Home

Крипто рали: Предварителната продажба на Algotech (ALGT) набира скорост. Експертите са оптимистично настроени за печалбите, конкурирайки се с Avalanche и Polygon

30.01.2024 20:30 5мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто рали: Предварителната продажба на Algotech (ALGT) набира скорост. Експертите са оптимистично настроени за печалбите, конкурирайки се с Avalanche и Polygon

Фондация Avalanche наскоро стартира фонд от $100 милиона, за да се погрижи за интеграцията на меме монети в мрежата си.

От друга страна, Polygon (MATIC) преживя мечи рали. В същото време някои определят Algotech (ALGT) като дбора криптовалута за следене, след като набра $1.1 милиона за два дни по време на частната си продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Открийте как Algotech (ALGT) се сравнява с Avalanche (AVAX) и Polygon (MATIC).

TLDR;

  • Пазарните прогнози разкриват, че Algotech (ALGT) евентуално може да скочи до $0.15 след края на предварителната продажба.
  • Прогнозата за цената на AVAX показва, че цената на AVAX може да скочи до $34.55.
  • Прогнозата за цената на Polygon показва, че цената на Polygon (MATIC) може да спадне до $0.68.

Метеоритният възход на Algotech (ALGT) завладява инвеститорите

Няма съмнение, че крипто пазарът предлага на инвеститорите изгодна възможност да подсигурят инвестициите си и да диверсифицират портфейлите си. Ето защо криптовалути като Algotech (ALGT) използват мащабируема инфраструктура, за да управляват ефективно големи обеми на търговия, обслужвайки търговци с различни размери на капитала и честота на търговия.

Като една от криптовалутите, които си заслужава да следите, Algotech (ALGT) е посветена на създаването на стратегически съюзи и интеграции, за да подсили своите функционалности. Децентрализираната блокчейн мрежа разширява гамата си от услуги чрез интеграция със съвместими платформи за търговия, издигайки цялостното търговско преживяване на потребителите.

Освен това Algotech (ALGT) използва обширни технически показатели и исторически данни, за да открива модели, тенденции и сигнали в рамките на пазарите на криптовалути. Някои експертите определят Algotech (ALGT) като добра криптовалута за начинаещи, тъй като тя използва тактики за алгоритмична търговия, за да предложи добре информирани прогнози относно бъдещите движения на цените.

Ето го и разковничето: Algotech (ALGT) е в етап 1 на публичната си предварителна продажба, като токените ALGT се продават на цена от $0.04. Платформата предлага на ранните притежатели на токени възможност да спечелят вълнуващи награди, включително пълен комплект за крипто финансиране, крипто образование и два ВИП билета за престижното събитие Blockchain Life 2024.

Забележително е, че депозитите, надвишаващи $1, автоматично се класират за участие. Присъединете се към предварителната продажба на Algotech (ALGT) днес и се насладете на потенциалната 275% ROI до $0.15, когато токените ALGT дебютират на най-големите крипто борси.

Фондация Avalanche представя инициатива за придобиване на меме монети на стойност $100 милиона

Фондация Avalanche представи фонд за подкрепа на стойност $100 милиона, който да насърчи интегрирането на меме монети в екосистемата. Изборът на фондацията да подкрепи разработването на меме монети предизвика смесени реакции сред крипто ентусиастите, като някои от тях изразиха критики. Въпреки това организацията остава решителна и представи подробна рамка за допустимост на разработчиците на меме монети, които търсят подкрепа.

В публикация в блога си от 23 януари 2024 г. Фондация Avalanche предостави информация за своите стремежи и пътна карта за интегриране на меме монети в общността на Avalanche (AVAX). Фондацията подчерта своята отдаденост на пълното възприемане на основните постулати на общността AVAX, които се въртят около творчеството и културата.

Освен това Фондация Avalanche подчерта специфичните изисквания, които разработчиците трябва да изпълнят, за да получат подкрепа за своите меме монети. Тези критерии включват отказ от собствеността върху договорите за токени на общността, заключване или изгаряне на първоначалната ликвидност, прилагане на предпазни мерки срещу манипулиране от страна на китове и гарантиране, че за екипа не е предназначено никакво разпределение.

Междувременно цената на AVAX се колебаеше между $31.57 и $32.84 през изминалата седмица. Анализаторите посочват, че ценовото действие на Avalanche (AVAX) е било повлияно от повишената волатилност на пазара. Въпреки това, прогноза за цената на AVAX предполага евентуално покачване на цената през следващите седмици. Експертите твърдят, че инициативата на Avalanche за подкрепа на меме монети може да задвижи интереса на инвеститорите към AVAX, което може да доведе цената на AVAX до $34.55 до края на февруари.

Цената на Polygon (MATIC) се задържа под $1 въпреки засилената инвеститорска активност

На 26 януари 2024 г. Flipside, фирма за блокчейн анализи, сподели интригуващи прозрения за Polygon (MATIC). Фирмата съобщи, че Polygon (MATIC) и Ethereum са изпреварили другите мрежи по отношение на придобиването на потребители през 2023 г., като са имали общо 30.6 милиона нови потребители.

По-нататъшният анализ показва, че на Polygon (MATIC) се падат 15.24 милиона потребители, докато мрежата на Ethereum е привлякла 15.4 милиона. Важно е да се отбележи, че тези потребители се характеризират с участието си в поне две трансакции на платформите.

Макар че данните за придобиване на потребители на Polygon (MATIC) изостават от тези на Ethereum с около 160.000, нейните показатели все пак са похвални, особено в сравнение с други мрежи като Bitcoin и Solana. Новините на Polygon MATIC показват, че Polygon (MATIC) надминава мрежите от втори слой на Ethereum като Arbitrum, Optimism и Base, регистрирайки съответно 7.3 милиона, 3.3 милиона и 1.9 милиона нови потребители.

Цената на Polygon MATIC не показва особено добри резултати. Според данните от веригата, цената на Polygon MATIC се понижи с 20.3% през последния месец, от $1.04 до $0.75. Въпреки че неотдавнашните пазарни колебания потопиха различни криптовалути, експертите посочиха, че динамиката на цената на Polygon (MATIC) не отразява стратегическите инициативи на мрежата.

Анализаторите посочват, че ако консолидацията на пазара не се промени, цената на Polygon MATIC може да спадне допълнително до $0.68 до средата на февруари.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Новият японски премиер е про-крипто, Dogecoin & Pepe Unchained изригват?

Японският политически пейзаж прави сериозна стъпка напред към крипто бъдещето с новоизбрания премиер Шигеру Ишиба.

01.10.2024 14:50 3мин. четене Alexander Zdravkov

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.