НАЧАЛО Прессъобщения

Акумулирането на тези 3 криптовалути може да ви направи милионер до 2025 г. – Най-интересните токени за бичия пазар през 2024 г.

05.05.2024 19:01 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Акумулирането на тези 3 криптовалути може да ви направи милионер до 2025 г. – Най-интересните токени за бичия пазар през 2024 г.

Дългоочакваният пазар през 2024 г. е на път да катапултира някои инвеститори в лигата на милионерите до 2025 г.

Въпреки това, само инвеститорите, които акумулират правилната криптовалута, ще спечелят масивно в бичия период. Сред многобройните възможности се открояват три криптовалути с доста бичи потенциал, които служат като променящи играта фактори по време на бичия пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Stellar (XLM), Chainlink (LINK) и Retik Finance (RETIK) предлагат уникални стойностни предложения и стабилни фундаменти, които ги позиционират за експоненциален растеж на предстоящия бичи пазар.

Stellar (XLM)

Stellar (XLM) запълва уникална нужда, като улеснява безпроблемните трансгранични транзакции, революционизирайки начина, по който парите се движат през границите. Уникалният консенсусен алгоритъм на Stellar, Stellar Consensus Protocol (SCP), позволява почти мигновени времена за сетълмент и минимални разходи за транзакции, което го прави предпочитан избор както за физически лица, така и за бизнеса.

Партньорствата на Stellar със значими играчи във финансовата индустрия я подтикват към дългосрочен растеж. Неотдавнашната ѝ функция, Soroban, разшири полезността ѝ отвъд финансовите транзакции, проправяйки пътя за по-широка привлекателност на Stellar и увеличаване на растежа. Със стабилен темп на растеж от 3,500% от създаването си, Stellar затвърди позицията си на лидер в крипто пространството. Техническите показатели предполагат положителни настроения, като анализаторите предвиждат масивна възвръщаемост до 5,000% през 2025 г. след края на бичия пазар.

Chainlink (LINK)

Макар че блокчейн технологията предлага несравнима сигурност и прозрачност, невъзможността ѝ да взаимодейства с външни източници на данни представлява значително ограничение. Chainlink (LINK) се справя с това предизвикателство, като преодолява пропастта между смарт договорите и реалните данни чрез децентрализирани оракулски мрежи. С нарастването на търсенето на надеждна свързаност на данните новаторската роля на Chainlink като децентрализирана оракулска мрежа става все по-важна. При Chainlink се наблюдава увеличаване на приемането, като нейният протокол за оперативна съвместимост между веригите (CCIP) е избран от Linear Finance поради солидната му сигурност и надеждност в Web3 пространството.

Ценовите прогнози за Chainlink подчертават доверието в нейната технология и пазарна стратегия, което води до значително внимание от страна на големи инвеститори. Chainlink може да се похвали с увеличение от 145% през изминалата година и има положителен потенциал за растеж. С разрастването на DeFi екосистемите и смарт договортеи търсенето на LINK започна да се увеличава, което го прави интересен алткойн, в който да се инвестира преди бичия пазар за експоненциален растеж през 2025 г.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK) се превърна в ценен играч в DeFi пространството, предлагайки иновативни решения и възможности за инвеститорите. С успешна предварителна продажба, набрала над
$32 милиона с 400 милиона продадени токена, и с разрастваща се екосистема от потребители и партньори, Retik Finance е подготвена за експоненциален растеж.

Функциите на Retik Finance за полезност в реалния свят, мрежовите ефекти, дефицита и стейкингът позиционират проекта ато сила в DeFi пространството. Нейната мисия да преодолее бариерата между традиционните финанси и криптовалутата срещна огромна подкрепа и интерес, което доведе до над 400% увеличение на стойността.

Анализаторите и инвеститорите са силно оптимистично настроени към RETIK, определяйки проекта като една от най-добрите ранни инвестиции през 2024 г. С няколко разраготчици, които предвиждат преобладаваща целева цена от $5 до $10 през 2024 г., 2025 г. има доста обещания за инвеститорите, които се присъединят преди бичия пазар през 2024 г. За RETIK дори се твърди, че може да достигне $50 преди края на 2025 г. Ангажиментът на Retik Finance към развитието на DeFi ѝ помогна бързо да набере популярност. С неотдавнашното пускане на бета-версията на своята виртуална дебитна DeFi карта, една година по-рано от планираното, Retik Finance получи похвали от общността.

Картата не само се откроява като напредничава иновация в крипто пространството. Тя също така насърчава общността на Retik, като предлага атрактивна система за възнаграждения, даваща 2.5%, 3.75% и 5% кешбек възнаграждения съответно на притежателите на сребърна, златна и диамантена карта. С прогнозирания темп на растеж от над 20,000% след пускането на пазара от сегашната й стойност от $0.12, ранните инвеститори може да бъдат много доволни ако всичко се развие по план. Обявяването на листването на нейния токен на цена от $0.15 и графикът за придобиване на права, споделени в нейните социални медии ще създадат предпоставки инвеститорите да се възползват от офертата, за да спечелят неимоверно много през 2025 г.

Акумулиране на най-бичи настроените алткойни за печеливша 2025 г.

Тъй като бичият пазар през 2024 г. наближава, инвеститорите имат уникална възможност да натрупат богатство, като насочат вниманието си в най-бичите криптовалути, а именно Stellar (XLM), Chainlink (LINK) и Retik Finance (RETIK). Със своите революционни технологии, стратегически партньорства и нарастващо приемане, тези токени са в добра позиция да създадат милионери от съобразителните инвеститори, които се осмелят да се възползват от възможността. Retik Finance може да представлява добра възможност за голяма възвръщаемост, тъй като се намира във фазата преди стартирането си. Прогнозите са, че инвеститорите, които се възползват от ранния й потенциал за растеж, може да спечелят над 20,000% до 2024 г.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Morgan Stanley разкрива притежанията на Биткойн ETF в САЩ, предстои ли бичи пазар? Ето кои са едни от най-добрите криптовалути за наблюдение

Една от най-големите инвестиционни банки в света, Morgan Stanley, разкри значителна инвестиция в Биткойн. Според нейното 13F заявление за първото тримесечие банката е инвестирала около $269.9 милиона в Биткойн ETF.

20.05.2024 10:00 5 мин. четене

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.