Home

Топ тенденциите при криптовалутите от 11 до 14 януари 2024 г. – Открийте тези топ криптовалути в средата на януари 2024 г.

12.01.2024 16:20 6мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ тенденциите при криптовалутите от 11 до 14 януари 2024 г. – Открийте тези топ криптовалути в средата на януари 2024 г.

Тази статия е обзор на тенденциите при криптовалутите за втората седмица на 2024 г., в който се изследват динамичното пространство на криптовалутите, хвърляйки светлина върху топ тенденциите при криптовалутите от 11 до 14 януари.

След началото на новата година и спекулациите около евентуалното стартиране на Биткойн ETF, крипто пазарът продължи да се движи в бичи модел, като тенденциозните монети привлякоха вниманието на купувачите на токени и крипто феновете. В този материал се разглеждат едни от най-добрите трендинг криптовалути, като се обсъждат най-новите тенденции и събития, за които се говори през втората седмица на 2024 г. на вълнуващата и постоянно променяща се криптовалутна сцена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като се опира на множество блокчейн ресурси, тази статия консолидира данни за тенденциите в трендирането на криптовалутите, включвайки данни от уважавани агрегатори на данни за монетите и последните събития на арената на популярните монети, заедно със задълбочени подробности за тези широко разпространени и новопопулярни токени. През втората седмица на 2024 г. се наблюдава рязко нарастване на популярността на няколко криптовалути и алткойни, като се започне от утвърдения Биткойн и се стигне до скорошни участници на пазара като ApeMax и Coq Inu.

Топ тенденции при криптовалутите през втората седмица на 2024 г:

  1. ApeMaxпървата в света Boost-to-Earn меме криптовалута.
  2. Биткойн – Първата в историята криптовалута и най-големият токен по пазарна капитализация.
  3. Coq Inu – Забавен нов меме токен, базиарн на блокчейна на AVAX.
  4. Celestia – Модулна и мащабируема блокчейн мрежа от първи слой.
  5. Sei – Създаден токен на мрежата SEI за управление и плащания.
  6. Arbitrum – Верига от втори слой за подобряване на мащабируемостта на Етериум.

 

  • ApeMax (APEMAX)

ApeMax прави вълни в сектора на меме монетите през втората седмица на януари 2024 г., благодарение на творческите си функционалности, нарастващия интерес към предварителната продажба и уникалните си характеристики. Чрез въвеждането на модела за стейкинг “Boost-to-Earn” тя предоставя възможност на притежателите на нейните токени да печелят награди, като стимулират любимите си субекти. Boosting е забавна нова форма на ангажиращ стейкинг, подобна на гласуването във веригата, по забавен и прозрачен начин.

Притежателите на токени на ApeMax се сблъскват с необичайната привилегия на незабавен достъп до токените след покупката, което ги отличава от повечето други меме монети в предварителна продажба. Това им позволява незабавно да се включат в дейностите по стимулиране на стейкинга и възможността да печелят награди от токени още в началото.

  • Биткойн (BTC)

Биткойн се откроява като една от най-обсъжданите и тенденциозни криптовалути в средата на януари след широкото медийно отразяване около неотдавнашното одобрение от Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) на Биткойн ETF. Това, съчетано с планирания халвинг на Биткойн по-късно през 2024 г., изстреля BTC на нови висоти през последните дни. В момента Биткойн се колебае над $46,000, като на 11 януари за кратко надхвърли $47,500. Цената на BTC се е повишила с над 166% през последните 12 месеца, тъй като бичите настроения се завърнаха на крипто пазара.

  • Coq Inu (COQ)

В началото на 2024 г. Coq Inu се появява като свежо и игриво допълнение към списъка с популярни крипто токени. Тази нова монета оперира на C-веригата Avalanche, като се съгласува с неотдавнашната тенденция новите меме монети да избират мрежи извън Етериум заради тяхната достъпност и скорост. През последните 24 часа Coq Inu отбеляза ценови скок от над 18% и сега е 10-ата по големина меме монета въз основа на пазарната капитализация.

  • Celestia (TIA)

Celestia е модулна мрежа за наличност на данни, чиято цел е да подобри мащабируемостта на блокчейн и да опрости стартирането на независими блокчейн. Тя поддържа ефективни и мащабируеми транзакции за  roll-up и решения от втори слой чрез високопроизводителна наличност на данни. TIA е сред топ трендовете през първия месец на 2024 г., а цената на монетата се е повишила с повече от 40% през последните 30 дни, като през последните 7 дни увеличението е 20%.

  • Sei (SEI)

Sei е популярна нова монета и претендира, че държи титлата на най-бързия блокчейн от първи слой с акцент върху мащабируемостта и високата скорост на транзакциите. Освен това, за разлика от традиционните L1 вериги като BTC, SOL и ETH, Sei претендира, че предлага превенция на предни позиции. Цената на токена SEI се е повишила с над 219% през последния 30-дневен период.

  • Arbitrum (ARB)

Arbitrum е тенденциозен блокчейн токен и технологичен пакет от втори слой, предназначен да подобри Етериум, като направи транзакциите по-бързи и по-евтини, като същевременно запази сигурността на първи слой на Етериум. Той дава възможност на потребителите да използват Web3 приложения, да разгръщат смарт договори и да се радват на допълнителни функции за защита на личните данни, като функционира като подмодул в рамките на Етериум за подобряване на мащабируемостта и скоростта. Цената на токена ARB се е повишила с 45% през последните 14 дни.

Как да определим тенденциите при криптовалутите през януари 2024 г.?

Уебсайтове за информация за токени: Сайтове като Coingecko и други подобни платформи съдържат графики и таблици с данни за последните цени на монетите, темпове на растеж на токените, пазарни капитализации и класации на монетите по категории, както и информация за тенденциите при новите токени.

Уебсайтове за Web3 новини: Тези сайтове съдържат актуални истории, обхващащи нови и популярни токени, както и истории за по-стари монети, които могат да наберат популярност.

Социални медии: Ловците на тенденциозни токени често проучват най-новите дискусии, които се провеждат на специализирани страници или теми в социалните медии на платформи като X (познат преди като Twitter), Reddit и други.

Официални уебсайтове за нови монети: Уебсайтовете за нови токени и уебсайтовете за предварителна продажба на нови монети, като например официалния уебсайт на ApeMax, съдържат информация за най-новите токени, които навлизат в пространството.

Блокчейн тракери за проследяване на дейността: Тези инструменти за анализ понякога могат да установят бързо увеличение на транзакциите или забележителни промени в разпределението на токените, което може да хвърли светлина върху това кои монети са в тенденция в реално време.

Заключение – Топ тенденции при криптовалутите през втората седмица на 2024 г.

С края на настоящият преглед на най-добрите трендинг криптовалути през втората седмица на януари 2024 г., крипто пространството откроява като активна и непрекъснато развиваща се част от блокчейн сферата. Въвеждането на функцията “Boost-to-Earn” на ApeMax, бързата поява на монети като Celestia и Coq Inu и огромната популярност на Биткойн показват как тези токени оформят пространството на дигиталните токени с нови Web3 атрибути и отличителна привлекателност.

Докато си проправяме път към средата на януари, е жизненоважно да се има предвид, че всички криптовалути, както новите, така и по-старите, са податливи на рискове и забележителна волатилност. Ето защо предпазливостта е от решаващо значение при всички сделки с криптовалути. Тази статия не представлява финансов съвет. Също така, купуването на криптовалути не е подходящо за всеки. Проверете официалния уебсайт на ApeMax за повече подробности относно допустимостта и правилата за покупка, преди да пристъпите към каквато и да е покупка.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Биткойн ETF-ите продължават поредицата от входящи потоци, фондовете за Етериум отбелязват спад

Биткойн спот ETF-ите в САЩ запазиха положителната си серия в понеделник, като нетните притоци достигнаха $61.3 милиона, отбелязвайки осем поредни дни на печалби.

01.10.2024 12:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.