НАЧАЛО Прессъобщения

Aко сте пропуснали върха на Bitcoin, SPCT токена на VC Spectra е вашият втори шанс според анализатори

септември 5, 2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Aко сте пропуснали върха на Bitcoin, SPCT токена на VC Spectra е вашият втори шанс според анализатори

Ако сте начинаещ крипто инвеститор, който е пропуснал Биткойн (BTC) в пика му, VC Spectra (SPCT) ви предоставя възможност да направите до 220% възвръщаемост на инвестицията. 

През август пазарният срив предизвика хаос сред инвеститорите, което доведе до спад на Биткойн и по-ниски цени на почти всички монети. В началото на септември стойността на Bitcoin (BTC) се намира при диапазона около на $25,900.

Нека открием защо VC Spectra (SPCT) може да засенчи потенциала за растеж, който предлага Bitcoin (BTC).

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Bitcoin (BTC) продължава да пада още повече от своя връх

На 1 септември 2023 г. Биткойн (BTC) се търгуваше на цена от $25,986, което представлява 60% спад от пиковата му цена през 2021 г. и 0.6% спад от $26,163 на 25 август. Прогнозата на пазарните анализатори за цената на BTC показва, че тя ще продължи да пада, докато достигне критичното ниво на подкрепа при $24,000, преди да започне възход.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Съобщението на Фед от 17 август за повишаване на лихвените проценти от 5.25% на 5.5% постави началото на настоящия спад на Биткойн. Токенът веднага загуби над 7% от дневния връх от $28,745 до $26,664. Освен това инвеститорите на фючърсния пазар ликвидираха дълги позиции на стойност над $200 милиона, за да избегнат загуби. 

Освен това забавянето на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) да разреши формирането на спот Биткойн ETF активизира спада на Биткойн. Съобщението на SEC от 31 август доведе до спад на Bitcoin (BTC) с 5.5% от интрадневния връх от $27,456 до затваряне на $25,931. 

Инвестиралите в Биткойн (BTC) и ентусиастите, които търсят най-добрата криптовалута, в която да инвестират, може би трябва следят VC Spectra (SPCT), тъй като тя се подготвя за 32% ръст в следващия етап на предварителна продажба. 

VC Spectra (SPCT) дава отсрочка на крипто инвеститорите, търсещи значителна възвръщаемост на инвестициите

VC Spectra (SPCT) е най-добрата криптовалута за начинаещи, които искат да спечелят като ранните инвеститори в Биткойн (BTC) в неговия пик. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който инвестира в блокчейн и технологични предприятия и използва изкуствен интелект, за да избере своите инвестиционни цели. 

Освен това VC Spectra (SPCT) предлага роден BRC-20 токен  за безпроблемен обмен на платформата Spectra, право на глас и разпределение на дивиденти по време на периода на предварителна продажба. 

Освен това инвеститорите, които искат да инвестират във VC Spectra (SPCT), получават 10% бонус върху депозита си. Други предимства за инвеститорите включват участие в печалбата, прозрачност при управлението на средствата и финансово овластяване.

VC Spectra (SPCT) се намира в третия етап на предварителна продажба на цена $0.025. Цената вече се е покачила с 212.5% печалба от началната стойност от $0.008. Освен това инвеститорите, които са влезли на току-що приключилия етап на предварителна продажба, са спечелили 127.27% печалба, след като са купили на цена от $0.011. 

В четвъртия етап на предварителна продажба VC Spectra (SPCT) ще нарасне с 32% до $0.033. Освен това инвеститорите очакват 220% ръст на последния етап на предварителна продажба, когато достигне цената си от $0.08.  

Ето защо сега може да е най-добрият момент да купите VC Spectra (SPCT) и да вземете своя дял от печалбите.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.