Home

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

21.06.2024 16:00 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

Крипто общността възприема това като незаконно нарушение на основните принципи на децентрализация и неприкосновеност на личния живот, най-вече защото Metamask е популярен като децентрализиран крипто портфейл.

Актуализациите породиха и опасения относно правителственото наблюдение и регулирането на данните, обработвани от финансовите компании.

Неотдавнашна актуализация на политиката на MetaMask, която предизвика полемика

Разработчикът на MetaMask, Consensys, демонстрира подобрения в съгласието на потребителите, ясното разкриване на събирането на данни и контрола на потребителите върху личната информация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Новият обхват на политиката за поверителност на Consensys включва MetaMask Institutional, MetaMask Developer, Linea, Teku, Besu и Phosphor. Едно от основните нововъведения е новият механизъм за отказване, който позволява на потребителите, които ценят своята поверителност, да ограничат още повече събирането на информация за устройствата си и нейното използване.

В светлината на тези опасения Consensys заяви, че е подобрила процеса, свързан с използването на IP адреси. Те отбелязаха, че могат да обработват моментално IP адреса на потребителя, когато това е необходимо за осигуряване на най-високо ниво на работа, като например защита от DDoS атаки.

Това е доведе до промяна в доверието, като е тласнало потребителите към по-частни протоколи като RCO Finance и Uniswap.

Преминаване към RCO Finance (RCOF)

Наблюдава се повишен трафик към RCO Finance, платформа за децентрализирани финанси (DeFi), разработена върху блокчейна на Ethereum в търсене на повече поверителност. Друго предимство на RCO Finance пред MetaMask е, че първата не събира и не запазва IP адресите на потребителите, което увеличава нейната сигурност.
RCO Finance предлага глобални дебитни карти, които служат като дигитални активи, представляващи собственост в DeFi протоколи и проекти. Тези карти дават лесен достъп до разрастващата се DeFi екосистема, като позволяват на инвеститорите да харчат приходите си и да разширяват инвестиционните си портфейли.

Освен това RCO Finance предлага платформа за търговия, която е изцяло базирана на изкуствен интелект и машинно обучение. Тази платформа използва машинно обучение и мощни алгоритми, за да предостави на търговците точен анализ на текущите тенденции на крипто пазара и инвестиционните възможности с помощта на крипто инструмента AI робо-съветник.

Uniswap: Децентрализирана алтернатива

По подобен начин Uniswap, която помага на много потребители да избегнат проблемите с поверителността с MetaMask, също отбеляа увеличение на посетителите. Децентрализацията на Uniswap и строгата политика за запазване на данните на потребителите я правят привлекателна за потребителите, които не искат данните им да бъдат излагани на показ.

Uniswap е децентрализиран крипто обмен (DEX), базиран на Ethereum. Платформата дава възможност за търговия с ERC 20 токени. Тя е автоматичен маркет мейкър, който позволява на потребителите да осигуряват ликвидност на различни пулове и да печелят комисионни.

Uniswap позволява на потребителите да разменят дигитални активи, да създават нови пазари за двойки токени и да осигуряват ликвидност, за да печелят награди от UNI токени. Притежателите на UNI също така имат право да управляват протокола Uniswap, като правото на глас се разпределя пропорционално на техните баланси в токени UNI.

Подходът на RCO Finance (RCOF) към DeFi

RCO Finance възприема цялостен подход към DeFi сектора, като използва усъвършенствани технологии за изкуствен интелект и ML, за да елиминира човешката намеса и да предоставя прогнози за крипто пазара в реално време. С възможността да инвестират директно в реални активи, потребителите могат да се възползват от DeFi кредитиране при ниски лихвени проценти и да получат достъп до децентрализирани заеми.

Платформата предлага също така инвестиции в спот Биткойн и Етериум ETF-и, автоматизиран маркет мейкър и висока доходност от стейкване на RCOF токени. Ангажиментът на RCO Finance към децентрализацията и овластяването на потребителите е очевиден в нейните уникални характеристики, като 50-кратен ливъридж, 24/7 покритие на крипто пазара и награди, базирани на нива.

За разлика от MetaMask, RCO Finance напълно поддържа децентрализирана търговия с деривати, включително опции, фючърси и суапове, в рамките на екосистемата DeFi. Дизайнът на токеномиката осигурява развитие на общността и стабилност, като 50% от токените са разпределени за публична продажба, а 12% са блокирани за три години.

Присъединете се към RCO Finance (RCOF) за по-сигурна търговия

Понастоящем RCOF е във фаза на предварителна продажба, като предлага родния си токен, RCOF, на атрактивна цена. С цел осигуряване на автентичност и сигурност, SolidProof извърши одит на смарт договорът.

На преференциална цена от $0.0127 в Етап 1 можете да си осигурите място в този проект и да се възползвате от 30% бонус (използвайки RCOF30) върху инвестицията си, приоритетна поддръжка, привилегии за гласуване и достъп до пасивен доход.

Ранните инвеститори са готови да получат огромни печалби до 3,000% по време на листването на токена, като очакваната цена на листване е между $0.4 и $0.6. Възползвайте се от този шанс да станете част от революцията на RCOF.

Посетете уебсайта на RCO Finance, за да научите повече и да си осигурите място още днес.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):
Посетете сайта за предварителна продажба на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.