Home

Позитивизъм около Shiba Inu? Разгледайте нова уникална гейминг функция на меме монета, която е в полза на нейната общност

16.01.2024 11:15 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Позитивизъм около Shiba Inu? Разгледайте нова уникална гейминг функция на меме монета, която е в полза на нейната общност

Напоследък стойността на Shiba Inu се понижи, като цената на SHIB е с около 12.67% по-ниска от цената си през последните седем дни.

Shiba Inu също така слезе под прага на седмичната си подкрепа. Въпреки това, в сравнение с представянето на цената през последните няколко месеца, цената на Shiba Inu печели и в дългосрочен план.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Meme Moguls е друга meme монета наред с Shiba Inu, която има за цел да завладее криптотърговците с уникални гейминг функции.

На фона на неотдавнашния низходящ тренд на SHIB – може ли Shiba Inu да започне бичи пазар?

Понастоящем Shiba Inu (SHIB) е втората по големина меме монета по пазарна капитализация, отстъпвайки единствено на Dogecoin. Откакто Shiba Inu е пусната на пазара, тя достигна само един исторически връх около 2021 г., при цена от $0.00008616, което представлява 89.08% увеличение над сегашната ѝ цена.

През 2023 г. Shiba Inu демонстрира забележителни постижения и обновяване на мрежата. Въпреки тези успехи тя се сблъска със значителен спад на дневните транзакции, което съответно повлия на цената на $SHIB.

Неотдавнашни данни за веригата разкриха почти 50% спад на дневните транзакции в мрежата Shibarium, блокчейнът на Shiba Inu от втори слой, изграден върху Етериум. Преди 29 декември дневните транзакции бяха средно около 7 милиона, но след това цифрата намаля от 7 на 4 милиона.

Независимо от тази статистика, прогнозите са, че Shiba Inu ще се повиши през 2024 г., стига да работи върху търговската си активност през това първо тримесечие, особено по време на промяната на цената на Биткойн. Като цяло Shiba Inu се очертава да бъде сред най-добрите криптовалути, в които да инвестирате през тази година.

Ако Meme Moguls отнеме повече време, за да се върне към бичия влак, други меме монети като Meme Moguls вече показват признаци на изпреварване на съществуващите меме монети на пазара.

Въпреки това Shiba Inu все още се смята за добра криптовалута за покупка в дългосрочен план.

Позицията на Meme Moguls (MGLS) като огромна сила, разтърсваща пазара на меме монети

Meme Moguls набира скорост на крипто пазара. С $MGLS токени на цена от $0.0027 в 4 етап на предварителната им продажба, експертите предвиждат по-нататъшно разширяване на тази уникална меме монета през цялата година, превръщайки я в добра криптовалута за покупка с цел огромни печалби.

Отличавайки се с приоритизиране на активните възможности за печелене и инвестиране, Meme Moguls се откроява в пейзажа на меме монетите. Токенът $MGLS предлага на потребителите игрово изживяване, което не само забавлява, но и образова, позволявайки симулирани инвестиции, предизвикателства за реални парични награди и стратегическо управление на портфейла.

Ориентираният към общността подход на Meme Moguls се простира отвъд игрите, като включва създадени от потребителите турнири, директни сблъсъци и класация, подчертаваща постиженията. Повишаването на ранга не само дава престиж, но и отваря врати за монетизиране на търговските умения за пасивен доход.

Пазарът в рамките на Meme Moguls добавя допълнително ниво на функционалност, предлагайки редки NFT-та, които обогатяват динамиката на търговията. Разширявайки своята екосистема, Moguls World въвежда метавселена за връзки, добив на токени, участие в ликвидни пулове и стейкинг на токени за увеличаване на възвръщаемостта. През 2024 г. Meme Moguls изглежда е на път да придобие потенциал да бъде една от най-добрите нови криптовалути, които да наблюдавате.

Научете повече за $MGLS тук:

Посетете Meme Moguls | Присъединете се към общността


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милионер от Dogecoin залага на Dogen: това ли е следващата сензация на меме монетите?

След като е направил състояние от Dogecoin, интелигентен инвеститор сега подкрепя Dogen.

08.10.2024 16:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.