НАЧАЛО Прессъобщения

Акценти за октомври 2023 г: PEPE бележи спад в цената, докато VC Spectra скача с 33,3%

октомври 13, 2023 13:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Акценти за октомври 2023 г: PEPE бележи спад в цената, докато VC Spectra скача с 33,3%

Крипто актуализация за най-добрите DeFi проекти през октомври: PEPE се понижава, докато VC Spectra се покачва. Кой от тях предлага по-добри дългосрочни перспективи?

Докато меме токенът Pepe (PEPE) се сблъсква със спад в цената, VC Spectra (SPCT) смело се издига със забележителен скок от 33.33%, позиционирайки се като един от най-добрите DeFi проекти.

Разгледайте тази пазарна актуализация, за да се запознаете с интригуващите събития в света на криптовалутите.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Въпреки спада на PEPE, експертите прогнозират ръст до $0.000001 през 2023 г.
  • VC Spectra продължава бичата си траектория, тъй като цената скача с 33.33%.

Скорошната пазарна активност показва спад на Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) се превърна в забележителен играч на пазара на криптовалути, като заинтригува инвеститорите със своята ценова волатилност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Като третия по големина меме токен по пазарна стойност, PEPE е свидетел на непрекъсната търговска активност, като конкретни адреси привличат вниманието поради честите стратегии за покупко-продажба, насочени към максимизиране на печалбите.

На 1 октомври цената на PEPE започна да се понижава, което накара оптимистично настроените инвеститори да се притесняват за перспективите му. Между 2 и 10 октомври PEPE спадна с 34%, от $0.00000082 до $0.00000065.

Освен това големите притежатели на PEPE постоянно се увеличават, тъй като инвеститорите са оптимистично настроени спрямо PEPE в очакване на предстоящия бичи пазар. Данните от Santiment показват, че въпреки спада в цената на PEPE китовете увеличават своите притежания. Освен това предлагането на PEPE на борсите е намаляло през седмицата.

Нивото на натрупване на монетата предполага, че е налице по-широка пазарна тенденция. Поради това експертите прогнозират, че до края на 2023 г. PEPE може да достигне $0.000001.

Скок на цената на VC Spectra (SPCT) предизвиква интереса на инвеститорите

VC Spectra (SPCT), децентрализиран хедж фонд, привлече вниманието на инвеститорите, които търсят потенциал за високи печалби.

Като цяло VC Spectra (SPCT) работи в рамките на общност, предлагайки атрактивни възможности за инвестиции в най-новите блокчейн проекти. Платформата генерира тримесечни печалби и дава възможност за обратно изкупуване въз основа на информиран инвестиционен избор.

Токенът SPCT се придържа към стандарта BRC-20 и служи за различни цели в платформата на Spectra, включително обмен, децентрализирана търговия, управление на активи и такси за транзакции.

Той функционира върху блокчейна на Биткойн и следва дефлационен модел, като постепенно намалява предлагането на токена чрез механизъм за изгаряне.

Притежателите на SPCT токени се ползват с няколко предимства, включително ранен достъп до намалени цени за нови ICO и нововъзникващи Web3 инициативи, както и възможност да участват в гласуването за предстоящи сийд/частни продажби.

През октомври 2023 г. VC Spectra (SPCT) се оценява на $0.044, което показва 33.33% увеличение спрямо предишната цена от $0.033. Този скок предполага, че инвеститорите, които навлизат на eтап 3, потенциално могат да реализират значителни печалби от 82%, когато VC Spectra (SPCT) достигне целта си от $0.080 при предварителната продажба.

Дори след впечатляващото 450% увеличение от първоначалния курс от $0.008, VC Spectra (SPCT) продължава да предлага значителна възвръщаемост, като има възможност да надмине целта си от $0.080 до приключването на публичната предварителна продажба, предлагайки още по-голяма възвръщаемост.

Този забележителен скок отразява забележително десетократно увеличение от първоначалната цена, което затвърждава позицията на VC Spectra като най-добрата криптовалута за инвестиране в настоящите пазарни условия, благодарение на нейните осезаеми функции за полезност в реалния свят. Освен това VC Spectra (SPCT) понастоящем предоставя щедър 100% бонус върху всички депозити, направени от нови инвеститори.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.