НАЧАЛО Други

Акциите на Voyager Digital спаднаха с 34% след ограничаване на услугите

юли 4, 2022 18:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Акциите на Voyager Digital спаднаха с 34% след ограничаване на услугите

Акциите на Voyager Digital паднаха с 34% в понеделник след съобщението от миналата седмица, че криптозаемодателят ограничава услугите за потребителите.

Акциите на канадската фирма се търгуваха за 0.38 канадски долара, към момента на писане на статията, според данни от борсата в Торонто.

Търговията в Канада беше възобновена в понеделник след националния празник в петък – същия ден, в който Voyager разкри, че „временно спира търговията, депозитите, тегленията и наградите за лоялност„.

Загубите от понеделник идват на фона на бурното второ тримесечие, през което акциите на компанията се сринаха с над 90%.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Борсата KuCoin премести почти $1.8 милиарда – но защо?

Въпреки че Voyager беше засегната от спада на пазарите, проблемите ѝ се изостриха през юни заради експозицията ѝ към крипто хедж фонда Three Arrows Capital (3AC). Фирмата издаде известие за неизпълнение на задълженията си към 3AC във връзка с неуспешно изплащане на заем в размер на $650 милиона миналия понеделник – преди 3AC да подаде молба за обявяване в несъстоятелност в петък. 

Последните загуби издърпаха пазарната оценка на Voyager под пазарната капитализация на токена Voyager (VGX). Към момента на писане на статията в понеделник пазарната капитализация на VGX беше около $72 милиона, според данни от CoinGecko – докато собственият капитал на компанията възлизаше на около $58 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Банкман-Фрийд бележи ранна победа в едно от делата срещу него

Бившият главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд постигна ранна победа в дело, свързано със законите за ценните книжа в Тексас.

февруари 4, 2023 20:00 2 мин. четене

Chainalysis съкращава 5% от персонала си

Компанията за блокчейн анализи Chainalysis намали броя на служителите си, тъй като се реорганизира, за да се приспособи към предизвикателствата на крипто пазара.

февруари 4, 2023 18:00 1 мин. четене

Ripple са изключително уверени за изхода от делото срещу SEC

Ripple публикува актуална информация за съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, което обвинява компанията в продажба на XRP като нерегистрирана ценна книга.

февруари 4, 2023 17:00 2 мин. четене

100% ръст на акциите на MicroStrategy (MSTR)

Производителят на софтуер за бизнес анализи MicroStrategy закупи над 8,800 биткойна (BTC) по време на масовия срив, който пазарът на криптовалути претърпя през 2022 г., докато акциите му се увеличиха повече от два пъти от началото на годината.

февруари 4, 2023 16:00 2 мин. четене