигитлна дата [digital inscriptions] вградена в кода на Dogecoin (DOGE), позволявайки съхраняването на различни типове данни като изображения, видеоклипове, аудио и текстови файлове. От май 2023 г. насам разработчиците използват тази технология, за да интегрират колекции от произведения на изкуството и игри в екосистемата Dogecoin (DOGE), разширявайки нейната функционалност.

Интегрирането на DOOM в блокчейна Dogecoin (DOGE) подчертава умението на блокчейна да обработва безброй видове дигитално съдържание. Тази технологична стъпка поставя началото на нова глава в развитието на децентрализираните финанси (DeFi) и управлението на дигиталните активи.

Данните разкриват, че през последните 7 дена цената на Dogecoin (DOGE) е спаднала от $0.089 до $0,081. Въпреки това експертите твърдят, че ценовото действие на Dogecoin (DOGE) е било повлияно от повишената волатилност на пазара на фона на внезапния спад на Биткойн (BTC).

Те обаче остават оптимистично настроени за траекторията на Dogecoin (DOGE), като подчертават, че търговската активност на Dogecoin (DOGE) ще нарасне рязко поради напредъка на системата на мрежата. Прогнозата за цената на DOGE предполага, че тя може да нарасне до $0.093 до края на февруари.

BNB изгаря над 2 милиона токена, което се равнява на $636 милиона

На 17 януари 2024 г. Фондацията BNB разкри, че е извършила 26-ото тримесечно изгаряне на токени на Binance Coin (BNB). Процесът включваше както функцията за автоматично изгаряне, така и програмата Pioneer Burn, като успешно премахна от обращение значително количество BNB токени.

Процесът на автоматично изгаряне успешно елиминира от обращение 2,141,487,27 BNB, приблизително на стойност $636 милиона. Според официалното изявление на борсата процесът Auto-Burn функционира автономно от централизираната борса на Binance (CEX), осигурявайки прозрачен процес.

Освен това програмата Pioneer Burn изигра роля, като елиминира от обращение 1,542.15 токена BNB. Тази програма окончателно изтрива количество BNB, равностойно на проверимите загубени средства на отговарящите на условията потребители.

Въпреки неотдавнашния успех на BNB в изгарянето на токени, ценовото действие на BNB разказва друга история. Метриките на веригата сочат, че цената на монетата BNB е спаднала от около $320 до $288, но след това леко се е възстановила, тъй като към момента на писане на статията се търгува за $304.

Анализаторите заявиха, че цената на монетата BNB се е сблъскала със значителна съпротива около зоната при $320, като се е опитала да я пробие повече от три пъти. Въпреки тези усилия мечите сили останаха устойчиви, осуетявайки по-нататъшни печалби.

От друга страна, наскоро BNB демонстрира значителна сила и напредък. Дневните активни потребители на платформата скочиха с 48.6%, което означава, че 30-дневната средна стойност е 1.42 милиона. Пазарните прогнози сочат, че биковете биха могли да вдъхновят ценово рали, тъй като повече инвеститори ще се възползват от перспективите на BNB, което ще доведе до връщане на цената на монетата BNB до $315.45 до средата на февруари.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 9:03 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 9:01 3 мин. четене

Топ 7 DeFi монети, които да държите за максимален шанс за печалба през 2024 г.

Децентрализираните финанси, често наричани просто DeFi, бързо се превръщат в един от най-важните сектори на криптовалутите. 

05.03.2024 8:35 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.