Home

Алткойн инвеститорите търсят по-добра възвръщаемост на инвестициите, тъй като Sei (SEI) и ORDI (ORDI) продължават да поевтиняват. Ето защо се търси Pushd (PUSHD)

12.01.2024 8:30 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн инвеститорите търсят по-добра възвръщаемост на инвестициите, тъй като Sei (SEI) и ORDI (ORDI) продължават да поевтиняват. Ето защо се търси Pushd (PUSHD)

Sei (SEI) и ORDI (ORD) бяха сред най-големите печеливши на крипто пазара през Q4 2023. Въпреки това, навлизайки в 2024 г., алткойн инвеститорите търсят другаде същата възвръщаемост на инвестициите, която Sei (SEI) и ORDI (ORDI) генерираха през изминалата година. 

Един от кандидатите с потенциал да генерира подобни печалби през 2024 г. е Pushd (PUSHD), който създава първата жизнеспособна Web3 алтернатива на платформите за електронна търговия като Amazon и eBay. Понастоящем Pushd (PUSHD) навлиза в третия етап на предварителната си продажба, тъй като се превръща в един от най-очакваните токени на 2024 г. Напред в статията може да разгледате защо това е така.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предстои ли корекция на Sei (SEI)?

Sei (SEI) е един от най-добре представящите се токени през 2023 г., като на 3 януари миналата година достигна исторически връх от $0.88. Малко след това обаче интригуващият Sei (SEI) претърпя рязка корекция от 24%, което подсказва за потенциалната уязвимост на токена в условията на волатилни пазарни насрещни ветрове. 

Sei (SEI) се търгуваше при нисък обем в сравнение с други монети със средна и голяма капитализация. Понастоящем цените на Sei (SEI) се търгуват около нивото на съпротива от $0.75. Дали ще пробие съпротивата и ще постави нов АТН, или ще се насочи обратно към подкрепата при $0.68 по-късно този месец? Анализаторите предполагат, че това е много възможно.

ORDI (ORDI) се срива през първата седмица на 2024 г.

През 2023 г. ORDI (ORDI) преживя огромен подем, като безпрецедентната търговска активност доведе до покачване на токена през четвъртото тримесечие на 2023 г. Изключителният ръст беше увенчан с листване на Binance, което предизвика по-рязък бичи ръст по целия път от $21 през декември 2023 г. до исторически максимум от $89.94 на 3 януари 2024 г.

Оттогава насам ORDI (ОРДИ) се коригира с над 20% с настъпването на втората седмица на 2024 г., като се срина до $67.26 на 6 януари миналата година. Това беше част от по-широка пазарна корекция, която засегна всички алткойни. Въпреки това, след като одобрението на Биткойн ETF приключи, ORDI (ORDI) показа признаци на живот, като през последните 24 часа, към момента на пресата, спечели 10%, тъй като се търгува на цена от $75.

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) стимулира бичи прогнози за 50x през 2024 г.

Pushd (PUSHD) набира огромна инерция, тъй като навлиза в третия етап на дългоочакваната си предварителна продажба. В рамките на две седмици от стартирането си Pushd (PUSHD) вече привлече над 12,000 участници и разпродаде два последователни етапа на предварителната продажба в рамките на няколко дни. 

Проектът набира популярност заради визията си за изграждане на децентрализирана алтернатива на Web2 платформите за електронна търговия, като много наблюдатели прогнозират, че през следващите години той може да се бори за значителен пазарен дял.

Pushd (PUSHD) изгражда онлайн пазар, задвижван от Web3, който обединява функционалността и интуитивността на Amazon и го подобрява с блокчейн технология. Резултатът е онлайн пазар със значително по-ниски такси за транзакции и обяви, безпроблемни KYC процеси и споделяне на приходите. Последното ще даде на притежателите на PUSHD пасивен доход върху част от приходите на платформата.

Колкото повече токени PUSHD притежава даден инвеститор, толкова по-голям дял от приходите може да получи от таксите за транзакции на пазара Pushd.

Токените Pushd (PUSHD) са налични на начална цена от $0.06. И, след като пълният одит е завършен, да не говорим за доживотното заключване на ликвидността на платформата, Pushd (PUSHD) според мнозина проекта има потенциал да достигне голяма стойност, която може да направи 50x, след като бичият пазар се завърне напълно по-късно през годината. 

Не пропускайте да се разгледате таз инвестиционна възможност – проследете успеха на предварителната продажба на Pushd (PUSHD).

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на CYBRO достигна рекордно ниво от $3 милиона: Китовете на Chainlink и Litecoin се насочват към 5,000% от проект, захранван от изкуствен интелект

Крипто ентусиастите са вцепенени, тъй като предварителната продажба на CYBRO счупи рекорд при $3 милиона.

10.10.2024 18:07 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ търговецът на Етериум, който спечели $100 милиона от NEIRO, сега прогнозира 9,000% ръст за тази меме монета за $0.0006

Търговец на Етериум, който преди това е спечелил цяло състояние, сега прогнозира изумително 9,000% увеличение за меме монета с цена от едва $0.0006.

10.10.2024 17:28 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които може да надминат 1,000%-то рали на Polkadot през 2021 г. в следващото рали на крипто пазара

Открийте пет криптовалути, които може да са готови да избухнат в следващото пазарно рали, надминавайки значително впечатляващите печалби на Polkadot през 2021 г.

10.10.2024 16:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Този нов меме токен привлича инвеститорите далеч от Dogecoin, Floki и Shiba Inu – ето защо това може да е следващото голямо нещо

Пазарът на меме монети от години е доминиран от големи играчи като Dogecoin (DOGE), Floki (FLOKI) и Shiba Inu (SHIB).

10.10.2024 14:29 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.