НАЧАЛО Прессъобщения

Ако сте пропуснали бичия пазар на криптовалутите, тези токени са вашият шанс: Bitcoin (BTC), Tradecurve Markets (TCRV) и Uniswap (UNI)

септември 27, 2023 11:19 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ако сте пропуснали бичия пазар на криптовалутите, тези токени са вашият шанс: Bitcoin (BTC), Tradecurve Markets (TCRV) и Uniswap (UNI)

Крипто пазарът стана силно податлив на външни фактори - от макроикономическите условия до правителствените регулации. 

Това направи индустрията несигурна по отношение на утвърдени проекти като Биткойн (BTC) и Uniswap (UNI). Поради това инвеститорите, които не желаят да рискуват, в преобладаващата си част се присъединяват към предварителната продажба на Tradecurve Markets.

Това е нов проект със стабилна бизнес пътна карта, гарантиращ възвръщаемост на инвестициите. 

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Предлагането на Биткойн (BTC) на борсите спада

Въпреки че крипто пазарът се свива, Биткойн (BTC) успява да запази своята привлекателност сред инвеститорите. Последните данни от CryptoQuant разкриха, че предлагането на Биткойн на борсите продължава да спада и е достигнало шестгодишното си дъно.

Нещо повече, те сочат, че в момента борсите държат едва 2.09 милиона BTC. Според експертите намаляването на предлагането на борсите разкрива, че инвеститорите се надяват на по-нататъшно покачване на цената на Биткойн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Впоследствие цената на търговия с Биткойн се е повишила с около 3% през последния месец. По този начин текущата пазарна стойност на Биткойн се намира на ниво около $26,230 към 27 септември..

Пазарният дял на Uniswap (UNI) се свива

Напоследък се наблюдава свиране на пазарният дял на Uniswap (UNI). Вследствие на това движението на цената на Uniswap също е низходящо. През последните тридесет дни стойността на Uniswap е спаднала с около 12%.

Следователно към 27 септември текущата цена на търговия на Uniswap е $4.28. Данните от веригата сочат, че дневната активна потребителска база на Uniswap е спаднала с повече от 21% през последния месец.

Впоследствие обемът на търговията с UNI също е намалял. Това е довело до намаляване на приходите от такси на протокола Uniswap. Поради тези неблагоприятни тенденции Uniswap не се счита за добър инвестиционен вариант.

Предварителната продажба на Tradecurve Markets се “изстрелва към луната”

Трейдърите по целия свят са недоволни от съществуващите борси като Robinhood и Uniswap поради ограничената им прозрачност, високите такси за транзакции и по-малкото възможности. В отговор на тези проблеми Tradecurve Markets разработи нова платформа за търговия.

Според доклад от март 2020 г. до февруари 2021 г. се наблюдава 900% увеличение на глобалната пазарна стойност на криптовалутите. Това от своя страна е увеличило обема на търговията с криптовалути. Следователно търсенето на крипто борси също е нараснало през последните години, а новата борса ще е позиционирана на най-доброто място за голям успех.

Тя позволява дигитална търговия с множество инвестиционни активи, като форекс, фючърси, криптовалути, облигации и много други. Освен това тя позволява на хората да извършват сделки, без да преминават през каквито и да било KYC проверки. Tradecurve Markets също така използва 2FA процеси за сигурност и механизъм за доказване на резерви (PoR). 

Платформата предоставя на потребителите механизъм за защита от отрицателен баланс, както и услуга за VIP акаунти. Нейният роден токен е TCRV, разработен върху блокчейна на Етериум. Токенът се предлага с ексклузивни депозитни бонуси, награди за стейкинг и отстъпки от таксите за търговия.

Понастоящем един TCRV токен струва само $0.025 по време на текущия етап на предварителната продажба. На следващия етап стойността му ще нарасне до $0.030. Освен това според експерти общата му пазарна цена вероятно ще скочи 50х в етапа на предварителната продажба и 100х след листването му на първокласни борси. До момента в предварителната продажба са се регистрирали над 17,000 потребители.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):
Уебсайт: https://tradecurvemarkets.com/
Предварителна продажба за покупка: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.