Home

3 криптовалути под $2, които може да се превърнат в следващата Solana (SOL)

11.01.2024 14:30 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути под $2, които може да се превърнат в следващата Solana (SOL)

Метеоритният възход на Solana през 2021 г., който достигна главозамайващи висоти и завладя въображението на DeFi ентусиастите, накара мнозина да се чудят: Какво следва? 

В постоянно променящата се крипто сфера всеки ден се появяват нови претенденти, които се борят за парче от пая. Но сред хайпът и вълнението кои скъпоценни камъни с цена под $2 имат потенциала да повторят успеха на Solana (SOL)? 

В тази статия може разгледате три кандидата, всеки от които има уникални страни и стойностно предложение: Retik Finance (RETIK), Dogecoin (DOGE) и Kaspa (KAS).

Три криптовалути под $ 2, който се борят да задминат Solana (SOL)

  1. Retik Finance (RETIK): Токен на цена под $2, който според мнозина има потенциал да се представи по-добре от Solana (SOL)
  2. Dogecoin (DOGE): Водещата меме монета в света, която направи доста хора богати
  3. Kaspa (KAS): Скалируемият претендент за доказателство за работа

Retik Finance (RETIK): Tокен под $2 с потенциал да се представи по-добре от Solana (SOL)

Retik Finance предвижда свят, в който криптовалутата е безпроблемно интегрирана в ежедневието. Например, бихте могли да използвате криптовалутата си, за да правите покупки в местния магазин за хранителни стоки или да получите достъп до ексклузивни салони на летището. 

Retik Finance е DeFi платформа, която изгражда цялостна екосистема около своя собствен токен. Токенът RETIK, който в момента струва $0.07 в пети етап на предварителна продажба, вече е набрал зашеметяващите $6.8 милиона, демонстрирайки своя потенциал.

В основата си RETIK предлага набор от продукти, предназначени да преодолеят пропастта между крипто и традиционните финанси. 

Портфейлът Retik Wallet осигурява сигурно и удобно за ползване съхранение на вашите дигитални активи, докато DeFi дебитните карти прескачат границите между крипто и фиат, позволявайки безпроблемно харчене в реалния свят. Retik Pay допълнително разширява приемането от търговците, като предлага безпроблемен шлюз за крипто плащания. 

Но RETIK не е само за удобство. Платформата може да се похвали и с мощна P2P платформа за кредитиране, задвижвана от изкуствен интелект, която позволява на потребителите да печелят пасивен доход от своите крипто притежания. 

Освен това в пътната карта са включени вечни фючърси и търговия с опции, които обслужват по-опитни инвеститори. Със своя акцент върху полезността в реалния свят, силното участие на общността и агресивната пътна карта, RETIK има потенциала да се превърне в основен играч в сектора на DeFi. 

Цената в предварителната продажба от $0.07 осигурява привлекателна входна точка за ранните потребители, а с предстоящите листвания на първокласни борси RETIK може да бъде готова за значителен растеж.

>>>> Кликнете тук, за да купите жетони RETIK <<<<

Dogecoin (DOGE): Водещата меме монета в света, която направи много хора богати

Dogecoin (DOGE), криптовалутата на тема кучето шиба ину, родена от меме, опроверга всички очаквания. Първоначално замислена като шега, DOGE си спечели страстна общност и дори подкрепа от Илон Мъск, което я изстреля до пазарна капитализация, надхвърляща $10 милиарда към момента на писане на статията. 

Макар че DOGE не притежава техническата сложност на много по-нови проекти, силните му страни са в общността и разпознаваемостта на марката. Привлекателният ѝ характер и връзката ѝ с интернет културата събраха многобройни и лоялни последователи, създавайки силна основа за бъдещ растеж. 

Освен това неотдавнашното приемане на DOGE от големи търговци на дребно, като AMC Theaters и Newegg, подсказва за нарастваща промяна в посока на полезност в реалния свят. Освен това интегрирането на DOGE в екосистемата на Ethereum чрез мостове и обвити токени отваря нови възможности за приложенията на DeFi. 

Макар че нестабилността на цената на DOGE и липсата на технически иновации може да възпрат някои инвеститори, нейният задвижван от меме културата импулс и нарастващото ѝ приемане не могат да бъдат пренебрегнати. За тези, които търсят игра с висок риск и висока възвръщаемост, DOGE може да се окаже “печеливша карта”, която си струва да бъде следена през 2024 г.

Kaspa (KAS): Скалируемият претендент от PoW сектора

В сферата на блокчейните, използващи консенсусния механизъм за доказателство за работа (PoW) мащабируемостта остава основна пречка. 

Kaspa (KAS) излиза на сцената със своя иновативен протокол GHOSTDAG, който има за цел да преодолее това предизвикателство. За разлика от традиционните блокчейни, GHOSTDAG позволява паралелно създаване на блокове, което значително повишава скоростта на транзакциите и намалява времето за потвърждение. 

В момента Kaspa се гордее със скорост на създаване на блокове от един в секунда, а целта е да достигне 10 секунди и евентуално 100 секунди, което го прави потенциален претендент за реални приложения. Освен това функции като Reachability (достижимост) за търсене на топология на DAG и изрязване на блокови данни допълнително повишават нейната ефективност и сигурност. 

Фокусът на Kaspa върху мащабируемостта и PoW технологията може да се хареса на миньорите и потребителите, които търсят алтернатива на енергоемкия модел на Биткойн. Нейният активен екип за разработване и разрастващата се общност предполагат, че това е проект с дългосрочен потенциал.

Заключителни мисли

Макар че и трите претендента – Retik Finance (RETIK), Dogecoin (DOGE) и Kaspa (KASPA) – имат свои собствени уникални предимства и потенциал за експоненциално развитие, Retik Finance се бори да се покаже като най-обещаващият кандидат, имащ потенциал да задмине Solana (SOL) през следващите месеци. 

Нейният акцент върху полезността в реалния свят, обширната екосистема и силната ангажираност на общността я позиционират като мост между криптовалутите и традиционните финанси, потенциално възпроизвеждайки стремителния възход на Solana и обособявайки своя собствена ниша в DeFi пейзажа. 

С цената си по време на предварителната продажба, предлагаща атрактивна входна точка, и предстоящите борсови листвания на хоризонта, Retik Finance може да се превърне в следващата Solana (SOL), която чака да бъде открита.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милионер от Dogecoin залага на Dogen: това ли е следващата сензация на меме монетите?

След като е направил състояние от Dogecoin, интелигентен инвеститор сега подкрепя Dogen.

08.10.2024 16:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.