Home

AI търговията може да промени традиционното инвестиране: Ето как Algotech предизвиква Binance и WOO X

28.06.2024 9:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI търговията може да промени традиционното инвестиране: Ето как Algotech предизвиква Binance и WOO X

Светът на търговията с криптовалути преживява значителна трансформация поради нарастващото влияние на изкуствения интелект (AI) и постиженията на машинното обучение, които променят конвенционалните инвестиционни тактики.

Водеща в тази еволюция е Algotech (ALGT) – изгряващ претендент, който предизвиква добре познати борси като Binance и WOO X чрез изобретателното си прилагане на алгоритмична търговия.

Регулаторни проблеми на Binance и иновации на WOO X

Binance и WOO X отдавна са доминиращи сили в пейзажа на борсите за криптовалути, като всяка от тях е издълбала своя ниша на пазара. През последните няколко месеца Binance се сблъска с нарастване на регулаторния надзор.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Присъединявайки се към списъка на други американски щати, Департаментът за финансови институции на Северна Дакота отне лиценза за трансфер на пари на Binance.US, позовавайки се на регулаторни несъответствия и опасения относно бившия главен изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао. Този ход е в унисон с действията, предприети от щати като Аляска, Флорида и Орегон, които биха могли да ограничат операциите на Binance на американския пазар.

WOO X се отличава като борса, наблягаща на ликвидността, като използва мрежата на WOO, за да повиши нивата на ликвидност и да предложи конкурентни разходи за търговия. WOO X привлече вниманието с предоставянето на усъвършенствани търговски инструменти, подходящи за институции, и особено се превърна в първата крипто борса, предоставяща на инвеститорите на дребно достъп до токенизирани съкровищни бонове на САЩ.

Подход на Algotech (ALGT) към крипто търговията от следващо поколение

Algotech (ALGT), наскоро навлязла на пазара, отправя предизвикателство към утвърдените играчи Binance и WOO X чрез иновативното си използване на изкуствен интелект в търговията с криптовалути. За разлика от конвенционалните платформи, фокусирани върху улесняването на транзакциите с дигитални активи, Algotech (ALGT) се утвърждава като усъвършенствана среда за търговия, управлявана от най-съвременни алгоритми и машинно обучение.

Algotech (ALGT) се отличава чрез своя акцент върху тактиките за алгоритмична търговия. Платформата им предоставя разнообразни алгоритми за търговия, управлявани от изкуствен интелект (AI), пригодени да използват различни пазарни сценарии и методологии за търговия. Те обхващат стратегии като търговия по инерция, обръщане на средната стойност, търговия с пробиви и арбитраж на различни борсови платформи.

Алгоритмите на Algotech могат да разглеждат обширни обеми историческа и актуална пазарна информация, откривайки модели и тенденции, които могат да се изплъзнат на човешките търговци, като използват машинно обучение и изкуствен интелект. Тази методология, ориентирана към данните, дава възможност за по-точно вземане на решения и потенциално повишена рентабилност, особено в динамичната и често волатилна сфера на криптотърговията.

Algotech инвестира $1.2 милиона в графични процесори H100

Докато Algotech (ALGT) се подготвя за пълното си стартиране, проектът в момента е в предварителна продажба, която е събрала повече от $9.4 милиона. В момента тази предварителна продажба е в бонусния си етап, като 96% от токените вече са закупени за $0.08 на токен.

Algotech се отличава с уникалния си подход към предварителната продажба, включващ новаторска схема за стимулиране, която мотивира първоначалните поддръжници и насърчава стабилна общност, съсредоточена върху платформата. Тази схема се състои от осем нива, всяко от които предоставя по-големи дялове от печалбата на инвеститорите пропорционално на размера на инвестицията им.

На най-ниското ниво, наречено “Морски таралежи”, инвеститорите, които притежават 500,000 токена, получават 1% от печалбата на компанията. Това се увеличава до най-високото ниво, “Кракен”, където тези, които притежават 12,000,000 токена, могат да получат значителни 10% от печалбите. Тази стъпаловидна структура не само възнаграждава по-големите инвеститори, но и създава ясен път за по-малките участници да увеличават своите дялове и потенциални печалби с течение на времето.

Algotech (ALGT) не само се фокусира върху усилията за предварителна продажба, но и стратегически се позиционира като лидер в търговията, управлявана от изкуствен интелект. С неотдавнашна инвестиция от $1.2 милиона в графични процесори H100 тя цели да увеличи скоростта, прецизността и функционалността на своя AI двигател. Тази значителна инвестиция подчертава отдадеността на Algotech към водещите технологични постижения в сектора на търговията с криптовалути.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.