Home

AI криптовалутите са в центъра на вниманието: Fetch.ai (FET) потвърждава датата на сливането, Algotech (ALGT) влиза в историята с листването на Bitmart

14.06.2024 8:48 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI криптовалутите са в центъра на вниманието: Fetch.ai (FET) потвърждава датата на сливането, Algotech (ALGT) влиза в историята с листването на Bitmart

В сферата на криптовалутите в момента се разгръща сливане на напреднали технологии и изобретателски проекти, в които се открояват начинания, задвижвани от изкуствен интелект.

Fetch.ai (FET) и Algotech (ALGT) се открояват като ключови играчи, които правят новаторски стъпки по своите пътища.

Fetch.ai наскоро обяви окончателна дата за сливане със SingularityNET и Ocean Protocol, с което затвърди създаването на Алианса за изкуствен супер интелект (ASI). От друга страна, Algotech (ALGT), иновативна платформа за алгоритмична крипто търговия, достигна значителен етап с обявяването на предстоящото листване на добре познатата борса, разширявайки достъпа и ликвидността за своя токен ALGT.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ASI пренасрочи сливането на Fetch.ai (FET) за 15 юли 2024 г.

Сливането с участието на Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) и Ocean Protocol (OCEAN), което първоначално беше насрочено за юни, сега беше пренасрочено от Artificial Superintelligence Alliance (ASI) за новата дата 15 юли 2024 г. Това решение, което се дължи на логистични и технически пречки, подчертава необходимостта от цялостно планиране и координация.

Процесът на подготовка за комбиниране на токени включва сложно сътрудничество с борси, валидатори и партньори от екосистемата. Стратегическият и педантичен подход е от съществено значение за осигуряване на безпроблемна координация и поддържане на превъзходни стандарти за точност и ефективност.

Хумаюн Шейх, главен изпълнителен директор на Fetch.ai и председател на ASI, подчерта, че закъснението не засяга основната цел на алианса за създаване на децентрализирана мрежа за свръхинтелигентност. Вместо това то подчертава непоколебимия стремеж да се осигури плавен и координиран преход за всички участващи страни.

Fetch.ai (FET) показва бича тенденция на фона на възстановяването на пазара

През последните 24 часа токенът Fetch.ai (FET) отбеляза лек спад.. Понастоящем Fetch.ai (FET) се търгува на цена от $1.61, с 3.5% спад и пазарна в от $1.35 милиона, Fetch.ai запазва позицията си на 64-та по големина криптовалута, по данни на CoinMarketCap.
Обемът на търговията с Fetch.ai (FET) през последните 24 часа достигна около $112 милиона. Въпреки спада на стойността с 22% през миналата седмица, дължащ се на спада на пазара, неотдавнашното възстановяване подсказва за нарастващо доверие на инвеститорите в потенциала на токена при по-ниски цени, което вероятно проправя пътя за продължителна възходяща тенденция.

Техническите сигнали за Fetch.ai (FET) показват потенциална промяна в инерцията. Понастоящем RSI е на ниво 44, което поставя Fetch.ai (FET) в неутрална позиция, без значителна свръхпокупка или свръхпродажба. Това предполага вероятност за положителна тенденция.

Algotech (ALGT) получава достъпност и ликвидност с предстоящото листване на BitMart

Algotech (ALGT) постигна значително постижение с предстоящото листване на добре познатата борса BitMart. Този напредък означава забележителен прогрес за проекта, подобрявайки достъпността и ликвидността на неговия токен, ALGT.

BitMart, централизирана платформа, обслужваща огромна потребителска база от над 9 милиона потребители в световен мащаб, предоставя широк спектър от възможности за търговия, включващи спот търговия, фючърси, маржин търговия и пазар за NFT. Отдадеността на борсата на сигурността, стабилността и мащабируемостта отразява ангажимента на Algotech за предоставяне на силна и надеждна среда за търговия.

Предстоящото добавяне на ALGT към BitMart сочи нови перспективи за търговците и инвеститорите, които търсят участие в разширяването на проекта. Същевременно предварителната продажба на Algotech (ALGT) успешно набра над $6.8 милиона и в момента постига значителна динамика, като 75% от токените вече са разпродадени по време на настоящата бонусна фаза.

Инвестирането на $1.2 милиона в графични процесори H100 като стратегическа инвестиция от страна на проекта подчертава неговата отдаденост на повишаването на скоростта, прецизността и възможностите на неговия двигател за изкуствен интелект. Очаква се този стратегически ход да засили конкурентното предимство на Algotech (ALGT) в постоянно развиващата се област на алгоритмичната търговия.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.