НАЧАЛО Прессъобщения

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

29.02.2024 12:43 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

На фона на динамиката на крипто пазар, се поражда допълнително вълнение поради актуализацията на Ethereum, Dencun, за която се прогнозира, че може да увеличи значително цените на конкретни токени.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това събитие показва потенциална промяна на парадигмата на криптовалутната сцена, предполагайки възможност за експоненциален скок на печалбата, предлагайки възможности, които надминават растящия пазар на Биткойн.

BlastUP се превръща в игра, която променя пейзажа на стартирания на dApp

BlastUP е уникална платформа за стартиране на dApp, базирана на Blast – легендарна верига от втори слой, която доминира в заглавията на вестниците с главоломния си старт, осигурявайки над $1 милиарда TVL само за един месец. Въздействието на BlastUP може да бъде огромно, тъй като нейните иновативни решения за стартиране на dApps с пълен набор от Web3 и AI инструменти имат потенциал да се превърнат в хит за стартиращите компании.

Предварителната продажба на BlastUP токени е в ход, като инвестирането в тях в този момент може да бъде като закупуването на Етериум, когато монетата се търгуваше едва за няколко долара през 2017 г. С всеки нов етап на предварителна продажба токените BlastUP ще увеличават стойността си. Цената на текущия етап е определена на $0.05 за токен, докато цената при листването по план ще бъде $0.1. Именно заради това разработчиците твърдят, че сега може да е добър момент за закупуване на BlastUP токени на най-добра цена с 50% отстъпка.

>> Участвайте в промяната на сектора: Kупете BlastUP токени с 50% отстъпка СЕГА <<

Притежателите на токени BlastUP получават достъп до много привилегии – от приоритетна продажба на токени до ексклузивни награди за лоялност в IDO. Притежателите могат също така да печелят лихви чрез залагане на токени BlastUP и да се възползват от сийд стейкинг функцията, която осигурява безплатни токени от поддържани проекти.

BlastUP не е просто поредният крипто проект, той има стабилна основа, за да спечели лоялността на широка аудитория. Като предоставя цялостен набор от инструменти, тази стартова платформа (launchpad) има за цел да намали бариерите за навлизане на блокчейн стартъпите, като им гарантира, че разполагат с всичко необходимо, за да успеят от самото начало.

Подробната пътна карта на BlastUP обхваща периода до 2026 г., като се планира въвеждането на скрийнър за AI IDO, инструменти за AI Startup Team и обществен пазар. BlastUP се подготвя да се превърне в следващото голямо нещо в крипто пространството, така че наблюдението на проекта може да си заслужава.

>> Готови ли сте за скок? Купете токени BlastUP сега и може да повишите стойността на инвестициите си <<

Скокът на NFT продажбите на Arbitrum може да тласне цената на ARB нагоре въпреки пазарната несигурност

Неотдавнашният 119% скок на NFT продажбите на Arbitrum има потенциала да повиши цената му. Ако този импулс продължи, ARB може да пробие над нивото на съпротива от $2.28 и да се насочи към $2.80 в краткосрочен план. Нарастващата популярност при NFT представя оптимистичен дългосрочен сценарий, при който повишението може да доведе до силно бичо ценово действие, ако приемем, че 10 и 100 дневната проста пълзяща средна поддържат препоръките си за покупка.

От друга страна обаче, трябва да се прояви известна предпазливост, когато става въпрос за ценовите прогнози на ARB. Въпреки рязкото нарастване на NFT продажбите, уязвимостта остава поради настоящия неутрален статус на RSI и стохастичния индикатор, наред с продажбеното действие, сигнализирано от MACD. Ако тези индикатори клонят към мечи настроения, отдръпването може да доведе до спад на ARB до първоначалното ниво на подкрепа при $1.37 а при крайно мечи възгледи – потенциално дори до следващото ниво на подкрепа, разположено при $0.98. Това очертава предпазлива картина за дългосрочното представяне, осезаемо вкоренена в настоящата пазарна динамика.

Отключването на токени за $88 милиона може да предизвика рали или спад за Optimism (OP), тъй като пазарът е непредсказуем

Отключване на токени на стойност над $88 милиона на 29 февруари от страна на OP може да изстреля токенът до нови висоти. Въз основа на текущата цена от $3.90 тя създава предпоставки за потенциално рали, при което OP може да тества нивото на съпротива при $4.92. Тенденциите на простата пълзяща средна (SMA) – покачване за 10 и 100 дни, допълнително подкрепят тази бича перспектива.

Въпреки това несигурността витае като сянка над OP. Ако пазарът реагира отрицателно, това може да доведе до спад на стойността към нивото на подкрепа при $2.25. Сигналът за продажба на MACD допринася за това потенциално свличане. Дори и с обещаващото отключване, рискът остава налице – напомняне, че пазарната динамика е колкото непредсказуема, толкова и влиятелна.

Предложението на SEI за обединяване на NFT на Етериум може да повиши цената му

Като се има предвид текущата цена на SEI от $0.89, новото предложение на Sei Labs и Omni Foundation за обединяване на NFT на Етериум може потенциално да насърчи положителните настроения на пазара в краткосрочен план. Като се имат предвид нивата на съпротива при $0.96 и $1.27, при увеличаване на търсенето SEI би могъл да премине тези точки на съпротива, следвайки тенденцията, показана от простите пълзящи средни, препоръчващи покупка.

Въпреки това дългосрочната ценова прогноза също може да бъде повлияна от тази новина, макар и по умерен начин. Като се има предвид неутралната позиция, предоставена от RSI и Stochastic RSI Fast, в съчетание с препоръката за продажба от MACD, също така е възможно цената да се консолидира около текущите нива, тествайки нивата на подкрепа при $0.45 и $0.25. Това внася елемент на риск за инвеститорите, които трябва да се ориентират в този несигурен баланс между потенциален растеж и риск.

Заключение

Актуализацията на Етериум, Dencun, може да доведе до съществена ескалация на цените на някои токени. Въпреки това, с най-голям потенциал сред тях може да се окаже BlastUP, който има за цел да предефинира “правилата на играта” в сектора на стартирането на dApp. Фактът, че е част от екосистемата на Blast и се ръководи от новаторски подход към стартирането на dApp, ѝ дава ясно изразено предимство.

Сайт: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech събра $3.8 милиона и потенциалът за растеж от 1,200% засенчват възстановяването на Solana и Dogecoin

На волатилния пазар на криптовалути възходът и падението на оценките на алткойните често отразяват по-широките пазарни настроения и специфичните технологични постижения. Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE), два познати алткойна в пространството, наскоро претърпяха значителен спад на цените – съответно 20% и 21% през последната седмица.

16.04.2024 10:53 4 мин. четене

Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

При много алткойни има големи очаквания за рязък ръст дори преди халвинг събитието на Биткойн, което ще се случи след няколко дни. 

16.04.2024 10:33 6 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

16.04.2024 9:50 5 мин. четене

С напредването на втори етап на предпродажбата на Deestream, инвеститорите на Aave & Beam са нетърпеливи да участват за потенциалната печалба

Използвайки трансформиращите възможности на блокчейн технологията, DeeStream представя новаторска концепция, която е готова да промени динамиката на стрийминг екосистемата. 

16.04.2024 9:40 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.