Home

Internet Computer (ICP) изпревари Shiba Inu, може ли Meme Moguls да задмине FLOKI?

09.01.2024 8:15 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Internet Computer (ICP) изпревари Shiba Inu, може ли Meme Moguls да задмине FLOKI?

Internet Computer (ICP) се покачи с 247% през 2023 г. По време на растежа си ICP се превърна в 16-ата по големина криптовалута по пазарна капитализация, задминавайки меме монета номер две - Shiba Inu.

Сега, през 2024 г., Internet Computer изглежда ще възстанови репутацията си и най-вероятно ще привлече хиляди бичи инвеститори. Междувременно Meme Moguls, вълнуващ нов P2E алткойн, се стреми да повтори успеха на Internet Computer и да задмине FLOKI.

Internet Computer става 16-ата по големина криптовалута

След драматичното рали през четвъртото тримесечие отвореният интерес (OI) на Internet Computer достигна 6-месечен връх. Понастоящем 28-та най-търгувана криптовалута в света, Internet Computer има дневен обем на търговия от $414 милиона, което е с над $200 милиона повече от Shiba Inu, която има дневен обем на търговия от около $185 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Според данните около 36.6% от общия обем на търговия на Internet Computer идва от Binance, най-голямата борса за криптовалути в света. Сега, след като през последното тримесечие потребителската ѝ база нарасна драстично, известни анализатори на криптовалути оценяват високо Internet Computer за нейния дългосрочен потенциал.

В неотдавнашно изявление на House of Crypto, Internet Computer бе сравнена с Биткойн и Етериум, твърдейки, че иновациите на проекта могат да окажат революционно въздействие в рамките на DeFi пространството. Това мнение беше подкрепено от Crypto Ninja, който определи Internet Computer като “дългосрочен скъпоценен камък”.

Неотдавнашният анализ на графиката показва бичи модел на свещник след неотдавнашното мечешко движение на Internet Computer, което според експертите може да доведе цената на токена до $24.50. Това би затвърдило позицията на Internet Computer като 16-та криптовалута и би показало доминацията на проекта над Shiba Inu.

Срив на цената на FLOKI през декември

Докато Shiba Inu и Internet Computer процъфтяваха през декември, цената на FLOKI спадна с 10.6%. Това беше разочароваща новина за меме монетата и накара някои инвеститори да продадат своите FLOKI токени. Оттогава дневният обем на търговия на FLOKI спадна до едва $35 милиона, което направи FLOKI 220-ата криптовалута по обем на търговия.

Тъй като FLOKI се опитва да се възстанови от слабото си представяне през декември, проекти като Shiba Inu, Internet Computer и Meme Moguls се стремят да удвоят успехите си. Като се има предвид това, FLOKI ще се нуждае от силна бича серия през януари, за да се конкурира с тези криптовалутни гиганти.

Meme Moguls се издига до нов исторически връх

Meme Moguls достигна нов исторически връх от $0.0027, след като третият етап на предварителната продажба бързо се разпродаде. Тъй като инерцията на новите алткойни продължава да се засилва, експертите очакват поне две увеличения на цените преди края на януари.

Meme Moguls ($MGLS) е нов алткойн, който съчетава мемета и инвестиране. Той въвежда фантастична меме игра, в която инвеститорите могат да търгуват с мемета от проекти като Dogecoin и Shiba Inu, както и с любими интернет моменти и др. Този забавен и уникален подход към инвестирането е създаден, за да обедини любителите на мемета и инвеститорите в една оживена общност.

Играчите в рамките на екосистемата Meme Moguls ще могат да споделят съвети за търговия, стратегии и актуализации с други инвеститори, както и да се предизвикват взаимно в симулирани инвестиционни турнири, да се състезават за места в класацията и да генерират пасивни потоци от доходи от ликвидни басейни.

По време на предварителната си продажба Meme Moguls ще награди инвеститорите с няколко вълнуващи награди. Те включват джаджи, бонуси за покупка и раздаване на $10,000 по време на всеки кръг на предварителната продажба.

Тъй като анализаторите намекват, че може и да има шанс проекта да отрази 100х възвръщаемост през първата година, Meme Moguls може да се насочи на път да замени меме като Shiba Inu и FLOKI, като проекта има за цел до 2025 г. да задмине и двата.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милионер от Dogecoin залага на Dogen: това ли е следващата сензация на меме монетите?

След като е направил състояние от Dogecoin, интелигентен инвеститор сега подкрепя Dogen.

08.10.2024 16:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.