НАЧАЛО Прессъобщения

Активността на Cardano намалява, ADA китовете се насочват към печалбите от ICO-то на Bitcoin Spark

ноември 10, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активността на Cardano намалява, ADA китовете се насочват към печалбите от ICO-то на Bitcoin Spark

Cardano, известен крипто проект с уникален подход към блокчейн технологията, е свидетел на спад в активността, което повдига въпроси за бъдещата посока на ADA.

Крипто наблюдателите съобщават, че големите притежатели на ADA токени (китове) доминират в ICO-то на Bitcoin Spark.

Bitcoin Spark (BTCS)

Новият проект Bitcoin Spark съчетава технологичен напредък и добри инвестиционни практики. Макар че разгръща стабилна и сигурна инфраструктура (според поредица от констатации спрямо KYC процесите и одитите на платформата), той представя достъпна, всеобхватна инвестиционна възможност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Понастоящем, в деветата си фаза на ICO-то, BTCS се продава на цена от $3.50, с 5% бонус и гарантирана 300% възвръщаемост на инвестицията по време на старта на 30 ноември на цена от $10.

Вълнуващото ICO привлича разнообразни инвеститори от различни вериги като най-вече китовете на ADA се насочват към BTCS.

Новата технология, позната като Proof-of-Process (PoP) модерира добива и разпределението на наградите, за да включи всеки, който желае да добива. Всички миньори, независимо от изчислителната им мощ, могат да участват и да печелят награди за приноса си към платформата.

Широко разпространеното участие е чрез приложението Bitcoin Spark, която има лесен за използване интерфейс, съвместим със стандартни устройства. По този начин всеки може да добива със смартфон и да наема изчислителна мощност във виртуална среда. PoP механизмът насърчава наемането на мощност на устройствата от добре обезпечени потребители и дава възможност на тези в нужда.

Като виден форк на Биткойн, BTCS се занимава с мащабируемостта, въвежда смарт договори и се справя със скоростта. След стартирането си BTCS планира да внедри Bitcoin Spark Wallet за безопасно съхранение, прехвърляне и поддръжка на BTCS токени.

Цена на Cardano

Cardano е блокчейн, поддържащ смарт договори, който е силно мащабируем и позволява стейкинг, за да се печелят повече монети, като същевременно помага за сигурността на мрежата. Създателите ѝ я предвиждат като криптовалута от трето поколение за създаване на универсална финансова система, която може да се развива и да предоставя финансови услуги на хора без достъп до традиционно банкиране.

Ако тази визия се превърне в реалност, тя може да бъде обещаваща дългосрочна инвестиция. През септември 2021 г. Cardano достигна исторически връх от $3.10.

Днес тя се търгува на цена от $0.33, отбелязвайки 91% спад от своя връх. Цената на Cardano може да продължи да се колебае между $0.25 и $0.4. Cardano представлява атрактивна възможност при покупка на ADA със значителна отстъпка от 89% от най-високата ѝ цена. Това е особено привлекателно, като се има предвид цената на ADA в миналото от $3. Настоящият потенциал на Cardano изобразява подходящия момент за инвестиране.

Портфейл за Cardano

Cardano може да се съхранява в различни видове портфейли, предлагани от много доставчици на крипто услуги. Тези портфейли са от съществено значение за сигурността на вашите токени ADA, като ги предпазват от потенциални измамници и хакери. Те също така ви позволяват да изпращате и получавате ADA токени.

Когато създадете портфейл за Cardano, ще получите уникален публичен адрес за получаване на средства, а за да изпратите ADA, ще ви е необходим адресът на получателя. Всички транзакции между портфейлите се обработват директно от блокчейна на Cardano, без да се включват трети страни.

Изборът на правилния Cardano портфейл зависи от вашите цели и функциите, от които се нуждаете, като например стейкинг и търговия с ADA. Най-добрият избор за 2023 г. трябва да бъде удобен за ползване портфейл с поддръжка на няколко вериги, осигуряващ лесен достъп до DEX, инструменти за проследяване на портфейли, пазарни данни в реално време, възможности за бъдещи айръпвания на токени, силна сигурност и всеобхватни функции за NFT в рамките на портфейла.

Портфейлите за Cardano могат да предлагат допълнителни функции, като например възможност за покупка и продажба на токени ADA и получаване на стейкинг награди за подпомагане на сигурността на мрежата Cardano. Съществуват различни портфейли за Cardano, включително мобилни, настолни, уеб и хардуерни портфейли.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.