НАЧАЛО Други

Акциите на Voyager Digital спаднаха с 34% след ограничаване на услугите

юли 4, 2022 18:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Акциите на Voyager Digital спаднаха с 34% след ограничаване на услугите

Акциите на Voyager Digital паднаха с 34% в понеделник след съобщението от миналата седмица, че криптозаемодателят ограничава услугите за потребителите.

Акциите на канадската фирма се търгуваха за 0.38 канадски долара, към момента на писане на статията, според данни от борсата в Торонто.

Търговията в Канада беше възобновена в понеделник след националния празник в петък – същия ден, в който Voyager разкри, че „временно спира търговията, депозитите, тегленията и наградите за лоялност„.

Загубите от понеделник идват на фона на бурното второ тримесечие, през което акциите на компанията се сринаха с над 90%.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Борсата KuCoin премести почти $1.8 милиарда – но защо?

Въпреки че Voyager беше засегната от спада на пазарите, проблемите ѝ се изостриха през юни заради експозицията ѝ към крипто хедж фонда Three Arrows Capital (3AC). Фирмата издаде известие за неизпълнение на задълженията си към 3AC във връзка с неуспешно изплащане на заем в размер на $650 милиона миналия понеделник – преди 3AC да подаде молба за обявяване в несъстоятелност в петък. 

Последните загуби издърпаха пазарната оценка на Voyager под пазарната капитализация на токена Voyager (VGX). Към момента на писане на статията в понеделник пазарната капитализация на VGX беше около $72 милиона, според данни от CoinGecko – докато собственият капитал на компанията възлизаше на около $58 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене