НАЧАЛО Прессъобщения

AI продължава да доминира на световната технологична сцена: Ето кои криптовалути да следите за потенциално печеливша експозиция

15.05.2024 8:50 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI продължава да доминира на световната технологична сцена: Ето кои криптовалути да следите за потенциално печеливша експозиция

Няма съмнение, че изкуственият интелект получава своето отдавна заслужено внимание на глобалната технологична сцена, особено в светлината на експанзията на ChatGPT.

След пускането на ChatGPT се наблюдава наплив от други чатботове за обработка на естествен език, обикновено задвижвани от генеративен изкуствен интелект, който работи на базата на големи езикови модели (LLM).

Интересно е, че като се имат предвид широките случаи на употреба и безкрайните възможности в днешния технологичен пейзаж, AI си проправя път в света на криптовалутите. Оттогава насам това породи нова ниша от криптовалути, които могат да се разглеждат като AI крипто токени, до голяма степен защото работят на пресечната точка на AI и криптовалутата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В челните редици на тази иновация са крипто монети като SingularityNet (AGIX), Fetch.ai (FET), Render (RNDR) и The Graph (GRT). Междувременно новият участник на пазара KangaMoon (KANG) също издълбава уникална ниша за себе си. Изправяйки се с тези AI крипто токени по отношение на иновациите, KangaMoon направи впечатляващо навлизане на крипто пазара, като набра над $6.6 милиона при предварителната си продажба.

Най-интересните криптовалути, които да закупите за печеливша експозиция в условията на бум на изкуствения интелект

KangaMoon (KANG)

За разлика от гореспоменатите протоколи, KangaMoon (KANG) не е предимно AI токен. Въпреки това той получи признание за издълбаването на уникална ниша, която потенциално може да промени част от крипто пазара и по-конкретно пазара на меме монети и Play-To-Earn игри (P2E).

Интересното е, че KangaMoon съчетава характеристиките на Play-to-Earn (P2E), SocialFi и GameFi в една завладяваща екосистема, наречена „Kangaverse“. За разлика от повечето проекти за меме монети, които нямат истинска функционалност в подкрепа на съществуването си, родния токен KANG захранва екосистемата „Kangavеrse“, като подпомага всички транзакции и уреждането на възнагражденията в рамките на потапящата екосистема.

Например, участниците могат да се включат в различни дейности, включително състезания на тема битки и спекулативни залагания, и да получат възнаграждение в KANG токени, както и други ценни предмети в играта.

Понастоящем в бонус етапа KangaMoon е събрала над $6.6 милиона приходи от предварителна продажба, като целта е да достигне $8 милиона преди края на кампанията. Напредъкът обаче не спира дотук, тъй като родния токен KANG също е нараснал с 400% от $0.005 до $0.025 в настоящия етап. Тези рекордни етапи, съчетани с неотдавнашното партньорство с RaidSharkBot за ускоряване на приемането, позиционират KangaMoon сред най-добрите криптовалути за покупка с цел печеливша експозиция.

Render (RNDR)

Мрежата Render (RNDR) фундаментално свързва артисти, които искат да рендерират 3D медии от следващо поколение, с почти неограничени графични процесори в децентрализирана глобална мрежа. Интеграцията на изкуствен интелект я прави изключителен избор сред подобните ѝ. Популярна заради фразата „следващата мрежа за рендериране на графични процесори с изкуствен интелект“, децентрализираната мрежа е създадена основно, за да осигури платформа за широк спектър от изчислителни задачи, повечето от които са свързани с графична обработка.

Като такава тя дава възможност за peer-to-peer отдаване под наем на неизползвана GPU мощност на създателите на съдържание, като по този начин улеснява бързото рендиране и съхранение на данни онлайн. В същото време родния RNDR токен служи като функционален токен на The Render Network и обикновено се използва за заплащане на разнообразни услуги, вариращи от анимация до “motion graphics” и VFX рендиране в Render Network.

Като се има предвид уникалният ѝ бизнес модел, мрежата Render се превърна в неразделна част от съвременния технологичен пейзаж и това помогна на родния RNDR токен да се изкачи в класацията сред най-добрите криптовалути за покупка с цел изгодна експозиция в резултат на доминирането на изкуствения интелект на световната технологична сцена.

The Graph (GRT)

The Graph (GRT) е друг крипто проект, който се намира в пресечната точка на AI и крипто технологиите. Този конкретен проект е известен като протокол за индексиране за организиране и достъп до данни от блокчейн и мрежи за съхранение. Макар че за постигането на това е необходим по-малък принос на Ai, технологията The Graph обикновено свързва данните и определя тяхната връзка.

Този атрибут обаче е от решаващо значение за разработването на всяко AI приложение. Следователно, като подобрява AI със свързан контекст, технологията Graph предлага ефективно средство за даване на възможност за разработване на сложни AI приложения.

Докато нуждата от този тип крипто проекти продължава да се увеличава в резултат на AI бума, инвеститорите могат да се включат в пазара и да се възползват от безкрайните възможности в него. За контекст, родният токен GRT поддържа положителна перспектива в ценовата графика от началото на годината досега, като е свидетел на увеличение от близо 23%.

SingularityNet (AGIX)

Считана за първата в света децентрализирана AI мрежа, SingularityNET е специално създаден децентрализиран протокол, който позволява на потребителите да създават, споделят и монетизират услуги за изкуствен интелект в голям мащаб. Мислете за него като за SDK инструмент за AI създателите. Вместо да се налага да интегрира множество услуги в изолация, SingularityNET позволява на потребителите да персонализират собственото си идеално AI решение и да печелят от него.

Като се има предвид уникалното решение и навременната намеса в условията на AI бум, нативният токен AGIX на протокола SingularityNet бързо придоби известност. Не само че се утвърди сред водещите криптовалути, но и нативният токен AGIX се превърна в една от водещите AI криптовалути с пазарна капитализация от над $2.7 милиарда и почти $170 милиона обем на търговията.

Fetch.ai (FET)

Съпътстваща SingularityNET в тази процъфтяваща ниша е Fetch.ai (FET). Всъщност Fetch.ai наскоро обяви създаването на своя Superintelligence Alliance ($ASI), който бележи сливането на Fetch.ai, SingularityNET и протокола Oceans в нещо, което може да се опише като най-големия децентрализиран проект за изкуствен интелект в света.

Сливането на тези протоколи и техните токени в една единствена монета AltSignals (ALS) ще доведе до общата разводнена оценка на токените до над $7 милиарда. Ако не друго, тази сделка подчертава взаимната обвързаност между тези протоколи и тяхната доминация в разрастващата се криптониша на изкуствения интелект.

Подобно на SingularityNET, Fetch AI наред с родния си токен FET предоставя и инструменти за изграждане на иновативни приложения и услуги с изкуствен интелект. Като напълно децентрализирана AI мрежа Fetch AI използва технологията на изкуствения интелект, за да помогне на хората да автоматизират ежедневни задачи като резервиране на място за паркиране или полет. С последното сливане Fetch.ai, както и други партньори, все още ще работят изолирано, но към постигането на мисията на The Superintelligence Alliance

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

30.05.2024 10:07 6 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.