НАЧАЛО Прессъобщения

AI революцията на Algotech: Алгоритмичната борса, която идва да доминира Polygon и Uniswap

01.06.2024 9:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI революцията на Algotech: Алгоритмичната борса, която идва да доминира Polygon и Uniswap

Светът на децентрализираните борси (DEX) е на път да стане свидетел на промяна на парадигмата.

Algotech (ALGT), революционна платформа за алгоритмична борса, задвижвана от AI, е готова да промени статуквото, оспорвайки доминацията на утвърдени играчи като базираните на DEX решения Uniswap (UNI) и Polygon (MATIC).

Фондация Uniswap отчита стабилни резерви преди гласуването на таксите

Фондацията Uniswap наскоро разкри финансовото си състояние, като оповести наличности от $41.41 милиона във фиатни и стабилни монети заедно със 730,000 UNI токена към първото тримесечие на 2024 г. Тази прозрачност идва на фона на засилената активност в DeFi пространството, подхранвана от предстоящото гласуване на механизма за таксуване на Uniswap.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


През тримесечието Фондацията отпусна значителни $4.34 милиона нови безвъзмездни средства, като допълнително бяха изплатени $2.79 милиона от предварително отпуснати безвъзмездни средства. Токените на UNI са предназначени за награди на служителите, докато резервите от фиат и стабилни монети ще бъдат насочени към отпускане на безвъзмездни средства и текущи оперативни дейности.

Новините относно финансовото състояние на фондация Uniswap съвпадат с период на силно представяне на токена UNI. През последния месец цената на Uniswap се повиши с 42%, като през последните дни дори надхвърли границата от $11. Цената на UNI остава комфортно над ключовото ниво на подкрепа от $10.

Мрежата на Polygon надхвърли 4 милиарда транзакции, подчертавайки основната стойност

Мрежата Polygon (MATIC) постигна забележителен етап, надхвърляйки зашеметяващите 4 милиарда транзакции от стартирането си през юни 2020 г. Този бърз ръст на мрежовата активност отразява нарастващата известност на Polygon (MATIC) като лидер в ефективните блокчейн решения, надхвърляйки дори обемите на транзакциите на утвърдени гиганти като Биткойн и Етериум.

Мрежата Polygon постоянно обработва стабилни дневни обеми от транзакции, което предизвиква спекулации, че текущата пазарна цена на MATIC може да не отразява напълно истинската ѝ стойност.

Анализаторите от сектора посочват силните основни показатели на Polygon (MATIC), включително бързо разрастващата се потребителска база и ефективната инфраструктура, като ключови фактори, които биха могли да доведат до повишаване на цената в дългосрочен план.
Въпреки че в момента съществува несъответствие между цената на MATIC и функционалността, която предоставя, търпеливите инвеститори могат да бъдат възнаградени, когато пазарната оценка настигне оперативния успех на мрежата.

Algotech (ALGT): AI дава възможност за търговия от следващо поколение

Algotech (ALGT) не е обикновеният DEX. Това е алгоритмична борса, която използва силата на изкуствения интелект (AI), за да автоматизира и оптимизира вашата търговия.

Представете си, че екип от анализатори с изкуствен интелект работи неуморно за вас, анализира пазарните тенденции, изработва персонализирани стратегии за търговия и дори изпълнява сделките автоматично. Algotech (ALGT) ви предоставя това ниво на усъвършенстване чрез своя набор от функции, задвижвани от AI.

Инструментите за бектестинг ви позволяват да тествате различни стратегии за търговия, преди да ги приложите с реален капитал. AI на Algotech (ALGT) може да генерира персонализирани препоръки въз основа на Вашия толеранс към риск и инвестиционни цели.
Освен това надеждните функции за сигурност гарантират сигурността на вашите средства, докато разглеждате постоянно развиващия се DeFi пейзаж. Algotech (ALGT) представлява значителен скок напред в потребителското изживяване в сравнение със съществуващите DEX платформи, с потенциал да привлече изцяло нова вълна от потребители в DeFi пространството.

AI срещу утвърдени DEX-и: Битка за потребителско изживяване и пазарна доминация

Algotech (ALGT) се отличава от утвърдените DEX-и като Uniswap (UNI) и решенията, базирани на Polygon (MATIC), чрез революционното използване на AI технология. Функциите на AI на Algotech (ALGT) предлагат множество предимства за потребителите, включително автоматизирано изпълнение на поръчки, инструменти за управление на риска и персонализирани инвестиционни стратегии.

Това ниво на автоматизация и персонализация дава възможност на потребителите да вземат информирани решения и потенциално да подобрят резултатите си от търговията. Фокусът на Algotech (ALGT) върху потребителското изживяване чрез AI може да промени правилата на играта, привличайки нови потребители към DeFi чрез опростяване на процеса на търговия и намаляване на някои от присъщите рискове.

За повече информация относно този проект:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Анализатор идентифицира 3 алткойна с по-голям потенциал за създаване на милионери от Shiba Inu (SHIB) през 2024 г.; последният наскоро отбеляза 2,000% скок

Инвеститорите в криптовалути винаги са в търсене на следващото голямо нещо, надявайки се да забогатеят със следващата история на успеха, подобна на Shiba Inu (SHIB).

14.06.2024 11:33 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.