Home

Този конкурент на Шиба Ину не пострада от спада на пазара

11.01.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този конкурент на Шиба Ину не пострада от спада на пазара

Докато пазарът очаква решение относно въвеждането на спот Биткойн ETF, повечето криптовалути са изправени пред рязък спад.

Шиба Ину се понижи с над 12%, а конкурентите ѝ като Dogecoin – с 13%. Не всички меме монети обаче са засегнати от този срив. Meme Moguls достигна нов исторически връх, навлизайки в 2024 г., и сега се издига, след като събра $1.5 милиона по време на предварителната си продажба. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Шиба Ину се срива въпреки потенциалния Биткойн ETF 

През последната седмица цената на Шиба Ину спадна с 12.78%. Този спад доведе до по-ниска активност в цялата екосистема на Shiba Inu, като броят на транзакциите, извършени в Shibarium, намаля драстично. Тъй като спадът на Шиба Ину се задълбочава, експертите прогнозират, че дневният обем на търговията с SHIB също ще намалее. Въпреки това китовите транзакции предполагат, че инвеститорите остават оптимистично настроени към меме монетата.

През уикенда един Shiba Inu кит изтегли 546 милиарда SHIB (оценени на $9.8 милиона) от Binance. Това е само една от петте транзакции на китове, които се осъществиха наскоро, като пазарните спекулации сочат, че транзакция на стойност 2.742 трилиона SHIB е извършена от основателя на TRON, Джъстин Сън. 

Тъй като пазарните анализатори разнищват причината за тези транзакции, инвеститорите смятат, че те показват бичи настроения по отношение на Shiba Inu. Предвижда се, че част от токените, направени по време на тези транзакции, ще бъдат изгорени, за да се намали общото предлагане на SHIB, докато други ще бъдат държани в портфейли за самостоятелно попечителство за дългосрочен растеж. 

Тази бича перспектива е добра новина за настоящите притежатели на токени Shiba Inu, тъй като предполага, че стойността на Shiba Inu може да се увеличи през 2024 г. Като се има предвид това, Shiba Inu може да предложи значителна възвръщаемост през следващите 12 месеца, надминавайки миналогодишния ръст от едва 8.67%. 

Meme Moguls процъфтява на фона на отстъплението на пазара 

Meme Moguls продължава да процъфтява въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара. През последната седмица Meme Moguls достигна нов крайъгълен камък, като събра $1.5 милиона по време на предварителната си продажба, създавайки ново вълнение сред ранните си инвеститори. 

Тази доходоносна игра с криптовалути от типа ” play-to-earn” съчетава света на мемета с инвестирането. Нейният иновативен пазар позволява на играчите да инвестират в борса за мемета, където могат да създават портфейли, да се учат на инвестиране и да генерират нови потоци от доходи. 

Пазарът на Meme Moguls е първият по рода си и вече доказва своята популярност. Meme Moguls набра над 20,000 последователи в X (Twitter), изграждайки силна общност само на 4 етапа от предварителната си продажба. 

Основният фокус на Meme Moguls е да помогне на играчите да се научат как да инвестират и да изграждат дългосрочно богатство. Тя предлага освежаващ и много необходим обрат в традиционното инвестиране, като дава на потребителите си възможност да инвестират във виртуални игри за търговия на фондовата борса, като същевременно дава на играчите възможност да спечелят парични и меме награди. 

Всеки играч ще получи $100,000 във виртуални парични средства, за да изгради своите портфейли. Само 20% от този портфейл могат да бъдат направени с една инвестиция, а най-печелившите инвеститори ще бъдат класирани в класацията на играта. След това първите 20 класирани играчи ще получават месечни бонуси.  

По време на предварителната продажба на Meme Moguls ще бъдат продадени 60% от общото количество токени $MGLS, а един късметлия инвеститор ще спечели награда от $10,000 след приключването на всеки етап от предварителната продажба.

В момента токените се предлагат за $0.0027 и се очаква да достигнат $0.19 в рамките на една година от стартирането на проекта. 

За повече информация относно предварителната продажба на Meme Moguls (MGLS) последвайте връзката по-долу:

Уебсайт: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милионер от Dogecoin залага на Dogen: това ли е следващата сензация на меме монетите?

След като е направил състояние от Dogecoin, интелигентен инвеститор сега подкрепя Dogen.

08.10.2024 16:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.