НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Алексис Оханиан: Биткойн все още e насочен към $ 20k тази година

ДЕК. 13, 2018 13:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Алексис Оханиан: Биткойн все още e насочен към $ 20k тази година

Алексис Оханиан, съосновател на Reddit и VC Firm Initialized Capital, се придържа към мнението си по отношение на оптимистичните си перспективи за крипто пространството.


В две неотдавнашни интервюта 35-годишният предприемач даде позитивно мнение за водещите криптовалути и компании в бранша, като удвои прогнозите си, че Биткойн (BTC) ще достигне $ 20,000 и Ether (ETH) $ 1,500 до края на година.

Говорейки вчера със CNBC, Оханиан обясни защо все още вижда Биткойн като устойчив:

Биткойн е имал доста бойни изпитания през годините и със сигурност е най-силният ... това, което е повече от всичко останало, е променящ се знак на времето ... колкото и да е нестабилен, продължава да се движи нагоре тъй като все повече и повече хора ще търсят алтернативи на фиат като запас от стойност.


Той и фирмата му за рисков капитал са много предпазливи от "измамни" и "далеч по-малко стабилни" по-малки криптовалути. Оханиан също така иска да подчертае как те се интересуват повече от по-малко бляскавите, но съществени елементи на индустрията:

Търсим онези компании, които изграждат здравата, но много секси инфраструктура, която най-вероятно скоро няма да фигурира във заглавия.


Този подход доведе Оханиан да направи много ранна инвестиция в Coinbase през 2012 г., когато Биткойн е струвал само 5 долара и в момент, когато е имал повече асоциации с лоши интернет сделки, отколкото водещи финансови институции.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибонач...
ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в САЩ инвестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света