Home

Инвеститорите в криптовалути се отказват от Litecoin (LTC) и Celestia (TIA) заради вълнуващия нов проект Pushd (PUSHD): Каква е тяхната тайна?

18.01.2024 7:30 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в криптовалути се отказват от Litecoin (LTC) и Celestia (TIA) заради вълнуващия нов проект Pushd (PUSHD): Каква е тяхната тайна?

Иновацията е от основно значение в криптосферата, а новодошлият Celestia (TIA) оказа влияние, откакто се приземи на пазарите миналия Хелоуин, като само за два месеца стойността му се покачи двадесет пъти.

Въпреки това, настроенията може би отслабват. И то не само по отношение на Celestia (TIA). Litecoin (LTC) вече официално може да се нарече “призрачна верига”. За щастие на инвеститорите, ICO-то на Pushd (PUSHD) е на път потенциално да избухне и очакваните печалби от криптовалути са на една ръка разстояние.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Celestia (TIA): DIY блокчейнът

Celestia (TIA) е ново решение от първи слой, което позволява на разработчиците да изграждат своите блокчейни и dApps с минимални режийни разходи и максимална мащабируемост. Това е огромна новина. Персонализираното, практически “направи си сам” разработване на блокчейн е логичната следваща стъпка в крипто еволюцията, а цената на Celestia (TIA) скочи в момента на пускането ѝ на пазара.

Ранните инвеститори получиха 10-кратна възвръщаемост, тъй като Celestia (TIA) скочи от $2 до почти $20 само за два месеца. Въпреки това изглежда, че движението на Celestia (TIA) се забави и бързият растеж може би е приключил.

Litecoin (LTC): Брилянтната мрежа опустява

Litecoin (LTC) винаги е трябвало да бъде “по-малкият брат” на Bitcoin. Той беше полигонът за развитие на Bitcoin  и всичко, което правеше Bitcoin, Litecoin (LTC) правеше всичко по-евтино и по-бързо. Но благодарение на безбройните нови разработки Litecoin (LTC) стана безсмислен, а няколко разработчици и инвеститори сега наричат Litecoin (LTC) “блокчейн призрак”.

Litecoin (LTC) може и да е надолу, но не е напълно извън играта. Малцина са наясно, че рамката на Litecoin (LTC) осигурява нивото на сигурност за Dogecoin. Без Litecoin (LTC) Dogecoin ще се провали. Докато Илон Мъск е там, за да защитава Dogecoin, Litecoin (LTC) ще продължи да се развива, въпреки че перспективите на този етап не изглеждат обещаващи.

Pushd (PUSHD): Иновацията в сферата на електрокомуникациите

Когато се появи възможност да се промени светът, човек трябва да я хване с две ръце. Представете си, че инвестирате рано в Amazon или eBay. Това е възможността, която Pushd (PUSHD) предоставя на света.

Pushd (PUSHD) е нова платформа за електронна търговия, базирана на блокчейн, която премахва всички проблеми, свързани с търговията. Няма KYC, няма обръчи, които да прескачате, няма бъркотия, няма суета. Продавачите могат да започнат работа за две минути. Що се отнася до паричните разплащания? Отминаха дните, когато продавачите трябваше да чакат 90 дни, за да може PayPal да изчисти средствата. Базираната на криптовалути система на Pushd (PUSHD) изчиства средствата незабавно и предлага безброй платежни монети, от които да избирате. Не е чудно, че Pushd (PUSHD) вече има над 15,000 регистрации!

Понастоящем в третата си фаза на предварителна продажба токените на Pushd (PUSHD) са налични на цена от $0.60.

Заключение

Криптовалутите могат да върнат и са връщали огромни печалби, но ключът е навременното влизане. Ранните инвеститори на Celestia (TIA) бяха възнаградени щедро, а много хора направиха много пари, когато Litecoin (LTC) беше все още нов. Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е огромна възможност за инвеститорите да се възползват от благоприятните пазарни условия.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ алткойн, който да наблюдавате в бичи Q4: Китайските китове изоставят BNB и ADA, като се насочват изцяло към DTX Exchange след намаляването на лихвите

С очакването за потенциален бичи ръст през четвъртото тримесечие на 2024 г. за много алткойни се наблюдава масивна промяна на крипто пазара.

01.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.