НАЧАЛО Биткойн

Активността на Биткойн адресите е по-значителна от 2017 година

08.05.2020 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активността на Биткойн адресите е по-значителна от 2017 година

Докато остават около четири дни до дългоочаквания халвинг, мрежовата активност на Биткойн (BTC) е в подем.

Нови данни от платформата за крипто анализи Glassnode показват, че броят на активните Биткойн адреси вече е на нива, които не са виждани след параболичния бичи пазар през 2017 г., което предполага, че “се увеличава не само активността, но и приемането”.

Glassnode казват, че увеличаването на активността на веригата е от трима нови инвеститори, дългосрочни притежатели и китове с висока нетна стойност.

В допълнение, Glassnode твърдят, че индикаторът на Holder Net, който проследява колко инвеститори държат активите си в дългосрочен план, остават на положителна територия, което предполага, че търговците се задържат и акумулират с наближаването на халвинга.

„Продължаващата акумулация на така наречените ‘ходлъри’, дори при тези ценови нива, предполага увереност в краткосрочното и дългосрочното бъдеще, вероятно подтиквано от предстоящия халвинг, която в исторически план има тенденция да тласва цените нагоре.

Това акумулиране може да бъде обяснено частично и с нарастващото приемане на Биткойн като сигурно убежище сред несигурните финансови пазари.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.