Home

Прогнозна цена: Solana (SOL), XRP и Pushd (PUSHD). Анализатори избират Pushd (PUSHD)

10.01.2024 12:10 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнозна цена: Solana (SOL), XRP и Pushd (PUSHD). Анализатори избират Pushd (PUSHD)

Крипто влакчето е в разгара си, а три имена правят вълни - Solana (SOL), Ripple (XRP) и изгряващата звезда Pushd (PUSHD).

Нека се потопим в последните пазарни движения, експертните прогнози и това, което може да насочи тези цифрови активи към различни курсове.

Solana (SOL): Навигация по вълните на корекцията

Solana (SOL), крипто шампионът на 2023 г., достигна висока стойност от $123.68 на 25 декември, но сега сърфира по вълните на корекцията. През последните 24 часа SOL се понижи с 5%, а седмичните и 14-дневните графики показват спад от съответно 12.8% и над 20%. Но дръжте се, SOL все още е нагоре със солидните 20% от януари 2023 г. насам.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Changelly и CoinCodex прогнозират отскок за Solana (SOL), вариращ от 99,07 до 103,44 долара до 15 януари 2024 г. Погледите са насочени и към Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC), тъй като зелена светлина за спот Биткойн ETF може да катапултира SOL до нови върхове.

XRP: Оптимистично преодоляване на бурята

XRP на Ripple не е чужда на скорошните пазарни сътресения, като се понижи с 1.9% в дневните графики, 8.6% в седмичните и 19% в месечните.

Но не се заблуждавайте; оптимистите са в пълен състав. Анализаторът Бен Армстронг прогнозира бичи поход за Ripple (XRP), предвиждайки скок до $7 по време на бичия пазар. Това е главозамайващ скок от 1,900% спрямо сегашния момент.

Армстронг свързва този оптимизъм с предстоящото първично публично предлагане на Ripple и потенциалния тласък от ETF за Ethereum. Освен това едно благоприятно решение по делото на SEC може да бъде ключът към отключване на нов исторически връх за XRP.

Pushd (PUSHD): Изгряваща звезда в децентрализираната електронна търговия

В сянката на гигантите Pushd (PUSHD) излиза в светлината на прожекторите като Web3 платформа за електронна търговия. Тази изгряваща звезда позволява на потребителите да купуват, продават и продават на търг предмети с различни криптовалути, като същевременно заобикалят големите такси и KYC проверките. Инвеститорите с нетърпение гледат към токените Pushd, които в момента са на разположение в първия етап на предварителна продажба.

С какво се отличава Pushd? Ангажиментът на екипа е ясен – токените са блокирани за 700 дни, а ликвидността е осигурена за 20 години, което гарантира стабилност. Понастоящем, във втория етап на предварителната продажба, можете да се сдобиете с токени Pushd (PUSHD) с отстъпка от $0.048 преди очаквания 100х скок на оценката, както предвиждат експертите.

В динамичния крипто пазар Solana (SOL), XRP и Pushd (PUSHD) очертават свои собствени посоки. Следете за пазарни тенденции и потенциални катализатори, тъй като тези дигитални активи продължават да си проправят път в крипто пустинята. Това е пътуване, което си струва да се наблюдава!

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт
X (известен още като Twitter): https://twitter.com/pushdstore
Telegram: https://t.me/pushdonline


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Забравете Dogwifhat – тези меме криптовалути могат да се окажат следващите 10Х токени

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите, меме монетите остават интригуващ начин за инвестиране и бързи печалби.

03.10.2024 13:38 3мин. четене Alexander Zdravkov

Предварителната продажба на Mpeppe достигна $3 милиона, тъй като Mpeppe пусна нова платформа в Telegram

Mpeppe (MPEPE), крипто проект, обединяващ онлайн игри и децентрализирани финанси (DeFi), достигна значителен етап, като предварителната му продажба надхвърли границата от $3 милиона.

03.10.2024 12:55 4мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира 1,000% ръст за Dogecoin (DOGE), за да достигне $10, но казва, че ETFSwap (ETFS) може да е готов за 15,000% ръст, за да достигне $1.5

Неотдавнашните анализи на крипто експерти изтъкнаха два токена, които може да са готови за забележителен растеж през последното тримесечие на 2024 г.

03.10.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

С Toncoin (TON) и Cardano (ADA) на минус, китовете се насочват към IntelMarkets (INTL), обещаваща 10X алтернатива

Крипто пазарът отбеляза лек спад, тъй като настроенията в сектора се охладиха.

03.10.2024 11:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.