Home

AI крипто секторът процъфтява: Fetch.ai (FET) и SingularityNet (AGIX) се покачват с 40%, очакват са още печалби

27.06.2024 15:00 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI крипто секторът процъфтява: Fetch.ai (FET) и SingularityNet (AGIX) се покачват с 40%, очакват са още печалби

С ръст от около 40% на основни играчи като Fetch.ai (FET) и SingularityNet (AGIX), пазарът на AI крипто проекти се радва на инвеститорски интерес, демонстрирайки, че технологията на изкуствения интелект може да намери място в бъдещето на блокчейн сектора.

Последното увеличение на цените на FET и AGIX се дължи на солидното приемане на двата проекта и на по-благоприятните перспективи пред пазара на криптовалути. И двата проекта отбелязаха значителен напредък, стимулирайки подобни проекти AI крипто платформи като RCO Finance (RCOF).

Този сектор е водещ в интегрирането на авангардни технологии в DeFi екосистемата. Като използват AI технологията, тези платформи революционизират индустрии като търговията, управлението на активи, оптимизацията на веригата за доставки и разпределението на енергия.

Fetch.ai (FET): Демократизиране на достъпа до изкуствен интелект

Fetch.ai е децентрализирана крипто AI мрежа, която има за цел да демократизира достъпа до технологогията на изкуствения интелект. Нейната платформа позволява на всеки да се свърже и да получи достъп до защитени масиви от данни, като използва автономни AI агенти за изпълнение на задачи и използване на глобалната мрежа от данни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това придоби нов обрат, тъй като инвеститорите се втурнаха към проекта, за да се възползват от безграничните възможности, които AI предоставя в сферата на криптовалутите. Последното повишение на токените FET с 40% показва нарастващия интерес на пазара към използването на Fetch.ai.

Проектът непрекъснато напредва; наскоро той пусна своя ъпгрейд на основната мрежа Capricorn и представи на света Resonate Social – първата и единствена социална NFT платформа, базирана на Fetch.ai.

SingularityNet (AGIX): Децентрализиращ изкуствен общ интелект

SingularityNET има ясна мисия за създаване на децентрализирана платформа за изкуствен общ интелект (AI) или AGI. В стратегически план идеята е да се разработи международен магазин или борса за AI, така че членовете на обществото да могат да се възползват от крипто AI проекти и да допринесат за разработването на усъвършенствани системи.

Освен това SingularityNet се обедини с Fetch.ai и Ocean Protocol, за да създаде Superintelligence Alliance – инициатива, чиято цел е да консолидира техните токени в универсален AI токен – $ASI.

RCO Finance (RCOF): Запълване на пропастта между AI и DeFi

На фона на рязкото нарастване на AI крипто сектора друг проект, който си заслужава да бъде разгледан, е RCO Finance (RCOF). RCO Finance е DeFi платформа, която използва крипто AI роботизирани съветници-ботове, за да помогне на потребителите да максимизират печалбите си, като същевременно минимизират загубите си.

Уникалните характеристики на RCO Finance включват:

  1. Функционален токен: RCOF служи като местна валута, използва се за стейкинг и предоставя право на глас за решенията по проекта. Той също така осигурява пасивен доход и привилегии за търговия, които могат да достигнат до 60% отстъпка.
  2. Задвижвана от изкуствен интелект търговия: Като платформа за търговия тя използва сложни техники и алгоритми, интегрирайки машинното обучение в анализа на пазарните данни и вземането на решения за търговия. Нейната цел е да осигури на потребителите си добър и стабилен доход. Когато става въпрос за умения за търговия, този бот ги няма, защото е изцяло AI/ML система.
  3. DeFi кредитиране: RCO FInance позволява отпускането на кредити на трейдъри въз основа на обема им на търговия в платформата при намален лихвен процент.
  4. Оптимизиране на доходността: В рамките на тази функция се осъществява оптимизиране на доходността, като се използват следните инструменти.
    Стратегиите за управление на доходността, които са въведени в платформата, се управляват от изкуствен интелект, който е фокусиран върху осигуряването на най-висока възвръщаемост на депозитите на потребителите, като същевременно поддържа прост и ефективен DeFi интерфейс.
  5. Децентрализирано управление: Както беше споменато по-рано, RCO Finance има децентрализирана система на управление, а членовете на общността, които притежават токени, имат право на глас в платформата.

С иновативната си интеграция на AI и DeFi RCOF е в добра позиция да се възползва от нарастващото търсене на крипто интелигентни, автоматизирани финансови решения. За сигурност и интегритет токените на RCOF се одитират от SolidProof. Тъй като AI крипто секторът продължава да набира сила, неминуемият потенциал за растеж на RCO Finance е неоспорим.

RCO Finance предлага убедителна възможност за дългосрочна инвестиция със своя усъвършенстван модел на токеномика, осигуряващ устойчива възвръщаемост на инвестициите (ROI). Цялата екосистема ще процъфтява благодарение на местния токен RCOF.

Демонстрирайки ангажираност към развитието на общността и справедливото разпределение, 50% от токените са предназначени за публична продажба, което гарантира, че по-голямата част от гласовете на DAO остават в общността. Освен това 12% от токените са предназначени за ликвидност и са блокирани за три години, за да се предотврати манипулирането на пазара.

Инвестирайте в бъдещето на крипто графския изкуствен интелект с RCO Finance (RCOF)

Понастоящем в първия си етап на предварителна продажба,RCOF предоставя на ранните инвеститори отлична възможност да увеличат инвестициите си. На цена от $0.0127 вече са продадени над 30 милиона токена, като търсенето продължава да нараства. Във втория етап на предварителна продажба цената по план ще се увеличи със 169%, достигайки $0.0343.

Очакваната цена на токена на борсата варира между $0.4 и $0.6, предлагайки на ранните инвеститори потенциал за възвръщаемост, надхвърляща 3,000%. Освен това ранните участници ще могат да получат подаръци и парични награди на обща стойност над $100,000.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):
Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.