НАЧАЛО Биткойн

Алексис Оханиан: Биткойн все още e насочен към $ 20k тази година

декември 13, 2018 13:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алексис Оханиан: Биткойн все още e насочен към $ 20k тази година

Алексис Оханиан, съосновател на Reddit и VC Firm Initialized Capital, се придържа към мнението си по отношение на оптимистичните си перспективи за крипто пространството.

В две неотдавнашни интервюта 35-годишният предприемач даде позитивно мнение за водещите криптовалути и компании в бранша, като удвои прогнозите си, че Биткойн (BTC) ще достигне $ 20,000 и Ether (ETH) $ 1,500 до края на година.

Говорейки вчера със CNBC, Оханиан обясни защо все още вижда Биткойн като устойчив:

Биткойн е имал доста бойни изпитания през годините и със сигурност е най-силният … това, което е повече от всичко останало, е променящ се знак на времето … колкото и да е нестабилен, продължава да се движи нагоре тъй като все повече и повече хора ще търсят алтернативи на фиат като запас от стойност.

Той и фирмата му за рисков капитал са много предпазливи от „измамни“ и „далеч по-малко стабилни“ по-малки криптовалути. Оханиан също така иска да подчертае как те се интересуват повече от по-малко бляскавите, но съществени елементи на индустрията:

Търсим онези компании, които изграждат здравата, но много секси инфраструктура, която най-вероятно скоро няма да фигурира във заглавия.

Този подход доведе Оханиан да направи много ранна инвестиция в Coinbase през 2012 г., когато Биткойн е струвал само 5 долара и в момент, когато е имал повече асоциации с лоши интернет сделки, отколкото водещи финансови институции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене

Корелацията на Биткойн с технологичните акции достигна 3-месечно дъно

Тъй като пазарите се борят с все по-несигурните макроикономически перспективи, дните, в които Биткойн (BTC) се търгува като големите технологични акции, може би са преброени. Това може да не е добра новина за търговците на криптовалути.

август 10, 2022 14:06 1 мин. четене