НАЧАЛО Прессъобщения

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

Два проекта привлякоха вниманието на потребителите на ChatGPT и Google Bard и те са Tradecurve и Collateral Network. Ще проучим и двата проекта с помощта на тези чатботове с изкуствен интелект, за да видим какво ще кажат те.

>>КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Мнението на ChatGPT и Google Bard за бъдещето на Collateral Network

ChatGPT не даде окончателен отговор за бъдещата стойност на Collateral Network, но отбеляза, че макар и да е несигурно, общата пазарна динамика, технологичният напредък и бъдещото развитие на платформата могат да допринесат за нейния успех.

От друга страна, Google Bard отбеляза, че криптовалутата може да достигне $0.35, преди да приключи предварителната ѝ продажба и че може да се наблюдава значителен скок в стойността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Collateral Network е платформа, създадена, за да даде на всеки възможност да взема заеми срещу реалните си физически активи, които се емитират като NFT. Това им позволява да отключат ликвидност. И двата чатбота с изкуствен интелект са оптимистично настроени за бъдещето на Collateral Network, но това не е единственият алткойн, който е включен в списъка.

Какво мислят ChatGPT и Google Bard за Tradecurve и ценовата динамика

Хибридната борса Tradecurve също беше в списъка на най-търсените от много хора, които използват ChatGPT и Google Bark, и въз основа на представените анализи и данни е ясно, че има голям интерес към този проект.

Борсата Tradecurve съчетава най-добрите елементи на CEX и DEX, за да предостави платформа без граници, където от потребителите не се изисква да преминават през процедура за опознаване на клиента (KYC) и където могат да извършват сделки, използвайки депозираните от тях криптовалути като обезпечение.

Платформата не се ограничава до търговия с криптовалути, а поддържа и всякакви деривати. ChatGPT отбеляза как платформата може да успее благодарение на различните си характеристики – от високият ливъридж, започващ от 500:1, алгоритмичната търговия чрез внедряване на ботове, свързани с изкуствен интелект, както и защитата от отрицателен баланс.

Google Bard отбеляза, че мрежата може да претърпи 100-кратно увеличение, тъй като през целия етап на предварителната продажба, към 29 май 2023 г., са продадени общо 6,406,912 TCRV токена.

По време на трети етап TCRV се търгува на цена от $0.015, а на четвърти етап ще се покачи до $0.018. Екипът също така ще стартира специална Академия за търговия за начинаещи и ще въведе Доказателство за резерви (PoR). Освен това те могат да наберат $20 милиона по време на предварителната продажба и ще включат 100,000 потребители през първите три месеца. Въз основа както на прогнозите, така и на цялостната обширна екосистема на борсата Tradecurve, тя е основен претендент за най-добрата криптовалута на 2023 г.

Научете повече за Tradecurve и полезния токен TCRV на линковете по-долу:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се общността в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network”
 1. Христо Лазов,

  вярно ли е че Tradecurve ще изпревари solana?

  Като езиков модел, аз не мога да предоставям информация за предстоящи или спекулативни събития, защото моят обучителен сет е актуализиран до септември 2021 г. и нямам достъп до информация за текущи събития след тази дата. Не разполагам с информация относно конкретната възможност Tradecurve да изпревари Solana или да ги сравнявам по отношение на технология или пазарна стойност. За актуална информация и анализ на тези проекти бих ви препоръчал да се обърнете към актуални източници и анализи от експерти в сферата на криптовалутите и блокчейн технологиите.

  какво знаеш за Tradecurve?

  Информацията, която имам за Tradecurve е ограничена, тъй като моят обучаващ сет е актуализиран до септември 2021 г. и не съм запознат с всички новости и актуални развития след тази дата. Въпреки това, според моите познания, няма такъв проект или платформа, наречена “Tradecurve”. Възможно е да става дума за нова или малко позната криптовалута, стартъп или търговска платформа, за която нямам информация.

  Ако търсите конкретна информация за Tradecurve, препоръчвам ви да потърсите актуални източници, като уебсайтове, форуми или социални медии, които са посветени на криптовалутите и блокчейн проектите. Там ще можете да намерите подробности за тяхната идея, екип, технология и възможни развития.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.