НАЧАЛО Биткойн

Активността на Биткойн адресите е по-значителна от 2017 година

май 8, 2020 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активността на Биткойн адресите е по-значителна от 2017 година

Докато остават около четири дни до дългоочаквания халвинг, мрежовата активност на Биткойн (BTC) е в подем.

Нови данни от платформата за крипто анализи Glassnode показват, че броят на активните Биткойн адреси вече е на нива, които не са виждани след параболичния бичи пазар през 2017 г., което предполага, че „се увеличава не само активността, но и приемането“.

Glassnode казват, че увеличаването на активността на веригата е от трима нови инвеститори, дългосрочни притежатели и китове с висока нетна стойност.

В допълнение, Glassnode твърдят, че индикаторът на Holder Net, който проследява колко инвеститори държат активите си в дългосрочен план, остават на положителна територия, което предполага, че търговците се задържат и акумулират с наближаването на халвинга.

„Продължаващата акумулация на така наречените ‘ходлъри’, дори при тези ценови нива, предполага увереност в краткосрочното и дългосрочното бъдеще, вероятно подтиквано от предстоящия халвинг, която в исторически план има тенденция да тласва цените нагоре.

Това акумулиране може да бъде обяснено частично и с нарастващото приемане на Биткойн като сигурно убежище сред несигурните финансови пазари.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене