НАЧАЛО Прессъобщения

Алгоритмичните ботове за търговия са бъдещето според професионалните търговци, които тестват тази AI крипто платформа

юни 13, 2023 11:28 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алгоритмичните ботове за търговия са бъдещето според професионалните търговци, които тестват тази AI крипто платформа

Ботовете за алгоритмична търговия завладяха крипто търговията благодарение на способността им да анализират големи набори от данни, да идентифицират сигнали за търговия и да изпълняват сделки ефективно. 

Тези AI крипто платформи наблюдават пазарните тенденции, анализират данните и изпълняват сделките много по-ефективно от човека. Наскоро разработена крипто платформа с изкуствен интелект предлага на крипто търговците предимство на пазара, като използва алгоритми за машинно обучение. 

Професионалните трейдъри, които са участвали в бета-тестването на Avorak Trade Bot, споделиха, че резултатите са точни, а скоростта е чудесна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво представлява algo търговията?

Автоматизираната търговия е компютъризирана стратегия за търговия, при която се използват сложни математически модели и алгоритми за автоматично изпълнение на сделки. 

Процесът е известен още като “algo” търговия или автоматизирана търговия, този подход използва усъвършенствани технологии за анализиране на обеми от данни и идентифициране на модели и сигнали, които биха могли да посочат печеливши възможности за търговия.

Algo търговията обработва информацията и изпълнява сделките по-бързо от методите, ръководени от човека, което позволява вземането на бързи решения. Освен това Algo търговията може да изпълнява няколко сделки, включително високочестотни сделки, дневни сделки и суинг сделки. 

Високочестотните сделки използват сложни алгоритми за бързо изпълнение на големи и няколко сделки. Algo търговията елиминира риска от емоционална търговия, която често води до по-малко оптимални решения. 

Алгоритмите реагират бързо и обективно на възможностите за търговия и изпълняват сделките без грешки, произтичащи от умора. Algo търговията позволява на трейдърите да задават специфични правила и параметри за търговски решения, които ограничават загубите. 

Тази стратегия за управление на риска гарантира, че сделките се извършват в рамките на допустимото ниво на риск, което означава, че алгоритъмът няма да търгува извън предварително зададените параметри на риска.

Какво представлява AI Crypto?

AI Crypto е нова област на криптовалутите, в която се използва изкуствен интелект за подобряване на работата на блокчейн мрежите за ефективни и сигурни транзакции. 

AI Crypto използва усъвършенствани алгоритми за анализиране на данни и прогнозиране на пазарните тенденции и движението на цените, като помага на търговците да правят разумни инвестиции.

AI Crypto също така дава приоритет на сигурността и неприкосновеността на личния живот, като използва усъвършенствани техники за криптиране, за да осигури сигурни транзакции и да защити информацията на потребителите в платформата. 

Като използва изкуствен интелект и машинно обучение, AI Crypto предоставя на потребителите разширена функционалност на мрежата, подобрена сигурност и потенциал за по-добра възвръщаемост на инвестициите.

Avorak AI (AVRK)

Avorak е доставчик на цялостни решения в областта на изкуствения интелект, който предлага инструменти, задвижвани от AI, предназначени за оптимизиране на производителността, подобряване на потребителското изживяване и опростяване на сложни задачи. 

Инструментите на Avorak са обединени в под един чадър или портфолио от разнообразни решения. Avorak Trade Bot, инструмент за търговия с криптовалути, използващ AI и алгоритми за машинно обучение, помага на търговците да изпълняват печеливши крипто сделки. 

Avorak Trade Bot е мощен инструмент, който може да анализира обемни данни и да идентифицира сигнали за търговия и тенденции, които биха могли да помогнат на търговците. Ботът може да извършва високочестотни сделки, дневни сделки и суинг сделки, като предоставя на потребителите гъвкавост и контрол върху стратегията им за търговия. 

Освен това ботът може да помогне за минимизиране на риска чрез създаване на специфични правила и параметри за решенията за търговия, като гарантира, че сделките се извършват в рамките на оптималния праг на толерантност на риска на потребителя. 

Токенът AVRK предоставя на потребителите възможност да инвестират в тези авангардни технологии и потенциално да видят висока възвръщаемост. Собственият токен на Avorak AI, AVRK, е достъпен чрез ICO. 

Понастоящем токенът AVRK се намира в седмата си фаза на предварителна продажба и е на цена $0.255. Увеличението на стойността на токена с 325% развълнува анализаторите и експертите, които се включиха в YouTube със своите анализи на проекта.

Притежателите получават бонуси и привилегии като достъп до бета тестове и права за стейкинг. Проектът ще стартира на впечатляващата цена на AVRK от $1, а листването ще бъде на надеждни борси.

Avorak Write е инструмент за създаване на съдържание, стремящ се да елиминира повтарящите се текстове и плагиатството чрез своята предварително написана езикова банка. Avorak Write използва алгоритми с изкуствен интелект, за да анализира и разбира текста, като прави интелигентни препоръки и предложения за създаване на съдържание. 

Той помага на потребителите да създават бързо и ефективно висококачествено, оригинално съдържание, като спестява време и ресурси и същевременно подобрява ангажираността на потребителите.

Заключение

Решението за алгоритмична търговия на Avorak AI е от полза за инвеститорите, които се стремят към максимална възвръщаемост, за да се възползват от пазарните възможности, като същевременно минимизират риска от вземането на погрешни решения.

Научете повече за мрежата на Avorak и ICO-то на проекта на:
Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.