Home

Инвеститорите на Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) бързат да се включат в третия етап на предварителната продажба на Pushd (PUSHD)

13.01.2024 12:14 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите на Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) бързат да се включат в третия етап на предварителната продажба на Pushd (PUSHD)

В динамичния свят на криптовалутите Pushd се очертава като фокусна точка, привличаща инвеститори не само от утвърдените общности на Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK), но и от тези, които търсят иновативни възможности на онлайн пазара.

Като се задълбочаваме в последните развития на MATIC, LINK и обещаващите характеристики на Pushd, се разгръща разказ за потенциалния растеж и стратегическото позициониране.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Polygon (MATIC): Навигация при пазарна волатилност

Започвайки 2024 г. със скок от около 2%, MATIC се сблъска с обрат на инерцията, след като не успя да поддържа натиск над $1. Неотдавнашният спад от 17.35% беше контриран от бичи възход след одобрението на спот Биткойн ETF от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ. Седмичната графика сигнализира за потенциални препятствия при психологическата граница от $1, но все пак неотдавнашното възстановяване от 12.51% формира нова бича свещ, подсказвайки за силно завръщане на Polygon (MATIC).

Въпреки страничния тренд и низходящата траектория, 64%-ният скок в 24-часовия обем на търговията подкрепя възможността за пробив. Въпреки че горната трендлиния на съпротива представлява предизвикателство, индикатори като RSI и MACD подсказват оптимистични перспективи. С текуща цена от $0.9205 и 12% ръст през последните 24 часа, Polygon (MATIC) се позиционира за потенциален подем през 2024 г., като нивата на Фибоначи предполагат цели от $1.20 и $1.33.

Chainlink (LINK): По вълните на възможностите

Chainlink (LINK) претърпя отскок на 8 януари, спасявайки се от пробив и създавайки бича свещ. Въпреки че се търгуваше в рамките на дългосрочен модел в продължение на 120 дни, LINK демонстрира устойчивост, отклонявайки се над максимума на диапазона на 28 декември. Въпреки че последва спад, бича свещ възстанови загубените позиции.

Въпреки че дневният RSI се намира на 50, което показва неопределена тенденция, теорията за вълните на Елиът предполага бичи сценарий. Ако е вярна, последната вълна може да изстреля Chainlink (LINK) до целеви стойности от $23.40 и $30.40, предлагайки значителни печалби. Въпреки това се препоръчва повишено внимание, тъй като дневно затваряне под тренд линията на подкрепа на канала може да предизвика 40% спад на цената до най-близката подкрепа от $8.35.

Pushd (PUSHD): Пионер в областта на Web3 пазарите

Pushd се откроява като Web3 пазар, свързващ глобални купувачи и продавачи, предлагайки децентрализирана платформа без изисквания за KYC. Отличавайки се с уникална система за търгове и бърз процес на обявяване, Pushd позволява на потребителите да извършват транзакции с различни криптовалути, повишавайки достъпността и удобството. Като първата Web3 платформа в сферата на децентрализираните пазари, Pushd печели предимство на първия.

Предварителната продажба на токени PUSHD е свързана с права за управление, което позволява на инвеститорите да предлагат промени за подобряване на потребителското изживяване. С незабавни депозити, тегления и програма за възнаграждения за достигане на важни цели, Pushd се позиционира като потенциална топ криптовалута. Преминалите одити и заключената ликвидност добавят към гаранциите за безопасност, докато цената за предварителна продажба от $0.06 сигнализира за потенциални печалби за ранните инвеститори.

Заключение

Във все по-разширяващия се свят на криптовалутите Pushd служи като магнит за инвеститорите, търсещи растеж и иновации. Инвеститорите на Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK), водени от динамиката и потенциала на пазара, се стичат към третия етап на предварителната продажба на Pushd. Тъй като тези екосистеми се сближават, уникалните характеристики на Pushd, съчетани със стратегическото ѝ позициониране, представят обещаващ сценарий за ентусиастите на криптовалути, които гледат отвъд установените играчи и към бъдещето на децентрализираните пазари.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на техния официален уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ алткойн, който да наблюдавате в бичи Q4: Китайските китове изоставят BNB и ADA, като се насочват изцяло към DTX Exchange след намаляването на лихвите

С очакването за потенциален бичи ръст през четвъртото тримесечие на 2024 г. за много алткойни се наблюдава масивна промяна на крипто пазара.

01.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.