Home

Ето защо цената на XRP падна днес

02.02.2024 20:00 5мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо цената на XRP падна днес

Цената на XRP през последните дни се огъна под тежестта на интензивните разпродажби, тъй като инерцията на седмичния му растеж беше спънат от неочаквано обстоятелство.

По данни от CoinMarketCap, цената на XRP намаля с 2.3% през последните 24 часа до $0.5019. Този мини срив се случи, след злоупотреба свързана с адреса, принадлежащ на Крис Ларсен, изпълнителен председател на Ripple.

Злоупотребата предизвика сериозен страх в общността на XRP, тъй като първоначалните новини спекулираха, че хакер е компрометирал портфейла на Ripple. С мечите настроения, които обзеха пазара, обемът на търговия спадна с 42.17% ($1,118,204,215).

Посетете eTukTuk

Укротяване на страховете

Веднага след като хакът беше забелязан от известния блокчейн детектив ZachXBT, Крис Ларсен се обърна в X (стария Twitter), за да коригира някои твърдения относно пробива. Той изрично заяви, че компрометираният портфейл е неговият личен XRP акаунт, а не този на Ripple.

Той потвърди, че са предприети спешни действия за откриване на пробива, довел до проблема, и че платформите за търговия са уведомени за проблема. По първоначални данни можем да се прецени, че хакът е довел до загуба на приблизително 213 милиона XRP на стойност около $112.5 милиона по време на инцидента.

Въпреки направените разяснения, търговците избраха да бъдат предпазливи, много от тях решиха да се разделят с инвестициите си в токена. Въз основа на последните разпродажби, XRP падна до седмично дъно от $0.4907. Това отклонение успя да спъне значително инерцията на токена, засилваща се през последните три години.

Крипто китове в помощ на XRP?

През последните дни наблюдаваме че големите крипто играчи започнаха да трупат токена на XRP до монополни нива. Към 2 февруари крипто китове контролират 67.2% от циркулиращото предлагане на криптовалутата, най-голямото количество от 31 декември 2022 г.

Дали това се дължи на скрити договорки големите инвеститори да хвърлят спасителен пояс на токена, или просто защото рекордно ниската цена на XRP е привлякла погледа на гладните китове, това можем само да спекулираме.

Според фирмата за блокчейн анализи Santiment, цената на XRP в момента е изложена на риск да падне под границата от $0.45 за първи път от октомври. За да подредим парчетата от пъзела и разберем по-добре какво вещае бъдещето за XRP, ще следим от близо какво ще се случи в следващите няколко дни.

Мътното бъдеще на XRP

В исторически план XRP е една от най-очуканите дигитални валути и не успя да се присъедини към последния бичи цикъл поради неразрешеното съдебно дело за ценни книжа между Ripple Labs и SEC на САЩ.

Лошия късмет, който привидно следва XRP създаде достатъчно смут за да накара стари инвеститори на токена да потърсят други проекти, с които да подсигурят портфолиото си.

Втората половина на 2023 видя много иновативни крипто проекти да се издигат от земята и с избледняването на стари токени, нови се издигат да ги заместят.

Кой ще замести потъващите токени?

Докато XRP се бори да стои над водата, нови играчи изплуват с иновативните си предложения за устойчива зелена енергия. eTukTuk ($TUK) предлага достъпни, екологични решения, като същевременно се стреми да намали икономическото разделение в развиващите се страни. Мисията му е да създаде „rEVolution“ в транспортното пространство.

Все повече инвеститори залагат на сигурността, която зелените проекти предлагат. Тази тенденция позволи на $TUK да събере $735,000 за отрицателно време и да пристъпи към следващите фази от предварителната си продажба. За момента токена седи на $0.02625, като се очаква цената му да нараства постепенно до $0.04.

Зелените решения, които Блокчейн предлага

Чрез използване на блокчейн технология и включване на AI иновации, eTukTuk цели да намали въглеродните емисии чрез насърчаване на екологични транспортни алтернативи. В центъра на това начинание е eTukTuk EV, предоставящ рентабилна и надеждна алтернатива на традиционните TukTuks (най-използваните превозни средства в страни от третия свят).

Работейки чрез ефективни станции за зареждане, екосистемата подкрепя шофьорите като повишава потенциалните печалби и предоставя различни ползи на всички ползващи услугите на туктукс. Всичко това прави стойностния потенциал на $TUK несравним за зеленото бъдеще.

Посетете eTukTuk

С една крачка пред конкуренцията

eTukTuk цели да не изостава от идващите промени в глобалния начин за транспорт на хора и стоки. Освен предоставянето на бюджетни електромобили и станции за зареждане, eTukTuk има за цел да отвори финансови възможности за всички, с интерес да инвестират в зелен транспорт.

Освен това eTukTuk приема модел „Power Staking“, при който всеки инвеститор може да стейква $TUK токени, за да печелят пасивен доход, като същевременно помагат на екосистемата да расте. eTukTuk, има планове да пусне приложение за транспорт, подобно на Uber в държави от третия свят, с цел да опрости процеса на плащане за услуги. Пътници ще могат да използват TUK токени или избрани валути за да плащат превоза си. С тези функции eTukTuk има за цел да промени глобалния транспорт, насърчавайки зелената енергия и финансовото приобщаване за най-бедните държави в света.

Как да закупите eTukTuk токени

Сега ще ви запознаем как да се възползвате от предварителната продажба на този иновативен токен в 5 лесни стъпки.

Стъпка 1: Създайте си крипто портфейл, MetaMask е добър избор за всеки начинаещ инвеститор.

Стъпка 2: Купете ETH или USDT от една от многото крипто борси като Kraken или Binance.

Стъпка 3: Свържете своя крипто портфейл към предварителната продажба на eTukTuk от сайта на токена.

Стъпка 4: Купете $TUK, като въведете броя монети, които искате да купите и ги разменете с криптото в портфейла ви.

Стъпка 5: Заявете вашите $TUK токени. Ще можете да ги вземете щом предварителната продажба приключи.

Посетете eTukTuk


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Новият японски премиер е про-крипто, Dogecoin & Pepe Unchained изригват?

Японският политически пейзаж прави сериозна стъпка напред към крипто бъдещето с новоизбрания премиер Шигеру Ишиба.

01.10.2024 14:50 3мин. четене Alexander Zdravkov

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.